Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Мале, мале, реджеповата армия и тя ше излезе въздух под налягане. Голямо дране са им дръпнали в сирията.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
Thsmith написа:
Толкова ги тачат, че от как са създадени постоянно се въоръжава къде що има брадат около тях. Да не споменавам кой нави брадатите да ги нападнат последните пъти и кой ги спаси от нахлуващата израелска армия в отговор. Насер само дето не го направиха герой на ссср
Т'ва си е част от играта.
Без военният конфликт между евреи и араби, немаше да върви оръжейната търговийка.
"Янките" продават на евреите, онези от Москва на арабите, чиста работа.

Инак Путин си ходи на сбирките на евреите с характерната шапка.
Па "комунизма" ( по който въздиша Путин ) им го направиха пак евреи.

Не се подлъгвай по това, кой-кого въоражавал.
Всъщност и лазерни оръжия да имаха арабите, пак щяха да са наритани... От целата дандания от конфликтите, Израел винаги излиза печеливш, и Русия нямат нищо против това.

Ама чЕки малко. Та нали до вчера ни обясняваха тука колко велик и силен лидер бил Обонго. А днеска го плюят.
Да не би маймуната да им е спряла превода на смачкани долари в амбасадата ? 

Thsmith написа:THE G.A.M.E написа:Инак руснаците не ги гледай к'во са гласували.
Те си тачат евреите и от край време си затварят очите за действията им.
Толкова ги тачат, че от как са създадени постоянно се въоръжава къде що има брадат около тях. Да не споменавам кой нави брадатите да ги нападнат последните пъти и кой ги спаси от нахлуващата израелска армия в отговор. Насер само дето не го направиха герой на ссср
Руснетата просто имат бизнес нюх.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Thsmith написа:THE G.A.M.E написа:Инак руснаците не ги гледай к'во са гласували.
Те си тачат евреите и от край време си затварят очите за действията им.
Руснетата просто имат бизнес нюх.Въоръжават Али Баба, евреите бързо му унищожават руското оръжие и Али Баба пак чука на портите на Кремъл и купува ново. И така до безкрай ...... умна стратегия, абсолютен и див капитализъм.
![]()
Сирьозно та питам, начи:
Ако евреите са с руско оръжие, а чалмите с американско, немско, италианско..кой кого ще унищожи

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Няма как да ти отговоря, щото Израел си купува оръжие от САЩ или си произвежда сам такова. И е много по-напред с технологиите от всички бради около себе си. Неслучайно им пръскат задниците над половин век вече.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Няма как да ти отговоря, щото Израел си купува оръжие от САЩ или си произвежда сам такова. И е много по-напред с технологиите от всички бради около себе си. Неслучайно им пръскат задниците над половин век вече.
Те им ги пръскат не само заради оръжието. Във въпроса ми имаше и скрит подтекст, който ти странно как не разбра

Аз, примерно, не съм шофьор, така че каквато и кола да ми дадеш няма да мога да я подкарам, или ако случайно успея, ще е до първото твърдо препятствие, та и с оръжията е така. Каква полза от последен модел танкове, самолети, вертолети, ако екипажите са айрян без мляко и краставица.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Не знам защо правиш асоциация с онази тема, тук въобще не коментирам дали е качествено руското оръжие, разбира се, че евреите са 300 пъти по-кадърни във военно отношение от простите араби, мисълта ми е, че Русия печели от това да продава на брадите, после Израел да им го унищожава и те да тичат за ново към руснетата. Десетки години вече го гледаме този филм.
Ирак, като са с американско, са същите бездарници срещу ИД. И тук важи в пълна степен онова, което написах за Леопард-ите.
Ирак, като са с американско, са същите бездарници срещу ИД. И тук важи в пълна степен онова, което написах за Леопард-ите.
1982 написа:Не знам защо правиш асоциация с онази тема, тук въобще не коментирам дали е качествено руското оръжие, разбира се, че евреите са 300 пъти по-кадърни във военно отношение от простите араби, мисълта ми е, че Русия печели от това да продава на брадите, после Израел да им го унищожава и те да тичат за ново към руснетата. Десетки години вече го гледаме този филм.
Асоцията ми е, че ако не си кадърен, обучен и дисциплиниран, каквото и да ти дадат в ръцете ще е опасно и за теб, и за околните, но не толкова за противника. по принцип големит епроизводители и търговци на оръжие печелят от войните. Писал съм тук за един стар италиански филм (ти не си бил още роден когато е правен) "Докато има война има надежда" Не съм сигурен, че може да се намери някъде из тракерите, но ако ти попадне го изгледай-много е силен и съдържателен, нищо общо със съвременните холивудски боклуци.
Като го търся на български ми излиза нищо, освен заглавието и това, че е свързан с Алберто Сорди. Потърси го на италиански (ти можеш).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Да не забравяме и няколко факта. Първо, че Турция, която е втората по големина армия в НАТО беше направена за смях от ИД. Дори им плениха танкове и много оръжие. Второ, самите танкове са немски. Така че, две черни точки - една за Туция и една за швабите.