И между другото, нещо от Тръмпппппп мастър.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
il4o_iliew написа:Oтново си изписал една камара глупости. Няма значение формално кой се води лидер на тези държави, тъй като те са марионетни на запада и са тотално корумпирани. След колониализма ролята на запада е и си остава заграбване на ресурсите на тези държави за жълти стотинки и използването на населението за евтина работна ръка. Цялото въоръжение отива за политическата формация тип "Свобода за Нигерия" или "Демократичен съюз на смелите африканци". После като дойде на власт съответния Али Баба, както ти му казваш изпълнява каквото му наредят и си загробва държавата. Иначе военен преврат, нова гражданска война и цикълът се затваря.
il4o_iliew написа:Наивен Смитчо, ти нали наистина ли вярваш, че след края на колониализма, петрола не е собственост на компании като Бритиш Петролеум или Роял Дъч Шел или някоя дъщерна фирма от картела на Седемте Сестри? Ти верно ли? Спри да ръсиш глупости, щото както си тръгнал след малко ще напишеш, че още вярваш във феята на зъбките и дядо Мраз.![]()
Какво няма, бре приятел? След малко ще кажеш, че инвазия в Ирак не е имало и всичко е пропаганда на болшевиките и Путин. Толкова ти е акъла.
Thsmith написа:il4o_iliew написа:Oтново си изписал една камара глупости. Няма значение формално кой се води лидер на тези държави, тъй като те са марионетни на запада и са тотално корумпирани. След колониализма ролята на запада е и си остава заграбване на ресурсите на тези държави за жълти стотинки и използването на населението за евтина работна ръка. Цялото въоръжение отива за политическата формация тип "Свобода за Нигерия" или "Демократичен съюз на смелите африканци". После като дойде на власт съответния Али Баба, както ти му казваш изпълнява каквото му наредят и си загробва държавата. Иначе военен преврат, нова гражданска война и цикълът се затваря.
Да бе, разбрахме ти тезата. Някой друг ти е срал в гащите и ти си невинна жертва.
Тези тези пред някой друг ги развивай. Измисли нещо по достоверно.il4o_iliew написа:Наивен Смитчо, ти нали наистина ли вярваш, че след края на колониализма, петрола не е собственост на компании като Бритиш Петролеум или Роял Дъч Шел или някоя дъщерна фирма от картела на Седемте Сестри? Ти верно ли? Спри да ръсиш глупости, щото както си тръгнал след малко ще напишеш, че още вярваш във феята на зъбките и дядо Мраз.![]()
Какво няма, бре приятел? След малко ще кажеш, че инвазия в Ирак не е имало и всичко е пропаганда на болшевиките и Путин. Толкова ти е акъла.
Ама естествено, то всичко е тяхно! Шейх Мехмед Абн Дн Срах Вчуждите Гащи Ал Ахли си бере парите от палмите и в никакъв случай не се замогва точно от този пуст петрол. Те изобщо не финансират други талибани и разпростирането на този ислямизъм. БП са виновни! Щом Жечко казва, така ще да е!
а дядо мраз може да го завреш в някой рублов задникАко пък искаш да говорим за Санта, не съм подходящия човек. Трябва да намериш някой по търпелив и добродушен.
пп Инвазия има и тя е закъсняла с грубо 10 тина години. Просто W нарежда атака, първо ракетна, а след това и пълномащабна и се възползва от напълно законното си право за същото в качеството си на главнокомандващ.
Нещо което и черния трябваше да направи в сирия.
Thsmith написа:Как какво? Да нареди военна операция. Преди няколко години ако си спомняш, точно след атаката със зерин. Всички канали предава директно и чаках обръщението му към нацията в което се очакваше да обяви начало на кампания. Той вместо това прехвърли картофа в конгреса/сената. Тогава Маккейн го нападна, че се е скрил и абдикирал от позицията си на главнокомандващ и демонстративно игра покер или нещо подобно на телефона докато течаха разискванията като заяви, че няма какво да слуша и знае какво трябва да се направи и как ще гласува.
Всичко щеше да е приключило преди години, нямаше да има бежанци и ко и вероятно вече щеше да се завършва тръбата към Европа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:
Простотиите с Либия и Ирак малко ли ти дойдоха?! Черния що не атакува СА, или те са пример за спазване на човешки права?
Деба и заблудените работодатели!
Thsmith написа:Кашчей написа:
Простотиите с Либия и Ирак малко ли ти дойдоха?! Черния що не атакува СА, или те са пример за спазване на човешки права?
Деба и заблудените работодатели!
Какво ме интересуват човешките права на талибаните? Кога точно ме видя да рева за тях и да ги жаля?
Винаги съм бил напълно откровен и съм казвал, че ме интересува единствено да идват евтини суровини от там и Али Баба да си седи в пустинята и да не идва насам.
Почти никой от дискутиращите не желае да е откровен по темата и постоянно говорите за неща, които реално не ви интересуват, аз си казвам директно какво ме интересува.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта