Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 26 дек 2016 13:04

fcb_bg написа:Да видим какво ще каже разследването. Изчезване от радара, без сигнал от пилотите, много отломки на голям периметър...
Мир на праха на загиналите.

Много мътна история.Едва ли е пилотска грешка.Два екипажа от опитни летци, които возят неслучайни хора постоянно.
Презареждане което уж не е нужно.Или друугото е просто да му е дошло времето.
Тоя ненормалник казва доста интересни неща, от това което хващам.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iPH-99rjw2k[/youtube]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 15:00

Пусть земля всем погибшим пухом будет!
А душам им - вечный покой.
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 15:12

Кашчей написа:
1982 написа:Тук не става дума дали аз съм спец или не, а че умираш да се хващаш за незначителни глупости, това и други са ти го казвали.

Betchualeng Arnaikem написа:Първи бих сложил Кашчей. И то заради тъпия му навик да се прави на педант във всяка тема. Хората пишат по темата да речем, той започва да им обяснява за някоя дребна грешка при изразяването и опитва да придаде друг смисъл на думите им.

Всеки със слабостите си. Иначе обожавам безгрешните. В една песен на Оуджава за Висоцки има следните думи:
"Как хотел так и жил, а безгрешных не зает природа"..
..та толкова от мен за безгрешните.
Вероятно моментната емоционална реакция ми е в повече, но трудно ще се променя вече.

На самом деле в песенке о Высоцком Булат пел немножко по другому - "Как умел, так и жил...".
А природа вправде не знает безгрешных! Кроме Кашчея, конечно, но только когда не делает липовых попыток выглядеть чересчур интеллигентным.
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 дек 2016 15:32

Как си, друже 8-)Как е по празниците в православната държава 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 15:36

CTAHKO написа:Как си, друже 8-)

Надеюсь, это было обо мне ;)
Всё в порядке, вот только времени ой как мало. Работаю, изучаю русский язык вместе с красивыми российскими девушками, да и футбольные матчи любимого "Зенита" иногда смотру. В общем - кайфую!
Ну, а жить в настоящей православной державе - всегда праздник для души.
Вот и сегодня - выпил немножко, да решил поглядеть, что тут творится без меня.

[offtopic]Кстати, Рождество здесь в России наступит через две недели.[/offtopic]
Последна промяна от Agent_Alex_077 на 26 дек 2016 15:42, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 дек 2016 15:40

Agent_Alex_077 написа:

Всё в порядке, вот только времени ой как мало. Работаю, изучаю русский язык вместе с красивыми российскими девушками, да и футбольные матчи любимого "Зенита" иногда смотру. В общем - кайфую!

Каза че е добре и че не пропуска мач на Челси 8-)

П.П. Превеждам за неграмотните средношколци 8-)

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 15:45

CTAHKO написа:
Agent_Alex_077 написа:

Каза че е добре 8-)

П.П. Превеждам за неграмотните средношколци 8-)

Понимать русский должен каждый, но некоторые дураки как чирпанский цыган Санди никогда не поднимутся до того уровня, чтобы умели вести диалог на этом прекрасном языке.
Как у тебя дела? Форум чуть не опустел во время твоего долгого отсутствия. Сплошная скука была!
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 дек 2016 15:57

Agent_Alex_077 написа:Понимать русский должен каждый, но некоторые дураки как чирпанский цыган Санди никогда не поднимутся до того уровня, чтобы умели вести диалог на этом красивом языке.
Как у тебя дела? Форум чуть не опустел во время твоего долгого отсутствия. Полная скука была!

Благодаря, добре съм 8-) И аз тръгнах по твоите стъпки. Реших да изследвам необятната руска душевност и красотата на руския език и изследователския ми дух ме заведе до Германия 8-) Едва ли има по-добро място, на което мога да изследвам дълбоката руска душа и да развия езиковите си познания по прекрасния славянски език 8-) А и искам да черпя информация от извора 8-) Трябва да се учим от германците, как се съхраняват вековните руски традиции 8-)

П.П. Не, не, пиши си на руски, не се притеснявай. Аз те разбирам и ще превеждам. Поел съм тази трудна и непосилна за всеки задача върху плещите си и смятам да удържа на думата си 8-) Влизам ти в положение, колко е трудно да устоиш на красотата на матерния руски език 8-) А и предполагам на компютъра си нямаш български език 8-)

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 16:11

CTAHKO написа:
Agent_Alex_077 написа:Понимать русский должен каждый, но некоторые дураки как чирпанский цыган Санди никогда не поднимутся до того уровня, чтобы умели вести диалог на этом красивом языке.
Как у тебя дела? Форум чуть не опустел во время твоего долгого отсутствия. Полная скука была!

Благодаря, добре съм 8-) И аз тръгнах по твоите стъпки. Реших да изследвам необятната руска душевност и красотата на руския език и изследователския ми дух ме заведе до Германия 8-) Едва ли има по-добро място, на което мога да изследвам дълбоката руска душа и да развия езиковите си познания по прекрасния славянски език 8-) Трябва да се учим от германците, как се съхраняват вековните руски традиции 8-)

П.П. Не, не, пиши си на руски, не се притеснявай. Аз те разбирам и ще превеждам. Поел съм тази трудна и непосилна задача върху плещите си и смятам да удържа на думата си 8-) Влизам ти в положение, колко е трудно да устоиш на красотата на матерния руски език 8-)

Меж Россией и Германией всегда была хорошая связь, несмотря на то, что евреи успели толкнуть Гитлера на восток. Ведь самый кошмарный сон брюссельских и америкосовских паразитов - союз России и Германии, но рано или поздно то и произойдёт. Бабушке Меркель совсем немножко осталось, новая волна германской политики сметёт её с поста, а если и во Франции президентом станет наш человек, хана всем евролиберастам!
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 16:18

CTAHKO написа:
Agent_Alex_077 написа:
П.П. Не, не, пиши си на руски, не се притеснявай. Аз те разбирам и ще превеждам. Поел съм тази трудна и непосилна за всеки задача върху плещите си и смятам да удържа на думата си 8-) Влизам ти в положение, колко е трудно да устоиш на красотата на матерния руски език 8-) А и предполагам на компютъра си нямаш български език 8-)

На моём компе всё есть, конечно, но не могу не предаться искушению писать по-русски, чтобы дразнить агентов пятой колонны в форуме. Да и сам русский язык по своей сути - просто древний болгарский, которого русские в разницу от нас успели хорошо сохранить. Вот поэтому и сегодняшний русский так легко нами воспринимается и так хорошо нами слышится. Не язык, а поэзия!
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Върни се в “Свободна зона”