Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 27 дек 2016 17:31

fcb_bg написа:Тоя гад Путин зема, че свърза Крим с руска тръба и им дава директно газец, егати наглия. Санкции, манкции, тва е положението - ток им закара, газ им закара, моста се строи... Твар голема, ей!

А наш Баце петстин години прави тука газови байпаси с румънци и гърци...

[offtopic]Изображение

Изображение

Изображение

Изображение[/offtopic]

8-) 8-) 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 27 дек 2016 17:31

THE G.A.M.E написа:Ем някой да вземе да каже на кримските мацки, че всъщност живеят добре. :)
Щот от половин година всяка втора кримчанка ме кара да я доведа в България... 2-3 може, ама т'ва техното малко множко ми идва. :lol:

..... и един мармот завива шоколад..... :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2016 17:34

Messi_fan написа:

?Хахахаха поклон, просто поклон. СТАНКО за пореден път разкри форумните тролове и им събу гащите. Това определено не го очакваха и като едни мишлета паднаха в капана. Поздравления, СТАНКО. 8-)

Фасулска работа, друже 8-) Лаиците са под път и над път 8-) На всичкото отгоре ме клеветят най-безцеремонно и долно 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2016 17:42

Кашчей написа:
Новият Петлешков..наблягам на Пет, а може и повече да са :mrgreen:

Как мислиш, дали повечето знаят, кой е петлешков и какво е казал :lol: Добре, при така създалите се обстоятелства, притиснат съм до стената и ще си призная. Няма смисъл да увъртам повече. Чичо ви Сам и малкия вЕтер са мои акаунти 8-) Тя работата е ясна вече махайте ги перманентно, оставете ми само тоя акаунт и пито-платено 8-) Мъчно ми е, ама какво да го правиш, ще се разделя с тях 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 27 дек 2016 17:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 дек 2016 17:43

И днес ли ще осирате форума с глупости ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 дек 2016 17:44

CTAHKO написа:
Кашчей написа:

Как мислиш, дали повечето знаят, кой е петлешков и какво е казал :lol: Добре, при така създалите се обстоятелства, притиснат съм до стената и ще си призная. Няма смисъл да увъртам повече. Чичо ви Сам и малкия вЕтер са мои акаунти 8-) Тя работата е ясна вече махайте ги перманентно, оставете ми само тоя акаунт и пито-платено 8-) Мъчно ми е, ама какво да го правиш 8-)

А човека с брадата :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2016 17:52

ivan56 написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:

Как мислиш, дали повечето знаят, кой е петлешков и какво е казал :lol: Добре, при така създалите се обстоятелства, притиснат съм до стената и ще си призная. Няма смисъл да увъртам повече. Чичо ви Сам и малкия вЕтер са мои акаунти 8-) Тя работата е ясна вече махайте ги перманентно, оставете ми само тоя акаунт и пито-платено 8-) Мъчно ми е, ама какво да го правиш 8-)

А човека с брадата :lol:

Той е перманентен отдавна 8-) Тотален геноцид, ти казавам 8-) Тия с Холокоста и измислените им бройки, пасти да ядат 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2016 17:56

1982 написа:И днес ли ще осирате форума с глупости ??

Не си интересен на никого 8-) За теб, ако на 2 дена има един поуст в темата, ще е най-добре.Тогава ще е чиста като сълзица 8-) Ама трае ли извратена душа, червена 8-)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 27 дек 2016 18:02

fcb_bg написа:Тоя гад Путин зема, че свърза Крим с руска тръба и им дава директно газец, егати наглия. Санкции, манкции, тва е положението - ток им закара, газ им закара, моста се строи... Твар голема, ей!

А наш Баце петстин години прави тука газови байпаси с румънци и гърци...

Тц, тц ,тц. И всичко това при положение, че е в цитирам тукашните форумни анализатори, цитирам "световна и тотална изолация и санкции". А преставяш ли си, какво щеше да направи, ако не беше. 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 дек 2016 18:27

CTAHKO написа:
1982 написа:И днес ли ще осирате форума с глупости ??

Не си интересен на никого 8-) За теб, ако на 2 дена има един поуст в темата, ще е най-добре.Тогава ще е чиста като сълзица 8-) Ама трае ли извратена душа, червена 8-)

По-добре 1 пост на година да има, ако трябва, отколкото да пълниш страниците с твоите тъпотии ..... с всичките ти там профили и акаунти. Само лайна стана тази тема в последните 2 дена.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”