Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2016 01:20

Thsmith написа:Е за какво да е? Аз изобщо не търся обвързване, а просто секс. Не смятам, че са кой знае колко пари или че непрофесионална ***** ще ми излезе по евтино. Дали ще трябва да купувам "подаръци", дрехи, обувки и какви ли не дивотии или просто ще си платя ... горе долу еднакво, че и по евтино ми излиза. Отделно, че не губя време и нерви да слушам глупости или да правя нещо което не ми харесва :lol: Не ми се налага да полагам каквито и да е усилия, а просто получавам това което искам. Какво по хубаво?

--
# елитен е по скъп : ) Може да стигне и до 500 на час (в бг). Имам предвид такива от списания или просто някои по скъпи като Джесика Бест : )

Каквато е у царицата, такава е и у магарицата..ще дадеш ли 200лв за магарица :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2016 01:22

магариците ги оставям на вас: )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 сеп 2016 08:19

Thsmith написа:Да питат Маккейн какво трябва да се прави : 0 Той за нула време ще реши проблемите 8-)

[offtopic]
boabbb написа:
Thsmith написа:Е какво да се прави. Все пак не е лошо да се отбележи, че руснак не е непременно равно на комунист/терорист или друг вид бандит/ : ) Не е нужно всички с които правиш някакъв бизнес да са ти любимци. Важно е да имаш полза.

Аз съм 99% сигурен, че даже не познаваш нито един руснак или човек от бившия СССР :|

Бъркаш : ) Ако смятаме и курвите съм над 10 само от тях (ако те интересува, мога да ти препоръчам такива в София в момента): ) Отделно, че и масажистката(нормална, а не за щастлив край) ми беше от беларус :lol:
Иначе дядо ми имаше бизнес и с руснаци и украинци преди 15 тина години :lol: Имам и съсед от русия, за малко в италианския лицей имах и съученик руснак, но не се задържа. Просто не позна.[/offtopic]

Тва там насреща да не му е Орешаро да козирува, да земе листчето, да се изкашля на микрофона и да прочете инструкциите на горепосоченото лице.

[offtopic]Право дума 1982( случва му се. Рядко, но се случва) - требе да дадеш 200 кинта на масажистката за хепиенд. :)[/offtopic]
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 сеп 2016 08:36

Съжалявам, колега, ама тая Джесика Бест в главата е като кон :lol: Всеки човек трябва да си има граници, като например, да не е*еш жени, които са по-грозни от тебе даже, камо ли за пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе циците ги е напомпала, ама кел файда ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 сеп 2016 08:46

Като станете на 70-75 и паламарката е мека форевър на 18 00 часа в гащите, ще съжалявате, че не Джесика Бест не сте опънали навремето, ами даже и кучето й. :lol:

[offtopic]Ако не вервате, питайте Кептъна.[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 сеп 2016 08:50

Това също е факт ;) Да се върнеме на политиката. В Калифорния са застреляли невъоръжен черен, защото се е "държал странно" :lol: :lol: Викали му да си вдигне ръцете, а той не ги вдигал ... Може да е бил глух човека, бе :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 сеп 2016 08:56

boabbb написа:Това също е факт ;) Да се върнеме на политиката. В Калифорния са застреляли невъоръжен черен, защото се е "държал странно" :lol: :lol: Викали му да си вдигне ръцете, а той не ги вдигал ... Може да е бил глух човека, бе :mrgreen: :mrgreen:

Мисля, че е крайно време да обявим LAPD за терористична организация и да подкрепим Умерената афро-американска опозиция в САЩ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 сеп 2016 09:00

fcb_bg написа:
boabbb написа:Това също е факт ;) Да се върнеме на политиката. В Калифорния са застреляли невъоръжен черен, защото се е "държал странно" :lol: :lol: Викали му да си вдигне ръцете, а той не ги вдигал ... Може да е бил глух човека, бе :mrgreen: :mrgreen:

Мисля, че е крайно време да обявим LAPD за терористична организация и да подкрепим Умерената афро-американска опозиция в САЩ.

Даже не е зле да им дадеме 20-30 гранатомета ... работещи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 сеп 2016 12:43

fcb_bg написа:

Все се каня да те питам - има ли ден в живота ти, в който да мислиш за нещо друго, освен за "злите янки" ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 сеп 2016 13:03

1982 написа:
fcb_bg написа:

Все се каня да те питам - има ли ден в живота ти, в който да мислиш за нещо друго, освен за "злите янки" ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Естествено, че няма! Виж ги тез п'драси как накараха нашия президент да се излага. Пролетта в Ню Йорк подкрепяше Бокова, сега му се налага да подкрепя Георгиева.
То тва на нищо не прилича!

Върни се в “Свободна зона”