Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 29 дек 2016 21:19

1982 написа:Нервите не ти издържат нещо, а ??! Почна с обидите ..... трол, малоумен .... :mrgreen: :mrgreen:

Да, факт е, ти си изключително двуличен и фалшив, както е и всеки руснак, "мнението" ти винаги е съобразено с това на Кремъл, днес плюеш, утре хвалиш ..... обаче пък четеш морал всеки Божи ден и "громиш" САЩ и ЕС ..... преди да бъдесвален самолетът, пак имахте моменти на хвалене на Ердоган, когато с Путин откриваха джамии в Москва, например .... винаги твърдо следвате политиката на Кремъл и я пропагандирате. ;)

Нервите ми биват, псуването е част от речника ми. Как няма да те обиждам бе, като съм хвалел Ердоган единствено за икономическите му успехи за страната си при управлението му. И кога точно съм хвалел откриването на джамията? Гледам си направил колекция от мои поствое, дай да видя.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2016 21:23

1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Без да защитавам никого.. версията, че заповедта е дошла от висш кадър зад гърба на Ердоган с цел да му разклати стола по едно време беше адски вероятна. По-скоро се съмнявам, но дори и сега бих оставил едни 5% шанс за това. Нали разбираш, преди чистките и сред хората с постове имаше бая народ, които не са съгласни с напъните му Османска империя да гради, че и с исляма и барабар.

Ама Ердоган застана твърдо зад решението за сваляне на руския самолет тогава, пилотите станаха виновни много-много по-късно, когато с Путин почнаха пак да са си приятелчета. Дори самата Турция, в месеците преди думкането на Су-24, 2-3 пъти официално предупреди Русия, че при нови нарушения на въздушното й пространство, ще вземе мерки срещу нарушителите .....

Е Ердоган нямаше как иначе да реагира. За да признае, че толкова важни решения се взимат зад гърба му трябваше да има готовност да си разчисти сметките с опозицията, а този момент дойде по-късно. А по-късно, още преди "преврата" имаше някои оставки и размествания както в правителството на Турция, така и в самата партия на Ердоган. Явно дори там е имал опозиция.

Пак казвам.. шанса да не е негово нареждането е минимален. И аз лично смятам, че нареждането е дошло от него, но да отделим все пак внимание и на другите варианти..

П.П. Колкото до заплахите.. демонстрация за пред родната му публика как не отстъпва и не цепи басма на никого. Това е едно от нещата, с които сериозно впечатлява много турци, познавам доста такива и всичките го казват като огромен негов плюс.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 29 дек 2016 21:28

Опаа кво става тука :?
BREAKING: U.S. expels 35 Russian diplomats, giving them 72 hours to leave, in response to harassment of U.S. diplomats in Moscow - official
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2016 21:29

Позицията на САЩ е ясна , и тя се покрива с тази на Русия-време е с ИГИЛ да се приключи. След триумфа при Алепо нещата се опростяват. Онзи ден притиснатите от ислямистите турски части бяха спасени с...удари от въздуха на Су-34 :roll: .Каква ирония само, а? 8-)
Обявеното примирие, подкрепяно от Турция и Иран освобождава огромен ресурс, който ще бъде насочен срещу ИГИЛ. Последните са самоблокирали значителни сили в безсмисленото от стратегическа гледна точка приключение в Палмира-огромни жертви и загуби за нищо. Няма кой да ги пусне да стигнат до летището и там попаднаха в капан," нощните ловци "са в стихията си...от тактическа гледна точка за СА е добре ИГИЛ да ангажират сили край Палмира. Освобождаването на града не е особен проблем, но според мен основният удар ще бъде насочен в съвсем друго направление.
Халифатът е на ръба на катастрофата. Въпрос на време е това да се случи...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 дек 2016 21:37

Red_Pride написа:Опаа кво става тука :?
BREAKING: U.S. expels 35 Russian diplomats, giving them 72 hours to leave, in response to harassment of U.S. diplomats in Moscow - official

Обама се прави на мъж на изпроводяк и създава пречки за следващата администрация. Байуй бляк.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 21:41

fcb_bg написа:Нервите ми биват, псуването е част от речника ми. Как няма да те обиждам бе, като съм хвалел Ердоган единствено за икономическите му успехи за страната си при управлението му. И кога точно съм хвалел откриването на джамията? Гледам си направил колекция от мои поствое, дай да видя.

Ама го хвали, когато Русия беше пак в приятелски отношения с него, нали ?! :mrgreen: Като бяхте врагове, беше "путак". :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2016 21:43

Нищо изненадващо не става. Подобен ход бе предвиден от руски блогъри и политически аналитици . Обонго си отива и прави простотии и теманета на спонсорите си за последно, но няма кой да му се върже. Плевню и Митов и те серат и лаят, но ходът на историята е безмилостен и ги праща в кенефа. Точка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 дек 2016 21:46

1982 написа:
fcb_bg написа:Нервите ми биват, псуването е част от речника ми. Как няма да те обиждам бе, като съм хвалел Ердоган единствено за икономическите му успехи за страната си при управлението му. И кога точно съм хвалел откриването на джамията? Гледам си направил колекция от мои поствое, дай да видя.

Ама го хвали, когато Русия беше пак в приятелски отношения с него, нали ?! :mrgreen: Като бяхте врагове, беше "путак". :mrgreen:

Заяждаш се на дребно, даже не ми правиш кефа да те псувам.
Намери ли постове в които го ХВАЛЯ, тролчо? Много я пишеш тая дума, дай да видят хората как точно съм го ГВАЛЕЛ.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 29 дек 2016 21:48

Естествено си заминава обамата.Все пак има право само на 2 мандата :lol: А там, в краварника, трудно някой би променил конституцията за да стане пожизнен президент.А колкото за новия президент ще видим , да не се получи поговорката: "Голям залък хапни голяма дума не казвай."
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 дек 2016 21:52

GA_ veliki написа:Естествено си заминава обамата.Все пак има право само на 2 мандата :lol: А там, в краварника, трудно някой би променил конституцията за да стане пожизнен президент.А колкото за новия президент ще видим , да не се получи поговорката: "Голям залък хапни голяма дума не казвай."

Аааа, ньидей ся. Клинтъновчаата ореваха света, че Кил била имала 3 000 000 гласа повече. Обаче пък избирателната им система там е малко друга. И като питам редови клинтъновец ся кво иска - да се променя избирателната система и мълчи като ... ай да не казвам.
В 2 щата имаше повторно бюлетинохамавоброене по настояване на разхлипани клинтъновчаа. Как е резултата? :lol: :mrgreen:
Последна промяна от fcb_bg на 29 дек 2016 21:55, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”