Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 18:09

boabbb написа:
ivan56 написа:Тия републиканците не са ли по-принцип против Русия и са За военните действия по цял свят. :?
Тоя Тръмп, ако е така както си мисля, хич не влиза в тоя списък.
И да разбирам ли, че тва е правилният човечец за президент на "партньорите" :lol:

Аз го предпочитам, защото ми изглежда по-независим - той си е баровец и пак ще си е, докато Хилърито ... Пък и тоя, дето се прави на много свестен и честен, обикновено е най-големия пед*раст - в българските избори сме го виждали доста пъти :lol: :lol:

Хилърито какво е работила през целия си живот, че не се сещам и действително не зная 8-) Да не говорим, че тази демократка, която уж трябва да защитава бедните и слабите, зад гърба и стоят милиардите долари на Сорос, Рокфелер и останалата еврейска пасмина 8-) Истинският кандидат на демократите беше Бърни Сандърс, ама те го съсипаха 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 18:12

HoUs4oOL написа:Около Филипините започва да става доста интересно, Дутерте е на път да натегли майните на американците, а Филипините са държавата, която задокеанския хазяин използваше като параван, за да прави забележки на Китай, около Южнокитайско море.
Казал е, че нямало да си развалят съюзите, но не харесвал американците, било въпрос на принципи и искал да води независима външна политика.
Също така е казал, че не му трябват никакви Ф - 16, тъй като нямало да воюва с никоя страна, вече е поръчал на Министерството на отбраната да проучи възможността за купуването на руски и китайски системи, също така е казал, че Русия и Китай са предложили най-изгодни условия за кредити, които да бъдат погасени до 2025 година.
Чудна работа, имайки предвид, че Филипините и американците имат подписано споразумение за колективна отбрана.
Ще приключа с това.
“Only China will help us,” he said. “America just gave you principles of law and nothing else.”

Дали много скоро няма да ги тресне някое природно бедствие 8-) Я земетресение, я цунами 8-)

Потребителски аватар
1982

Re: Руските хакери стават все по-нагли!

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 19:31

И руските тролове са много нагли.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2016 20:08

ivan56 написа:Руските хакери най-добрите хакери.
Нещо документи файлове, или пак е нещо от сорта за чистача :lol:
Че зобят е ясно, ама няма доказателства.
Една жена каза пред блока :lol: :lol:

Няма документи, а брат Уилямс и онуй църното Байлс вече изреваха на умряло. ЕЖК каза пред блока, я. Зобят, зобяяяяяяят. И Монсанто прави гмо експерименти с лайната им.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 20:22

fcb_bg написа:
ivan56 написа:Руските хакери най-добрите хакери.
Нещо документи файлове, или пак е нещо от сорта за чистача :lol:
Че зобят е ясно, ама няма доказателства.
Една жена каза пред блока :lol: :lol:

Няма документи, а брат Уилямс и онуй църното Байлс вече изреваха на умряло. ЕЖК каза пред блока, я. Зобят, зобяяяяяяят. И Монсанто прави гмо експерименти с лайната им.

Ти разбра ли от каква болест страда горкото негърче и за какво и бил допингът 8-) Ако не знаеш, провери. Ама не се смей много 8-) Леко, тихо и дружелюбно под мустак 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 21:40

Много ли ви е яд, руски тролове, сестра Уилямс чупи рекорди в тениса и доказва превъзходството на американската нация, докато сестра Курникова чупи кyрове от "близалки". :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 22:26

1982 написа:Много ли ви е яд, руски тролове, сестра Уилямс чупи рекорди в тениса и доказва превъзходството на американската нация, докато сестра Курникова чупи кyрове от "близалки". :mrgreen: :mrgreen:

Комсомолец, ти разбра ли каква е болестта на американската гимнастичка 8-) Я ходи се образовай малко, пък тогава пиши 8-) Тъкмо ще научиш за съществуването на нова болест 8-)

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 14 сеп 2016 22:34

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Кептън, хайде 8-) С подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя 8-) Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди 8-)

Станко, ще трябва да те разочаровам. :) Предвид характера на моята работа (ежедневни преводи от и на 3 езика) мозъкът ми прави такава умствена гимнастика и е в толкова добро състояние, че твоето трайно увредено от пушенето мозъче може само да му завиди. :) А иначе не си ти, който ще ми нареждаш в този форум, малък хасковски пикльо!... 8-)

Капитане, за съжаление и аз ще те разочаровам - човек, когото лично съм учил на елементарни граматически правила в българския език, няма как да превежда от и на каквито и да било други езици. Е, освен ако не превежда детски приказки на съседските внуци или правнуци.
А май единствената умствена гимнастика, която наистина правиш, е неуместното копиране. Останалото са клишета. И когато някой като Станко повдигне малко булото на некомпетентността ти, отдолу лъсва истината - комплексарщина и каруцарски тон. Гледай си там сапунките, играй, ако има с кого, белот в градинката и не се навирай между шамарите на младежите, че боли, а и отстрани много се смеят. Животът в нета задълбочава деменцията - доказано е!
Believe in her, if you are able...

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 14 сеп 2016 22:43

CTAHKO написа:Вече имаше такава тема, но за съжаление я изпратиха в небитието 8-) Явно новината не е политкоректна и не заслужава повече хора да я научат 8-) Дано твоята има по-дълъг живот 8-)

Е, ако бях кръстил темата примерно "Сестрите Уилямс взимат четири вида допинг с разрешение на УАДА", същите тези политкоректни мародератори щяха да и теглят бързо-бързо ножа. А така контрата остава у клетите руски хакери.
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 23:34

Alkonost написа:
Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Кептън, хайде 8-) С подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя 8-) Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди 8-)

Станко, ще трябва да те разочаровам. :) Предвид характера на моята работа (ежедневни преводи от и на 3 езика) мозъкът ми прави такава умствена гимнастика и е в толкова добро състояние, че твоето трайно увредено от пушенето мозъче може само да му завиди. :) А иначе не си ти, който ще ми нареждаш в този форум, малък хасковски пикльо!... 8-)

Капитане, за съжаление и аз ще те разочаровам - човек, когото лично съм учил на елементарни граматически правила в българския език, няма как да превежда от и на каквито и да било други езици. Е, освен ако не превежда детски приказки на съседските внуци или правнуци.
А май единствената умствена гимнастика, която наистина правиш, е неуместното копиране. Останалото са клишета. И когато някой като Станко повдигне малко булото на некомпетентността ти, отдолу лъсва истината - комплексарщина и каруцарски тон. Гледай си там сапунките, играй, ако има с кого, белот в градинката и не се навирай между шамарите на младежите, че боли, а и отстрани много се смеят. Животът в нета задълбочава деменцията - доказано е!

Благодаря ти за безпристрастното мнение и моралната подкрепа, друже 8-) Много се притеснявах, че няма да намеря сродна душа, но ти внесе лъч надежда във вярата ми за бъдещето на майка България 8-) Дай боже повече будни люде като теб 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 15 сеп 2016 00:46, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”