Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 01:19

dunavfc написа:Гледай, как сменяш темите и слагаш думи в устите на хората :shock: Какъв Чърчил, какви 5 лв. Само ти ги правиш тия елементарни заключения, щом си бил за еди си какво, значи си против еди си какво. Щом си подкрепял едното си нещо, значи си бил против еди си какво...как ти ги ражда главата тия неща не знам.

Ние говорим за паметника на едни окупатори, ти тръгна да ни слагаш думи в устата и, какво хипотетично сме смятаки за Чърчил :shock:

Ей, затова ти говоря. Сменяш темите, питаш въпроси, които отклоняват главната тема, все си задал някакъв "невероятен" въпрос на който, никой не може да отговори. Въобще, жалко, че си интелигентен човек пък си губиш времето с подобни спорове...
За толкова години в тоя форум, един път не видях да кажеш на някого, който не е с подобни на твоите виждания, че е прав, че си съгласен, че еди си какво е точно така. Винаги контра, дори и когато става въпрос за нещо очевадно . Затова ти дадох пример и с Украйна. За теб случващото се там беше преврат, окупация, а нахлуването на чужда армия на наша територия и сваляне на властта не е окупация...

:shock: :shock: :shock:

Оле майко :lol: С какъв човек съм тръгнал да водя дискусия :lol: Момче, чети!!! Щом не си чувал за срещите/конференциите м/ Чърчил, Сталин и Рузвелт, няма какво да говорим повече ;)

Техеран - 1943г.
Ялта -1945г.
Потсдам - 1945г.

Ейййй, добрините ми край нямат. Ето ти да четеш 8-)

Изображение

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... 0%B8%D0%B5
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 сеп 2014 01:24

Ти си безнадежден случай, приятелю, казвам ти го най,най-искрено....
Аз ти казвам, не, че Чърчил не е съществувал или, че е нямал участие в целият конфликт, нито пък, че е нямало среща в Ялта или, където и да е било, а че споменаваш тези неща, без да има някаква връзка с това, окупация ли е било съветското навлизане в България или не. И най-нагло слагаш думи в устите на хората. цитирам - "По-интересното е, защо всички плюете по руснаците, а си мълчите угодно за ролята на Чърчил и англичаните за случилото се в следващите 45 години" Оставам настрана, че темата не е за следващите 45 год. а за вече споменатото от мен, окупиране, а на всичко отгоре и смяташ, че трябва да имаме някакво мнение за Чърчил, че и си мълчим нарочно за него :shock:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 сеп 2014 01:26

Колкото Хитлер ни е дал да избираме, толкова и Сталин. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 01:32

dunavfc написа:Ти си безнадежден случай, приятелю, казвам ти го най,най-искрено....
Аз ти казвам, не, че Чърчил не е съществувал или, че е нямал участие в целият конфликт, нито пък, че е нямало среща в Ялта или, където и да е било, а че споменаваш тези неща, без да има някаква връзка с това, окупация ли е било съветското навлизане в България или не. И най-нагло слагаш думи в устите на хората. цитирам - "По-интересното е, защо всички плюете по руснаците, а си мълчите угодно за ролята на Чърчил и англичаните за случилото се в следващите 45 години" Оставам настрана, че темата не е за следващите 45 год. а за вече споменатото от мен, окупиране, а на всичко отгоре и смяташ, че трябва да имаме някакво мнение за Чърчил, че и си мълчим нарочно за него :shock:

Разбира се, че мълчиш угодно ;) По твоята логика излиза, че руснаците са окупаторите, а англетата и бургерите, които преди това са ни разрушили столицата са супер пичове, че с руснаците са седнали преди това и са си делнали Европа и са им дали картбланш да влизат в България 8-) А как мислиш щяха да бъдат посрещнати американци и англичани след бомбардировките в София 8-) С цветя и рози сигурно ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 сеп 2014 01:42

По, каква моя логика, бе човек ? Защо мнението ми за окупацията на СССР, за теб автоматично води към някакви други изводи ?
Аз съм го написал преди няколко страници, че не може в България да има паметник на руските окупатори, както и на американските пилоти, ти обаче , пак си правиш някакви твои анализи и разбори. При теб всичко е черно и бяло. Обичаш руснаците, мразиш САЩ и Запада и обратното. Аз не мога да кажа на черното - бяло, пък ти ако искаш, върти, сучи, направи нещата, така да са в твои интерес, нищо, че си противоречиш и самозалъгваш.
Византийската империя е окупатор, Османската империя е окупатор, Съветският съюз е окупатор, Американците и те щяха да са окупатори, ако бяха свалили властта и на тяхно място бяха поставили хора, които да защитават американският интерес и , ако бяхме едва ли не 51 щат, както неформално бяхме 16 република или сигурно и това е лъжа ?

Братче, на българският народ му се заповядва да заобича Сталин, Ленин, Г. Димитров и т.н. религията се ограничава до минимум, мнението на Москва става национално, противопоставянето е абсолютно забранено, част от интелигенцията е избита, но Станко Хасковлията, казва, че това не е окупация и ми дава за пример Чърчил, Мърчил и т.н. Естествено, Станкок който иначе е чел доста история, не може да ми даде подобен пример с някой Западна страна или САЩ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2014 01:44

Винаги, когато кажеш/напишеш нещо за СССР/Русия, темата се обръща към САЩ и другите западняци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 01:45

dunavfc написа:По, каква моя логика, бе човек ? Защо мнението ми за окупацията на СССР, за теб автоматично води към някакви други изводи ?
Аз съм го написал преди няколко страници, че не може в България да има паметник на руските окупатори, както и на американските пилоти, ти обаче , пак си правиш някакви твои анализи и разбори. При теб всичко е черно и бяло. Обичаш руснаците, мразиш САЩ и Запада и обратното. Аз не мога да кажа на черното - бяло, пък ти ако искаш, върти, сучи, направи нещата, така да са в твои интерес, нищо, че си противоречиш и самозалъгваш.
Византийската империя е окупатор, Османската империя е окупатор, Съветският съюз е окупатор, Американците и те щяха да са окупатори, ако бяха свалили властта и на тяхно място бяха поставили хора, които да защитават американският интерес и , ако бяхме едва ли не 51 щат, както неформално бяхме 16 република или сигурно и това е лъжа ?

Защото не са окупатори :!: Ние доброволно сме влезли във ВСВ и като държава част от тази война, носим си последствията. Не сме в мирно време и някой да е нахлул със или без причина. Ние сме част от другия пакт. Просто е. Само да те питам, наясно ли си че от 1941-ва година сме във война с Англия и САЩ :?:

П.П. И моля те, мисли малко с тази дунавска главица :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 01:47

1982 написа:Винаги, когато кажеш/напишеш нещо за СССР/Русия, темата се обръща към САЩ и другите западняци.

Е, какво сме обърнали на САЩ и другите западняци :) Само казвам, че не са окупатори и грешно тълкува историята и то по начин, както на него му отърва :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 сеп 2014 01:48

1982 написа:Винаги, когато кажеш/напишеш нещо за СССР/Русия, темата се обръща кам САЩ и другите западняци.

Защото нямат аргументи, колега ;) Защото не могат да дискутират обективно и честно. Само и само да не кажат истината, която е всепризната от всяко едно човешко и разумно същество са готови да въртят и да сучат до припадък.

И понеже темата СССР/Русия не е в тяхна полза, пък особено това, което се случва в последните 60-70 год. САЩ и Запада са най-лесното оправдание.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 01:49

dunavfc написа:
1982 написа:Винаги, когато кажеш/напишеш нещо за СССР/Русия, темата се обръща кам САЩ и другите западняци.

Защото нямат аргументи, колега ;) Защото не могат да дискутират обективно и честно. Само и само да не кажат истината, която е всепризната от всяко едно човешко и разумно същество са готови да въртят и да сучат до припадък.

И понеже темата СССР/Русия не е в тяхна полза, пък особено това, което се случва в последните 60-70 год. САЩ и Запада са най-лесното оправдание.

Какви аргументи, аз теб един аргумент не съм те видял да покажеш :lol: Ти въобще знаеш ли какво означава тази думичка, че я използуваш :lol:

Върни се в “Свободна зона”