ivan56 написа:Абе мани ги тия мангали(кюрдите) кво разправят, тва е същата долна паплач като нашите мангали.
Не на 100% а на 1000% съм сигурен, че Кюрдистан няма да има в близко бъдеще, още по-малко при фесовете.
С цената на всичко фесовете ще ги смачкат, и могат да го направят само да поискат.
Вярно е, че се плодят като зайци(до колкото знам презервативите са забранени там, и са много търсена контрабандна стока) но и фесовете не им отстъпват.Само пискат, че били мачкани и не знам си кво, а едно 60% от мъжете им се занимава със сенчест бизнес, наркотици, контрабанда, проституция, каналджйиство и друго квото се сетиш.
Аз от наши изселници в Истанбул знам, че от тия примати е хубаво да стоиш настрана.А и съм виждал с очите си кво представляват.
Аз пък нещата ги знам лично, щото работим с всякакви хора от Турция. Като нашите цигани са, но имат огромна организация и много добре знаят какво правят и как да се развиват в сегашните обстоятелства. А Ердоган квото и да прави, не може да промени вече заложения път на тази държава. Иначе, пичовете си държат огромни складови бази и се занимават с търговия по цяла Европа и Азия, много работливи и много уважителни, за разлика от масата турци, с които ни се е налагало да се занимаваме. Един турчин, като почна да работи за нас, на втората година стана като прасе - само крадеше от нас, не си вършеше работата, бавеше всичко. Накрая се наложи да му правят операция, че щеше да умре от цялата тая сланина по тялото, дето от толкова плюскане и пиене си беше набавил по тялото.