fcb_bg написа:atanas7510 написа:Много са чисти братята Американци ядат мюсли само и пият вода, как може така лоши руски хакери.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- atanas7510
- Контакти:
Re: Руските хакери стават все по-нагли!
HoUs4oOL написа:Captain Stottlemeyer написа:Ами по същия начин аз ще ти отговоря, че не е вярно, а ти си шиптар и руска подлога.
Е, какво лошо има да си шиптър, не е като да не е имало българо-албански ''въстания'' срещу Сърбия, не обиждай старите си събратя.
На теб колко пъти да ти казвам, че и без чужда помощ, сръбите сме ги евали когато е трябвало.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Скандалът предизвика много коментари на специалисти и експерти в областта. Сред тях бе и руският професор Николай Дърманов, който говори пред TASS. "В случая става въпрос за много силни препарати. Това са наркотични вещества - изключително необичайни за спортисти. В много държави дори притежанието им е незаконно, включително в Русия, обясни експертът. - Повече от необичайно е един професионален спортист да приема такива препарати. Те се предписват на неизлечимо болни пациенти… а ние говорим за олимпийски шампиони в момента. Големият въпрос в този случай е колко болни трябва да са състезателите, за да им бъде позволено да ползват подобни лекарства? Сигурно той или тя трябва да бъде приет в болница, а не да ходи на Олимпиада", отбеляза иронично Дърманов.
Смеех
Леевски, оле
Re: Тема за политика - Свят
Тия републиканците не са ли по-принцип против Русия и са За военните действия по цял свят.
Тоя Тръмп, ако е така както си мисля, хич не влиза в тоя списък.
И да разбирам ли, че тва е правилният човечец за президент на "партньорите"
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Около Филипините започва да става доста интересно, Дутерте е на път да натегли майните на американците, а Филипините са държавата, която задокеанския хазяин използваше като параван, за да прави забележки на Китай, около Южнокитайско море.
Казал е, че нямало да си развалят съюзите, но не харесвал американците, било въпрос на принципи и искал да води независима външна политика.
Също така е казал, че не му трябват никакви Ф - 16, тъй като нямало да воюва с никоя страна, вече е поръчал на Министерството на отбраната да проучи възможността за купуването на руски и китайски системи, също така е казал, че Русия и Китай са предложили най-изгодни условия за кредити, които да бъдат погасени до 2025 година.
Чудна работа, имайки предвид, че Филипините и американците имат подписано споразумение за колективна отбрана.
Ще приключа с това.
Казал е, че нямало да си развалят съюзите, но не харесвал американците, било въпрос на принципи и искал да води независима външна политика.
Също така е казал, че не му трябват никакви Ф - 16, тъй като нямало да воюва с никоя страна, вече е поръчал на Министерството на отбраната да проучи възможността за купуването на руски и китайски системи, също така е казал, че Русия и Китай са предложили най-изгодни условия за кредити, които да бъдат погасени до 2025 година.
Чудна работа, имайки предвид, че Филипините и американците имат подписано споразумение за колективна отбрана.
Ще приключа с това.
“Only China will help us,” he said. “America just gave you principles of law and nothing else.”
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Руските хакери най-добрите хакери.
Нещо документи файлове, или пак е нещо от сорта за чистача
Че зобят е ясно, ама няма доказателства.
Една жена каза пред блока

Нещо документи файлове, или пак е нещо от сорта за чистача
Една жена каза пред блока
ivan56 написа:Тия републиканците не са ли по-принцип против Русия и са За военните действия по цял свят.![]()
Аз го предпочитам, защото ми изглежда по-независим - той си е баровец и пак ще си е, докато Хилърито ... Пък и тоя, дето се прави на много свестен и честен, обикновено е най-големия пед*раст - в българските избори сме го виждали доста пъти
Леевски, оле
ivan56 написа:Руските хакери най-добрите хакери.
Нещо документи файлове, или пак е нещо от сорта за чистача![]()
Една жена каза пред блока![]()
Дали
От Международната тенис федерация (ITF) коментираха в изявление, че употребата е разрешена, когато "има медицинско състояние, изискващо използването на медиканент или друг продукт със съдържание на субстанция от списъка от 2016 година със забранените стимуланти. Тогава се прави изключение с лечебни и терапевтични цели". Според официалната позиция сестрите Уилямс и Байлс и останалите замесени са съгласували действията си и състоянията им са изисквали приема на тези стимуланти.
Леевски, оле
Морско Взаимодействие 2016, надявам се, че скоро ще започнат и с флота.
[offtopic]

[/offtopic]
[offtopic]

[/offtopic][center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
CTAHKO написа:Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:...Кептън, хайдеС подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя
Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди
Станко, ще трябва да те разочаровам.Предвид характера на моята работа (ежедневни преводи от и на 3 езика) мозъкът ми прави такава умствена гимнастика и е в толкова добро състояние, че твоето трайно увредено от пушенето мозъче може само да му завиди.
А иначе не си ти, който ще ми нареждаш в този форум, малък хасковски пикльо!...
Ехааа, впечатлени сме от твоите полиглотски умения (нали върху това е акцента на целия ти пост)Само дето тези работи ги пишеш на човек, който знае 8 езика перфектно, един разговорно и в момента учи десетият си език
Та в сравнение с мен, ти си като новоизлюпено чавдарче току що прието в стройната пионерска организация
Докато станеш комсомолец имаш още много път да извървиш
Вие нямате нужните години, за да знаете по толкова езици. А и съм ви чел глупостите и в българския си имате доста пропуски. Елате при баце Таско, той ги знае, ама за какво са му. Вие сте некакви тираджии по ей тука, дето стоите и чакате да минете поредната граница с контрабандата, която карате вътре. Езиковеди не сте със сигурност, защото аз съм и знам, че вие сте минали покрай езиковедството само- транзит с тира. Деца, не слушайте тези батковци какво ви говорят. Чел съм им пълните с грешки въпроси към журналистическото съсловие в гонга. Както казах, те също имат пропуски, но не ги забелязва никой изобщо. Тези двамата са от симпатичните тролчета, но за друго не стават за жалост.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)