9 май-Ден на Победата!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 9 май-Ден на Победата!
Чести празник ще кажа когато Лузърпулския лайнар добромир мечкаров и ония бастун Спайк Калоянов ги видя да ядат лайнца с конски лиги.
Последна промяна от Trendafil на 23 май 2016 16:51, променено общо 1 път.
На стадиона
Trendafil написа:Чести празник! А Гнусните антикомунистически лайна, които не празнуват..да го духат!!!
Ходи бегай по тъча, бе, червенодрешко ******!
хохохо
Последна промяна от Trendafil на 23 май 2016 16:48, променено общо 1 път.
На стадиона
Trendafil написа:Махайте се в америка, доларджии долни
Ква америка бе, филчо, кенефни гмуркачи и червени мастии, това сте вие!
Мда... ей от такива теми шматароците от Гонг си докарват трафик на форума...
Подобни теми са полезни и с друго - ясно показват къв жалък, оскотял, неук, прост и необразован народ населява това тъмно кътче на Ориента, наречено България...
Навремето, когато образователната ни система беше по модел на руската такава (а съветската обр. система беше №1 в света), тогава излизахме от гимназиите и университетите наистина научени и подготвени. Сега, след идването на т. нар. "демокрация", започнаха да ви пускат от гимназиите напълно неуки и още по-затъпели, прокиснати от чалгарските ценности.
Сега завършващите "студенти", свидни рожби на майка краварка или продавачка и баща шофьор, имат по-ниска обща култура от тези, които бяхме в 7-ми, 8-ми клас през соц-а ... Аз съм прочел над 1000 книги, сега вие четете само вестниците у кенефа...евентуално де, щот може и тях да не четете, а да си чукате по смартфона докат се напъвате...
Съжалявам, че ще ви го кажа, но....истината преди всичко : На повечето от вас тука, с миниатюрните гладки мозъци, тъпи, хленчещи, неуки и необразовани коментатори, единственото постижение ще си остане, че в началото на нещастния си и ненужен живот сте били най-бързия сперматозоид у пу...ите на майките си...
А иначе : Венсеремос, бандера роса, о партизано, да живее Путин, Фидел и так далее....

Подобни теми са полезни и с друго - ясно показват къв жалък, оскотял, неук, прост и необразован народ населява това тъмно кътче на Ориента, наречено България...
Навремето, когато образователната ни система беше по модел на руската такава (а съветската обр. система беше №1 в света), тогава излизахме от гимназиите и университетите наистина научени и подготвени. Сега, след идването на т. нар. "демокрация", започнаха да ви пускат от гимназиите напълно неуки и още по-затъпели, прокиснати от чалгарските ценности.
Сега завършващите "студенти", свидни рожби на майка краварка или продавачка и баща шофьор, имат по-ниска обща култура от тези, които бяхме в 7-ми, 8-ми клас през соц-а ... Аз съм прочел над 1000 книги, сега вие четете само вестниците у кенефа...евентуално де, щот може и тях да не четете, а да си чукате по смартфона докат се напъвате...
Съжалявам, че ще ви го кажа, но....истината преди всичко : На повечето от вас тука, с миниатюрните гладки мозъци, тъпи, хленчещи, неуки и необразовани коментатори, единственото постижение ще си остане, че в началото на нещастния си и ненужен живот сте били най-бързия сперматозоид у пу...ите на майките си...
А иначе : Венсеремос, бандера роса, о партизано, да живее Путин, Фидел и так далее....
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Yoda_ написа:Мда... ей от такива теми шматароците от Гонг си докарват трафик на форума...![]()
Съжалявам, че ще ви го кажа, но....истината преди всичко : На повечето от вас тука, с миниатюрните гладки мозъци, тъпи, хленчещи, неуки и необразовани коментатори, единственото постижение ще си остане, че в началото на нещастния си и ненужен живот сте били най-бързия сперматозоид у пу...ите на майките си...![]()
А иначе : Венсеремос, бандера роса, о партизано, да живее Путин, Фидел и так далее....![]()
![]()
Като гледам колко си "громотен", вероятно у циганската махала наскоро са ви пуснали нета и си решил да покажеш какви верни комунистически братя на руснаците са ромските племена.
- Синьо сърце
- Контакти:

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Синьо сърце
- Контакти:
Гнилой фашистской нечисти
Загоним пулю в лоб,
Отребью человечества
Сколотим крепкий гроб!

Загоним пулю в лоб,
Отребью человечества
Сколотим крепкий гроб!

Поклон и вечна почит за всички български войници, които са загубили живота си през ВСВ защитавайки интересите и правдите на нашия народ!
Жалко, че една шепа пияни, безрдони и кухи изменници се намърдват на власт, но след 40-50 години и последния комунистически изрод ще гние в гроба и ще гори в ада!
- Синьо сърце
- Контакти:
diplomat написа:Поклон и вечна почит за всички български войници, които са загубили живота си през ВСВ защитавайки интересите и правдите на нашия народ!Жалко, че една шепа пияни, безрдони и кухи изменници се намърдват на власт, но след 40-50 години и последния комунистически изрод ще гние в гроба и ще гори в ада!
Тука ако се оплакваме от тия, то руснаците кво са видели от Сталин и сие-хич не си и помисляй...а мой родственик се е сражавал с германците през ВСВ. Жив е и доднес!