Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
BultraStyle
- Контакти:
Re: Мигрант зверски изнасилва момченце, съдът го оправдава!
MoNteSo, кажи чеСно.....тъп ли си ?
joring написа:100% измислица!
Навсякъде в белия свят блудството с малолетни се смята за изнасилване, независимо дали е ставало със съгласие или без на самото малолетно лице. Мислете малко повече преди да се хващате на всяка глупост.
Също така навсякъде по света ""непознаването на закона не извинява никого". Така, че няма как да са го оправдали защот не е знаел. Мислете малко преди да се връзвате на всичко написано в интернет.
joring написа:100% измислица!
Навсякъде в белия свят блудството с малолетни се смята за изнасилване, независимо дали е ставало със съгласие или без на самото малолетно лице. Мислете малко повече преди да се хващате на всяка глупост.
Какви глупости бе младеж? На запад се случват в момента какви ли не лудории.И преди някой да ме обяви за путинов трол ще каже,че черпя информацията си от западни източници и западни критици на либералните глупости.
1982 написа:Стига бе, това не може да е вярно.![]()
Какво значи, че той не знаел, че детето не иска да го изнасилят ??! Тук или нещо преводът е некачествен, или е украсено от медиите. Това не може да бъде.
Поредната статия от изпърдяна медийка от типа на Брадва, Секира и тн. Която се цитира от патрЕоти и всякакви безмозъчни твари.
Източник:Бинюз
п.п Тия същите онзи ден, бяха пуснали "нова" новина за прострелян мигрант на границата( става въпрос за миналогодишният случай) само, че с днешна дата
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:1982 написа:Стига бе, това не може да е вярно.![]()
Какво значи, че той не знаел, че детето не иска да го изнасилят ??! Тук или нещо преводът е некачествен, или е украсено от медиите. Това не може да бъде.
Поредната статия от изпърдяна медийка от типа на Брадва, Секира и тн. Която се цитира от патрЕоти и всякакви безмозъчни твари.
п.п Тия същите онзи ден, бяха пуснали "нова" новина за прострелян мигрант на границата( става въпрос за миналогодишният случай) само, че с днешна датаИ всичкото патрЕот споделяше и се възмущаваше в ФБ.
Nito чата брадва нито тем подобни. ИЗточниците ми са западни и западни критици на либералните простотии. Дори тази статия да идва от брадва, такива щуротии има много на запад.
Alexx написа:ivan56 написа:1982 написа:Стига бе, това не може да е вярно.![]()
п.п Тия същите онзи ден, бяха пуснали "нова" новина за прострелян мигрант на границата( става въпрос за миналогодишният случай) само, че с днешна датаИ всичкото патрЕот споделяше и се възмущаваше в ФБ.
Nito чата брадва нито тем подобни. ИЗточниците ми са западни и западни критици на либералните простотии. Дори тази статия да идва от брадва, такива щуротии има много на запад.
Ми изчезвай на изток бе клоун. Добре че имате закрила от мадър раша - че до сега да сме ви избили гниди комунистически.
Ти тъп ли си наистина?
Мненията ми срещу либералните глупости не са с цел да обиждам запада, а дори напротив, в случая се изявявам като защитник на класическите западни либерални ценности, които биват унищожавани от съвременните регресивни либерални идеи. Другият проблем е,че всичките тези SJW-та - феминацисти, застъпници на ислямизма, говорещи за мейл привилидж и лайт гуилд и т.н..
п.п. тъпо е да говориш точно за комунизъм, защото тези защитници на либерални ценности са именно бранч на марксизма.
Мненията ми срещу либералните глупости не са с цел да обиждам запада, а дори напротив, в случая се изявявам като защитник на класическите западни либерални ценности, които биват унищожавани от съвременните регресивни либерални идеи. Другият проблем е,че всичките тези SJW-та - феминацисти, застъпници на ислямизма, говорещи за мейл привилидж и лайт гуилд и т.н..
п.п. тъпо е да говориш точно за комунизъм, защото тези защитници на либерални ценности са именно бранч на марксизма.
Alexx написа:ivan56 написа:1982 написа:Стига бе, това не може да е вярно.![]()
Стига с тоя Запад, уроди има навсякъде, ето ти един 19-годишен такъв как оставя 4-годишно детенце без майка ..... пусни си видеото долу, как майката и детето си играят .... доплака ми се, докато го гледах:
https://dni.ru/regions/2016/10/25/351718.html
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
бах тия русофилистици, не се спират беее. Малоумници, вчера се върнах от почивка в Италия и да ви уведомя че хората си живеят живота в "загниващия" капитализъм. Либерастите както ги наричате си бръмчат с новите коли, е.ат си готините рукви, пият си хубавото вино и не им дремеее. Стига сте тролили ами да се стегнем да си оправим държавата
1982 явно не схващате каква е идеята ми тук.
На запад в момента има какви ли не щуротии които могат да унищожат западната цивилизация. Дори почнаха да се появяват защитници на педофилията.
genius едното няма нищо общо с другото. На запад карат хубави коли,защото имат технологичен напредък. Едното няма нищо общи с либералните идеи на откачени феминистки и защитници на ислямизма.
На запад в момента има какви ли не щуротии които могат да унищожат западната цивилизация. Дори почнаха да се появяват защитници на педофилията.
genius едното няма нищо общо с другото. На запад карат хубави коли,защото имат технологичен напредък. Едното няма нищо общи с либералните идеи на откачени феминистки и защитници на ислямизма.