Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:...Кептън, хайде

С подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя

Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди

Станко, ще трябва да те разочаровам.

Предвид характера на моята работа (ежедневни преводи от и на 3 езика) мозъкът ми прави такава умствена гимнастика и е в толкова добро състояние, че твоето трайно увредено от пушенето мозъче може само да му завиди.

А иначе не си ти, който ще ми нареждаш в този форум, малък хасковски пикльо!...

Капитане, за съжаление и аз ще те разочаровам - човек, когото лично съм учил на елементарни граматически правила в българския език, няма как да превежда от и на каквито и да било други езици. Е, освен ако не превежда детски приказки на съседските внуци или правнуци.
А май единствената умствена гимнастика, която наистина правиш, е неуместното копиране. Останалото са клишета. И когато някой като Станко повдигне малко булото на некомпетентността ти, отдолу лъсва истината - комплексарщина и каруцарски тон. Гледай си там сапунките, играй, ако има с кого, белот в градинката и не се навирай между шамарите на младежите, че боли, а и отстрани много се смеят. Животът в нета задълбочава деменцията - доказано е!
Believe in her, if you are able...