Не говорете с извънземни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Не говорете с извънземни!
Вселената е безначална, но БОГ е....ми на мен ми звучи смешно.... 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Вселената е безначална, но БОГ е....ми на мен ми звучи смешно....
Не е възможно Вселената да е безначална . Бог обаче е !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Това , което ги тласка към доброто , наистина съществува и именно Той ни е завещал всички добродетели , които да ни правят наистина добри и съвестни .
В крайна сметка къде е солидното доказателство ? За да се окажеш прав , ти трябва да докажеш , че не съществува Бог , че няма никакви божествени чудеса и сили , а ти още не си го доказал по никакъв начин .
Добре докажи ми ти ,че същсествува бог...какви доказателства можеш да дадеш???Говоря ти не за думи от рода " той е навсякъде около нас" а истински реални доказтелства?
Rodn1 написа:Това , което ги тласка към доброто , наистина съществува и именно Той ни е завещал всички добродетели , които да ни правят наистина добри и съвестни .
В крайна сметка къде е солидното доказателство ? За да се окажеш прав , ти трябва да докажеш , че не съществува Бог , че няма никакви божествени чудеса и сили , а ти още не си го доказал по никакъв начин .
Добре докажи ми ти ,че същсествува бог...какви доказателства можеш да дадеш???Говоря ти не за думи от рода " той е навсякъде около нас" а истински реални доказтелства?
Реалните доказателства са описани в Библията , в житията на всички светци . Те са неоспорими . Вие , атеистите , не можете да докажете обратното , а просто го отричате - без да имате ясната представа какво правите . Прочети Стария и Новия завет и ще откриеш истината .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
А ти даваш ли ми РЕАЛЕН факт ,че описаните случаи в библията са истина.Това си е само една книга.То и в Мередиан мач могат да напишат ,че Гонзо и Батков имат хомосексуална връзка и това значи ли ,че ще е вярно????След като го пише в една книга откъде си сигурен ,че е вярно??Откъде знаеш ,че тя се основава на реални факти и случки!
Rodn1 написа:А ти даваш ли ми РЕАЛЕН факт ,че описаните случаи в библията са истина.Това си е само една книга.То и в Мередиан мач могат да напишат ,че Гонзо и Батков имат хомосексуална връзка и това значи ли ,че ще е вярно????След като го пише в една книга откъде си сигурен ,че е вярно??Откъде знаеш ,че тя се основава на реални факти и случки!
Аз не просто вярвам , аз съм сигурен , че са се случили . На мен не са ми нужни 100 доказателства , за да вярвам в нещо реално и истинско .
Примерът ти не се връзва .
- Бижутера
- Контакти:
е как може да вярваш на нещо, което не е доказано...а и библията до момента толкова пъти е променяна и манипулирана, че няма накъде...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:е как може да вярваш на нещо, което не е доказано...а и библията до момента толкова пъти е променяна и манипулирана, че няма накъде...
За мен е истинско и доказано многократно . За вас не знам .
- Бижутера
- Контакти:
Siegfried написа:Бижутера написа:е как може да вярваш на нещо, което не е доказано...а и библията до момента толкова пъти е променяна и манипулирана, че няма накъде...
За мен е истинско и доказано многократно . За вас не знам .
еми за нас не е

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!