Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за политика - България

Мнениеот GOLEADOR » 10 окт 2017 16:56

Това кой е зле и добре е въпрос на вътрешно усещане.За мен не е важно човек къде живее,а да е щастлив.
Вижте една Индия (говоря за аскетите),там ценностите са други,материалното е последното нещо което вълнува тези хора,достигането на нирвана е това към което се стремят.За материалистите нирвана не значи нищо,няма значение дали имаш семейство,деца или приятели щом си богат.Парите ги правят щастливи и те се стремят да имат колкото може повече от тях.Както казах,дали си зле или добре е въпрос на вътрешно усещане.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 окт 2017 18:28

GOLEADOR написа:Това кой е зле и добре е въпрос на вътрешно усещане.За мен не е важно човек къде живее,а да е щастлив.
Вижте една Индия (говоря за аскетите),там ценностите са други,материалното е последното нещо което вълнува тези хора,достигането на нирвана е това към което се стремят.За материалистите нирвана не значи нищо,няма значение дали имаш семейство,деца или приятели щом си богат.Парите ги правят щастливи и те се стремят да имат колкото може повече от тях.Както казах,дали си зле или добре е въпрос на вътрешно усещане.

Много е сложно това за Смити! :lol:
Той се кланя само на Бог Чичко Паричко и такива понятия като "нирвана", "свобода", "равенство" и "братство" не му говорят нищо. Хе ле пък "духовност" и "Бог"... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 окт 2017 18:41

Ами хайде живейте си според вашите нирвани и бла бла, аскетично, бичувайте се, вярвайте в каквото искате. Никой не ви спира, нали?
Ама идеята не е такава, нали? Сега очаквам ад почнете да обяснявате как трябва да гледаме на провалите на комунизма през призмата на нещо духовно, нирвани и етк с цел да оправдаем абсолютния му провал? :lol:

---
Апетитът идва с яденето.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 10 окт 2017 19:01

blue avalanche написа:
pomiqr272 написа:Сериозно ли е Аланкоолу, бе Алан Кольо, четящ бултаймс и подобни помии, къде си тръгнал с твоята грамотност да ми казваш кое и как? За мен сте Алан Кольовци с останалите четящи помиите в интернет и с претенции за възвишеност. Само за твоя информация се нарича: трудово възнаграждение. Защото моряците получават и другите ли получават Алан Кольо? Условията, при които морякът подписва договора, трябва да бъдат определени от националното законодателство под флага под който плава морякът. Алан Кольо, ти сигурен ли си в това, което пишеш за моряците, защото аз не съм.

Сериозно ли е Аланкоолу, бе Алан Кольо...

Сериозно:
https://rbe.chitanka.info/?q=%D0%90%D0% ... 0%9B%D0%A3
...ти сигурен ли си в това, което пишеш за моряците, защото аз не съм.

Сигурен съм, защото аз, самият, съм такъв, бе селяндур... И за колкото се подписвам - толкова вземам. Бруто, нето, тара...Независимо под какъв флаг плавам. Чак ли си?
И ги взимам ВСЕКИ месец. А не като у нас - хората да не знаят кога ще си получат заплатите.

Време е НАП да се свържат с теб и да си вземат дължимото.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 окт 2017 19:41

pomiqr272 написа:
blue avalanche написа:
pomiqr272 написа:Сериозно ли е Аланкоолу, бе Алан Кольо, четящ бултаймс и подобни помии, къде си тръгнал с твоята грамотност да ми казваш кое и как? За мен сте Алан Кольовци с останалите четящи помиите в интернет и с претенции за възвишеност. Само за твоя информация се нарича: трудово възнаграждение. Защото моряците получават и другите ли получават Алан Кольо? Условията, при които морякът подписва договора, трябва да бъдат определени от националното законодателство под флага под който плава морякът. Алан Кольо, ти сигурен ли си в това, което пишеш за моряците, защото аз не съм.

Сериозно ли е Аланкоолу, бе Алан Кольо...

Сериозно:
https://rbe.chitanka.info/?q=%D0%90%D0% ... 0%9B%D0%A3
...ти сигурен ли си в това, което пишеш за моряците, защото аз не съм.

Сигурен съм, защото аз, самият, съм такъв, бе селяндур... И за колкото се подписвам - толкова вземам. Бруто, нето, тара...Независимо под какъв флаг плавам. Чак ли си?
И ги взимам ВСЕКИ месец. А не като у нас - хората да не знаят кога ще си получат заплатите.

Време е НАП да се свържат с теб и да си вземат дължимото.

Тц! Осигурявам се в ЕС! ;)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 окт 2017 20:03

Тоя цървул стоичковото е пълен потрес.Само такава звезда може да достигне такива мрачни дълбини.
Пускам молитва, тоя боклук да заживее в каталуния и да изчезне от България.Надявам се, никога повече да не организира циркове в България с цел да си пълни банковата сметка за сметка на бедните българи.

Нека си гледа турското внуче в Каталуния, да е жив и здрав, както и неговите роднини, дъщери, които лапат на турски боклуци.

Срам и позор.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 окт 2017 00:11

Балкански Орел написа:Тоя цървул стоичковото е пълен потрес.Само такава звезда може да достигне такива мрачни дълбини.
Пускам молитва, тоя боклук да заживее в каталуния и да изчезне от България.Надявам се, никога повече да не организира циркове в България с цел да си пълни банковата сметка за сметка на бедните българи.

Нека си гледа турското внуче в Каталуния, да е жив и здрав, както и неговите роднини, дъщери, които лапат на турски боклуци.

Срам и позор.

Бая объркан пост плесна. :lol: Ама всеки български спортист досега си е правил юбилея в България (че то де другаде) заради банковата си сметка? :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 окт 2017 11:10

fcb_bg написа:
Балкански Орел написа:Тоя цървул стоичковото е пълен потрес.Само такава звезда може да достигне такива мрачни дълбини.

Срам и позор.

Бая объркан пост плесна. :lol: :roll:

Балканска гарага, кво да го правиш при това злобен левскар.
А на Стоичков, ще му накривят капата, че нямало да бъде посланик в Испания
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 окт 2017 13:52

pampi написа:
И къде е Испания, след 3 века плячкосване на половината свят? Колонии в Централна и Южна Америка, в Африка... Великата непобедима армада... тинтири-минтири... Осраха се от всякъде! Не ми сравнявай страни стояли с векове под "османско присъствие"( пфу, че тъп термин) със страни грабили целия свят. В живота има едно просто правило - за да живее някой "добре", някой друг трябва да е "зле". Доказателство - най-голямата утопия, комунизма. Няма как всички да са равни, винаги ще има по-равни...
Ако Испания е "на никъде", то, Русия, притежаваща на територията си цялата Менделеева таблица, къде е ? :lol:

При нас, 5-те века наистина са нещото, което дава отражение на цялостното ни моментно състояние, но като цяло, не толкова икономически, колкото ментално.
Но виж, 45-те години соц, дават както ментално, така и икономическо отражение на моментното ни състояние.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 окт 2017 18:58

Гелосаният е хванал в здрава хватка т.нар. Български медии - трите ефирки с техните продажни ...тутки.
Защо никой не коментира ДВАДЕСЕТКРАТНОТО съкращение на хора в Морския ни флот от Мастията?

Върни се в “Свободна зона”