Щот от половин година всяка втора кримчанка ме кара да я доведа в България... 2-3 може, ама т'ва техното малко множко ми идва.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Ем някой да вземе да каже на кримските мацки, че всъщност живеят добре.![]()
Щот от половин година всяка втора кримчанка ме кара да я доведа в България... 2-3 може, ама т'ва техното малко множко ми идва.
Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:Ем някой да вземе да каже на кримските мацки, че всъщност живеят добре.![]()
Я вземи се направи на украинец, да видим дали ще искат в Украйна
euters: Дни след резолюцията на ООН относно израелските селища Доналд Тръмп отправи критика спрямо работата ѝ
27 Декември 2016 | 00:50 | Агенция "Фокус"
Вашингтон. Новоизбрания американски президент Доналд Тръмп в понеделник определи дейността на Организацията на обединените нации като „тъжна“, съобщава Reuters.
Реакцията на милиардера идва само дни, след като ООН прие резолюция, настояваща за прекратяване на изграждането на израелски селища в Западния бряг, Палестина. Тръмп настояваше Вашингтон да наложи вето и да попречи на приемането на резолюцията.
„ООН има толкова голям потенциал, но в момента е просто клуб от хора, които се събират, разговарят и си изкарват добре. Толкова тъжно“, написа новоизбраният държавен глава на САЩ в социална мрежа.
GA_ veliki написа:Agent_Alex_077 написа:Ведь правила форума такие - писать надо кирилицей! Пишу ли я кирилицей?
Даже можно в добавке сказать, что пишу на староболгарском!
Чудно ми е защо звучния и мелодичен старобългарски го оскверняват с името руски?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:GA_ veliki написа:Agent_Alex_077 написа:Ведь правила форума такие - писать надо кирилицей! Пишу ли я кирилицей?
Чудно ми е защо звучния и мелодичен старобългарски го оскверняват с името руски?
Като е български, що вдигате толкова параЗначи всичко е по правилата, а за вас остава да берете срамът, че не знаете собствения си език
CTAHKO написа:GA_ veliki написа:Agent_Alex_077 написа:Ведь правила форума такие - писать надо кирилицей! Пишу ли я кирилицей?
Като е български, що вдигате толкова параЗначи всичко е по правилата, а за вас остава да берете срамът, че не знаете собствения си език
GA_ veliki написа:Чудесно чекист!Тук сме на едно мнение, само кажи на второто ти АЗ, имам предвид оня 077, да не скверни родния си език
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:Ем някой да вземе да каже на кримските мацки, че всъщност живеят добре.![]()
Я вземи се направи на украинец, да видим дали ще искат в Украйна
......ще ГО искат или украинките ще искат в Украйна ?
CTAHKO написа:GA_ veliki написа:Чудесно чекист!Тук сме на едно мнение, само кажи на второто ти АЗ, имам предвид оня 077, да не скверни родния си език
Нямам второ АЗСам съм, други няма
Пък и кой съм аз, за да поучавам ейджънт Алекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта