Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Foreigner » 19 юни 2013 20:51

Спам тема vol.2 -
viewtopic.php?f=53&t=11437&st=0&sk=t&sd=a&start=196850#p4825387

Забелязах, че там хората си водят някакъв си разговор... та редно ли е всичко "удобно" и "неудобно" да се прехвърля там?
Особено пък теми с по над 10 страници мнения?
Като прецените, че някоя тема е от типа "не става" я преместете в кошче или нещо от сорта.
Идеята ми е да не ги смесвате.
Благодаря за вниманието. 8-)
...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 21:26

Кашчей написа:Още нещо, топло-топло, от същият потребител

viewtopic.php?p=4825725#p4825725

Странно, как един отнася плувката за 10 дена, заради думата нещастник, а друг обижда под път и над път и си е волно птиче :roll:

Хаха, тоя юнак гледам се е развихрил и във всеки пост обижда останалите потребители, несъгласни с несъстоятелните му глупости. :lol: :lol: :lol:
И аз не знам защо го търпят. Айде, веднъж ... дваж .... три пъти, случва се, ама тоя го е ударил през просото. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юни 2013 22:54

Този хубавец докога ще бъде толериран с постоянните си изцепки за нечия майка?На мен ми писна от пошлостта му, а на вас?

viewtopic.php?p=4826385#p4826385

Имам предвид всичките му никове, а не само този.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 юни 2013 19:14

от Levskar_90 на 20 Юни 2013, 19:03

Old_death написа:
Следващата стъпка ще е изучаването речите на Ататюрк или Корана на изуст !

Ти вече ги знаеш, така че за теб няма да важи

Няма ли кой най-после да сложи тоя индивид в ред ! Заядлив пост , без да е предизвикан и провокативен аватар .

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=139485
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 юни 2013 19:28

Old_death написа:
от Levskar_90 на 20 Юни 2013, 19:03

Old_death написа:
Следващата стъпка ще е изучаването речите на Ататюрк или Корана на изуст !

Ти вече ги знаеш, така че за теб няма да важи

Няма ли кой най-после да сложи тоя индивид в ред ! Заядлив пост , без да е предизвикан и провокативен аватар .

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=139485

А ЛС-то със заплахи и обиди показващи комплексарщината ти, защо не го постна, мм ?

Изпратено на: 20 Юни 2013 18:21
От: Old_death
До: Levskar_90
Тъпо малолетно кухорого , отдавна си прекалил и трябва да внимаваш , защото само планина с планина не се срещат ! Половината от семейството ми е избито от червените шумкари и хич не ми е приятно да ме свързват с тая пасмина . Ако имаш някакви личностни или други проблеми , явно следствие на продължаващия пубертет , ги избивай някъде другаде , а не върху мене ! Ако не ти харесва написаното , ми дай адрес , където ще мога да те намеря и да ти обясня как трябва да се държиш с хората . Явно тоя урок не ти е даден от родителите ти ! Не бих обърнал внимание на някой откровен олигофрен , като тебе , но не мога да подмина и гаврата с паметта на избитите си роднини !

:lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 юни 2013 21:08

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 16:27

CSKA.SOFIA написа:
Червени Воини написа:"The football idiots of Europe" (in short, "Euroidiots") is a popular, ironic name of the Bulgarian football club PFC Levski (Sofia), formerly Vitosha (Sofia). It first appeared in several European media after the match between Royal Antwerp and Levski (UEFA Cup 89/90, 1st round). In this match Levski were leading with 3:1 until the 89th minute and then Antwerp managed to score three goals in the next 5 minutes with 10 men on the field. The match finished 4:3 for Antwerp and they were through after the first leg 0:0 in Sofia.

As a result of Levski's fiasco, on September 26, 1989, the popular European Sports Channel "Eurosport" began their evening UEFA match overview with Levski's game by referring to them as "the football idiots of Eurpope". On the following day, the French sports newspaper "L'Equipe" once again referred to Levski as the "Euroidiots" for their fiasco against Royal Antwerp. Most recently, the Spanish newspaper "El Mundo Deportivo" referred to Levski Sofia as "El Debil" before Levski's Europa League game with Villareal. "El Débil" is the Spanish translation of "The Idiots" - "El Villarreal se estrena ante el débil Levski"

Following a series of disasters in the European football tournaments, various newspapers and sport websites in Bulgaria have continuously referred to Levski Sofia as the "Euroidiots".

:oops: :oops: :lol: :lol:

Те хората от евроспорт им го казват, те говедата си знаят друго и си го повтарят и вярват

cska/viewtopic.php?f=2&t=139611&st=0&sk=t&sd=a&start=50
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 16:43

BRF написа:Цял национал :o :lol: !Нещастни говеда!

cska/viewtopic.php?f=2&t=139611&p=4833041#p4833041
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:23

Без име написа:
BRF написа:Цял национал :o :lol: !Нещастни говеда!

cska/viewtopic.php?f=2&t=139611&p=4833041#p4833041

Ама айде дай всичко както трябва де.. :lol:

Без име написа:
CSKA.SOFIA написа:
Без име написа:
CSKA.SOFIA написа:А и човек като се замисли не е толкова лошо да си отбор на властта. Всички най-добри футболисти са идвали при теб, най-големите успехи. Всички те обичат и има един син отбор, измислен и оставен да съществува само за да има ЦСКА с кой да прави дербита.

На кво си ? ЛСД, Амфети, Хероин? Или си облъчен от Дучето или ГА? А, може би, просто си природно тъп... :?

За първото може би трябва да питам теб какви за въздействията върху човешкия мозък. Вторите двама КОИ СА ТИЯ? А може и третото да е вярно

Ами, да си чел, какво правят преди да ги употребиш. Не мога, а и не искам, да споделям моите знания с тъпи хора. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:44

Без име написа:
CSKA.SOFIA написа:Абе ти верно си на нещо уж първо си гледал по тв после пък е пял на стадиона.

Тебе вече те разкрих, че съдбата е била сърдита на родителите ти и ги е дарила с Оникален тъпак, но все пак да ти обясня - има едно нещо наречено телевизия, от него могат да се заснемат части и да се качват в интернет. Казват му репортажи. Разбра ли?

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=139611&st=0&sk=t&sd=a&start=190
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”