Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Балкански Орел » 09 окт 2014 12:22

cska-632 написа:
Балкански Орел написа:Положението с Ислямска Държава става много сериозно.Интересно от къде са въоражени тези изроди с Хамъри, Танкове, Автомат, Къртечници и Гранати и т.н ?
Струва ми се, че много ги подценяват, което въобще не е добре за нас.

САЩ ги въоражават, както въоражаваха Осамата. После ги обявяват за терористи и приближени до правителството започват да получават поръчки и да правят пари.

Гласувах за ПФ, но се радвам и че Атака влезе, само по тяхната телевизия дават кадри от истинската ситуация там.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 окт 2014 13:52

Веднъж си пуснах телевизийката на Атака и ми се доповръща ... някаква гнусна руска пропаганда се бълваше, тиражираха се, все едно са факти, някакви слухове, без да има реални твърдения за тях, просто се лее помия като водопад ....

Дали Воленчо получава пари от Москва за всички тези свирки или го се натЕга безплатно ... :roll:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 09 окт 2014 14:12

1982 написа:Веднъж си пуснах телевизийката на Атака и ми се доповръща ... някаква гнусна руска пропаганда се бълваше, тиражираха се, все едно са факти, някакви слухове, без да има реални твърдения за тях, просто се лее помия като водопад ....

Дали Воленчо получава пари от Москва за всички тези свирки или го се натЕга безплатно ... :roll:

Няма съмнение ! И на мен ми е противен.Но само по Алфа ТВ дават кадри от армиите и въоражението на Ислямска Държава.Ясно е, че е спонсориран от Русия и на мен не ми пречи честно казано, винаги е добре да има поне една русофилска партия.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2014 15:12

1982 написа:Веднъж си пуснах телевизийката на Атака и ми се доповръща ... някаква гнусна руска пропаганда се бълваше, тиражираха се, все едно са факти, някакви слухове, без да има реални твърдения за тях, просто се лее помия като водопад ....

1982, на мен ми се повръща от Канал 1, БТВ, и НОВА. Нека се дава какво наистина се случва в този регион, а не само какво казват Обама и Порошенко.
П.П. Иначе да, паричките са руски, спор няма.Всеки си има спонсорче-от Боко, до " Зелените"-факт! ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 окт 2014 16:50

Балкански Орел написа:

Няма съмнение ! И на мен ми е противен.Но само по Алфа ТВ дават кадри от армиите и въоражението на Ислямска Държава.Ясно е, че е спонсориран от Русия и на мен не ми пречи честно казано, винаги е добре да има поне една русофилска партия.

На мен пък ми пречи.

Аман от чуждофилски партии, искам да има българофилска.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 окт 2014 16:51

FLANKER написа:на мен ми се повръща от Канал 1, БТВ, и НОВА. Нека се дава какво наистина се случва в този регион, а не само какво казват Обама и Порошенко.

Братле, ти по- ТВ ли се осведомяваш за новините ?
Аз по-наши телевизии гледам само спорт.

Напоследък световните новини ги следя паралелно по CNN и "Первъй канал" ... После само е нужно да вземеш малкото съвпадащи си неща, казани от 2-та канала, което вече прави тези новини коректни. :mrgreen:
Щото, щом "Янки" и руснаци са на едно мнение за нещо, значи то е вярно. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2014 18:23

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:на мен ми се повръща от Канал 1, БТВ, и НОВА. Нека се дава какво наистина се случва в този регион, а не само какво казват Обама и Порошенко.

Братле, ти по- ТВ ли се осведомяваш за новините ?
Аз по-наши телевизии гледам само спорт.

Напоследък световните новини ги следя паралелно по CNN и "Первъй канал" ... После само е нужно да вземеш малкото съвпадащи си неща, казани от 2-та канала, което вече прави тези новини коректни. :mrgreen:
Щото, щом "Янки" и руснаци са на едно мнение за нещо, значи то е вярно. :lol:

Игра,гледам ги и аз,но чат-пат понаглеждам и нашите Биг Брадърови медии.Все пак са "наши" телевизии 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 окт 2014 20:00

[center]
"Заради руските санкции, храните в Западните страни са с рекордни ниски цени"
[/center]
:mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2014 20:51

Руските санкции за плодовете и зеленчуците ще струват на ЕС 7.4 млрд. долара

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/rysiya-evro-prodykt ... z3FfgIbMW9
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 окт 2014 21:25

Балкански Орел написа:Положението с Ислямска Държава става много сериозно.Интересно от къде са въоражени тези изроди с Хамъри, Танкове, Автомат, Къртечници и Гранати и т.н ?
Струва ми се, че много ги подценяват, което въобще не е добре за нас.

Който ги създаде - САЩ!

Върни се в “Свободна зона”