Cesc Fabregas написа:Rodn1 написа:Няма пък да оставя...форума се превърна в едно тъпа пускане на безсмислени теми,точно заради този индивид!
Тва си е твое право...Има конспирация между целия форум срещу 1 човек...
Срещу кой?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Rodn1 написа:Няма пък да оставя...форума се превърна в едно тъпа пускане на безсмислени теми,точно заради този индивид!
Rodn1 написа:Cesc Fabregas написа:Rodn1 написа:Няма пък да оставя...форума се превърна в едно тъпа пускане на безсмислени теми,точно заради този индивид!
Срещу кой?
Madridist написа:Марти защо не си мача![]()
Cesc Fabregas написа:Madridist написа:Марти защо не си мача![]()
На тези боклуци няма да им ходя на мачовете! така ми е много по-добре, на бира и "чифтета"!![]()
Madridist написа:Cesc Fabregas написа:Madridist написа:Марти защо не си мача![]()
На тези боклуци няма да им ходя на мачовете! така ми е много по-добре, на бира и "чифтета"!![]()
Супер, аз съм на винце и картофи
Madridist написа:Наздраве Марти, да сме живи и здрави, всеки тук си има някакъв любим отбор и много се дразня хората,като почнат да се карат за глупости. Хора, да сме живи и здрави, другото са дреболии
Cesc Fabregas написа:Madridist написа:Наздраве Марти, да сме живи и здрави, всеки тук си има някакъв любим отбор и много се дразня хората,като почнат да се карат за глупости. Хора, да сме живи и здрави, другото са дреболии
Ето затова те уважавам много! Както винаги, си напълно прав!![]()
НАЗДРАВЕ!
П.П. края на април идвам за 2-3 дни в Пловдив, искаш ли да се видим да пием по бира?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта