от slavia_forever на 14 Апр 2010 11:26
Old_death написа:
Какъв линк бе бате,като вече си му изтрил мнението
Видях, че това е част от горецитираната тема.
Важното е,че си свършил работата си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
от slavia_forever на 14 Апр 2010 11:26
Old_death написа:
Какъв линк бе бате,като вече си му изтрил мнението
Видях, че това е част от горецитираната тема.
optimistik написа:Моля да ми обясните какво значи фразата "Вие сте перманентно изгоннен от форума,БАН по IP,получих днес нещо такова,когато се опитах да вляза във форума.Освен това пише,че причината е системни обиди на модератори и потребители.Не разбирам за какво става дума,тъй като нито употребявам цинизми,нито обиди,за разлика от повечето потребители,пиша на абсолютно чист език,без съдържание на персонални обиди към някоого,нито нещо подобно.Моля обяснете ми или тук или чрез лично съобщение,защото самото действие е абсолютно обидно и несправедливо за мен.
Все още с уважение: optimistik
optimistik написа:Моля да ми обясните какво значи фразата "Вие сте перманентно изгоннен от форума,БАН по IP,получих днес нещо такова,когато се опитах да вляза във форума.Освен това пише,че причината е системни обиди на модератори и потребители.Не разбирам за какво става дума,тъй като нито употребявам цинизми,нито обиди,за разлика от повечето потребители,пиша на абсолютно чист език,без съдържание на персонални обиди към някоого,нито нещо подобно.Моля обяснете ми или тук или чрез лично съобщение,защото самото действие е абсолютно обидно и несправедливо за мен.
Все още с уважение: optimistik
IGRACHA написа:Бяха МИ СМЕШНИ Реал и едновремено жалки,не ме разбираите погрешно това е мое мнение
IGRACHA написа:А ти знаеш ли ,че имаш нужда от лекар,последно се обръщам към теб-сложно ти е да разбереш някой неща,а бе ти да не си геи.
IGRACHA написа:Ей ти си голяма трагедия.Аман от простотия.
IGRACHA написа:Ей копеле гнасно недей да обиждаш,цял свят ви се смее тапако хахахахаха![]()
![]()
IGRACHA написа:За всички тъпи сащесва пиша а те на са никак малко тука. Да "реал" имат 9 купи на КЕШ само че преди колко време беше последната,че забравих а чесно не ме интересува.Истината е че последните години"реал" са пален провал а последната е осминафинал в шампионската лига,отпадане от купата на краля от някви аматьори с разгромен разултат и за капак две загуби от БАРСА.Пак казвам СЕГАШНИЯ "реал" е цирк,дано са ме разбрали тапаците които знаят да пишат само за славното минало,нека да кажат истината за настоящето ако са мъже, а не да се отклоняват от темата като гейове.
IGRACHA написа:Ей renault осъзнах едно нещо и то е ,че ти си тъпо животно,още един път ти казвам запази си глупостите за себе си.
IGRACHA написа:Моля ви темата е доста забавна не я триите,не се правете на гейове
IGRACHA написа:Май ти срамежливо гейче аааааахахахаха![]()
IGRACHA написа:Шо ве кашон
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 8 госта