Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2016 20:47

1982 написа:
HoUs4oOL написа:Какво точно се опитваш да ми кажеш, че ''русофилите са лицемери'', ами не са лицемери, просто пеят в хор с избраниците си.

Аз не казвам, аз показвам, че допреди няколко месеца пускахте тук всякакви цитати, че Турция е заедно с ИД и плюехте Ердоган всеки Божи ден ..... когато такава беше политиката на Русия след сваления Су-24.

Днес, когато Путин се прегърна със Султана и вече Русия е дружка с Турция, ми пускаш цитати как Ердоган борел ИД ....... ми, съжалявам, но си е наистина лицемерно. ;) :mrgreen:

Дано не се случва пак да падне руски самолет около Турция. Че сега както са братски държави "филите" ще трябва да се крият докато чуят какво е казал Путин (за да знаят какво мислят по въпроса).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 20:52

fcb_bg написа:
1982 написа:Нищо не ти вменявам, факт е, че се скъсваше да плюеш Ердоган и Турция след историята със самолета, дори в подписа си го сложи ...... после се врътна, когато Путин обърна курса и Ердоган стана приятел на Русия, изчисти си и подписа. :mrgreen: :mrgreen:

Цялата ви клика тук спря мигновено да бълва срещу Ердо, когато от Кремъл обърнаха плочата, даже вчера ви цитирах мнения от януари, как бълвате срещу Султана и Тюркие. :lol: :lol:

Хахах, трольооо, аз съм от хората дето най-много са срали в сурата на султана в тоя форум. И съм горд с това. Ердоган е приятел на Русия само в обърканата ти главица. ;) А, да, и в главите на Митов и Плевнелиев.

Сра, само когато позицията на Русия беше да се сере по Ердоган, после бързо спря да сереш, когато Путин се прегърна с него. Даже и подписа си изтри, че не беше вече кремълкоректен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 20:55

HoUs4oOL написа:
fcb_bg написа:Хахах, трольооо, аз съм от хората дето най-много са срали в сурата на султана в тоя форум. И съм горд с това. Ердоган е приятел на Русия само в обърканата ти главица. ;) А, да, и в главите на Митов и Плевнелиев.

Турция винаги ще си е ''натурален враг'' за Русия, просто напоследък страните не са в една лига и Турция не е такъв дразнител, не е случайно, че не подкрепиха санкциите срещу Русия.
Така или иначе и в историята има примери, когато Русия и Турция са си сътрудничели, въпреки че са били врагове, например обсадата на остров Корфу, когато руско - османски войски държат французите блокирани почти година, а накрая го превземат.

Стига бе, човек, Путин на годишната си пресконференция удари дъното, заявяйки, че може би руският самолет бил свален по нареждане на хора извън управляващите Турция ..... без тяхното знание и разрешение, видиш ли. :lol: :lol: :lol: Само и само да се подмаже на турците .....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2016 20:59

Балкански Орел написа:Какви опорни точки ? Опозиционерите/терористите видяха, че сдават фронта и искат примирие, а Путин като истински държавник им го дава, докато същевременно стои зад гърба на Асад.А Асад ще ги оправи по мирен начин, дето даже няма да се чуе.

Да ме прощаваш, но с подобна постъпка Путин ще остави да се измъкнат шайка бандити и недобре маскирани ислямисти. И единственото, което може да стане после е те да сътворят следващата касапница. Дали в Сирия, дали другаде, където ги запрати каузата им. Чакай ти да "заживеят мирно и щастливо". Може, ама докато им падне сгода отново.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2016 21:05

THE G.A.M.E написа:Турция и Русия може да се възползват от привидният "пас", който Тръмп обяви относоно Сирия.
Аз обаче, на техно място ( турци и руснаци ) ... Не бих изключил Щатите от пъзела.
Инак може доста да се опарят. ;)

Само да не се окаже, че Тръмп е решил да о*ебе случая Сирия с идеята, че не си струва разправиите и тихомълком е уведомил за това руснаците?

Тогава става съвсем логично въпроса да се реши без американците. Но и без да се афишира оттеглянето на САЩ, защото някои опоненти на Тръмп биха го обявили за бягство, прегъване на врат пред Русия и т.н.

Ситуацията в Украйна ми мяза на същата работа. САЩ официално не оттеглиха ни санкции ни подкрепа за Киев (колкото я има де), ама Изтока де факто си се отцепи, Крим си остана руски, американците не вдигат врява по въпроса (вече). И що па не; за САЩ Украйна е само една от точките по света.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 дек 2016 21:08

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:Нищо не ти вменявам, факт е, че се скъсваше да плюеш Ердоган и Турция след историята със самолета, дори в подписа си го сложи ...... после се врътна, когато Путин обърна курса и Ердоган стана приятел на Русия, изчисти си и подписа. :mrgreen: :mrgreen:

Цялата ви клика тук спря мигновено да бълва срещу Ердо, когато от Кремъл обърнаха плочата, даже вчера ви цитирах мнения от януари, как бълвате срещу Султана и Тюркие. :lol: :lol:

Хахах, трольооо, аз съм от хората дето най-много са срали в сурата на султана в тоя форум. И съм горд с това. Ердоган е приятел на Русия само в обърканата ти главица. ;) А, да, и в главите на Митов и Плевнелиев.

Сра, само когато позицията на Русия беше да се сере по Ердоган, после бързо спря да сереш, когато Путин се прегърна с него. Даже и подписа си изтри, че не беше вече кремълкоректен.

Вари го, печи го, еби го, трола си е трол. Срах и преди свалянето на самолета бе, малоумен ли си?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2016 21:11

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
fcb_bg написа:Хахах, трольооо, аз съм от хората дето най-много са срали в сурата на султана в тоя форум. И съм горд с това. Ердоган е приятел на Русия само в обърканата ти главица. ;) А, да, и в главите на Митов и Плевнелиев.

Турция винаги ще си е ''натурален враг'' за Русия, просто напоследък страните не са в една лига и Турция не е такъв дразнител, не е случайно, че не подкрепиха санкциите срещу Русия.
Така или иначе и в историята има примери, когато Русия и Турция са си сътрудничели, въпреки че са били врагове, например обсадата на остров Корфу, когато руско - османски войски държат французите блокирани почти година, а накрая го превземат.

Стига бе, човек, Путин на годишната си пресконференция удари дъното, заявяйки, че може би руският самолет бил свален по нареждане на хора извън управляващите Турция ..... без тяхното знание и разрешение, видиш ли. :lol: :lol: :lol: Само и само да се подмаже на турците .....

Без да защитавам никого.. версията, че заповедта е дошла от висш кадър зад гърба на Ердоган с цел да му разклати стола по едно време беше адски вероятна. По-скоро се съмнявам, но дори и сега бих оставил едни 5% шанс за това. Нали разбираш, преди чистките и сред хората с постове имаше бая народ, които не са съгласни с напъните му Османска империя да гради, че и с исляма и барабар.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 21:13

Нервите не ти издържат нещо, а ??! Почна с обидите ..... трол, малоумен .... :mrgreen: :mrgreen:

Да, факт е, ти си изключително двуличен и фалшив, както е и всеки руснак, "мнението" ти винаги е съобразено с това на Кремъл, днес плюеш, утре хвалиш ..... обаче пък четеш морал всеки Божи ден и "громиш" САЩ и ЕС ..... преди да бъдесвален самолетът, пак имахте моменти на хвалене на Ердоган, когато с Путин откриваха джамии в Москва, например .... винаги твърдо следвате политиката на Кремъл и я пропагандирате. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2016 21:16

Betchualeng Arnaikem написа:Без да защитавам никого.. версията, че заповедта е дошла от висш кадър зад гърба на Ердоган с цел да му разклати стола по едно време беше адски вероятна. По-скоро се съмнявам, но дори и сега бих оставил едни 5% шанс за това. Нали разбираш, преди чистките и сред хората с постове имаше бая народ, които не са съгласни с напъните му Османска империя да гради, че и с исляма и барабар.

Ама Ердоган застана твърдо зад решението за сваляне на руския самолет тогава, пилотите станаха виновни много-много по-късно, когато с Путин почнаха пак да са си приятелчета. Дори самата Турция, в месеците преди думкането на Су-24, 2-3 пъти официално предупреди Русия, че при нови нарушения на въздушното й пространство, ще вземе мерки срещу нарушителите .....

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2016 21:17

1982 написа:Нервите не ти издържат нещо, а ??! Почна с обидите ..... трол, малоумен .... :mrgreen: :mrgreen:

Да, факт е, ти си изключително двуличен и фалшив, както е и всеки руснак, "мнението" ти винаги е съобразено с това на Кремъл, днес плюеш, утре хвалиш ..... обаче пък четеш морал всеки Божи ден и "громиш" САЩ и ЕС ..... преди да бъдесвален самолетът, пак имахте моменти на хвалене на Ердоган, когато с Путин откриваха джамии в Москва, например .... винаги твърдо следвате политиката на Кремъл и я пропагандирате. ;)

Бе да ти кажа руснака (fcb) гооре долу се опитваше да става обективен. Е, има си пристрастията, ама като цяло доста време се опитваше да мисли и през тях. И е вярно, че никога не е обичал Ердоган.

Оня другия, с добрите ислямисти (HoUs4oOL) обаче е пълен минус и ако утре чуе Путин да казва, че водата е отровна ще мине на кока кола до следващо нареждане.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”