Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Руските хакери стават все по-нагли!
За руските хакери не знам дали стават все по-нагли, но за руските тролове като авторчето на темата, русначето от Губкин - fcb и останалите руски подлоги във форума (те се знаят) е ясно, че определено стават все по-тъпи (ако това изобщо е възможно). Те определено не разбират (или не желаят да разберат - важното е да вземат рублите), че със своите писания във форума дразнят и настройват непредубедените читатели срещу Русия и руския народ. Иначе казано, вместо да изпишат вежди - вадят очи.
Особено противни са намесите на лицето с никнейм fcb, живеещо у нас, което по стар имперски навик си позволява да се бърка в нашите - българските работи (нямам предвид конкретната тема) и да обижда български ръководители. Интересно ми е, ако например аз живеех и си изкарвах хляба в Русия, и същевременно тролвах в руските форуми, обиждайки Путин, Медведев и т.н., каква би била реакцията на съответните руски органи!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:За руските хакери не знам дали стават все по-нагли, но за руските тролове като авторчето на темата, русначето от Губкин - fcb и останалите руски подлоги във форума (те се знаят) е ясно, че определено стават все по-тъпи (ако това изобщо е възможно). Те определено не разбират (или не желаят да разберат - важното е да вземат рублите), че със своите писания във форума дразнят и настройват непредубедените читатели срещу Русия и руския народ. Иначе казано, вместо да изпишат вежди - вадят очи.Особено противни са намесите на лицето с никнейм fcb, живеещо у нас, което по стар имперски навик си позволява да се бърка в нашите - българските работи (нямам предвид конкретната тема) и да обижда български ръководители. Интересно ми е, ако например аз живеех и си изкарвах хляба в Русия, и същевременно тролвах в руските форуми, обиждайки Путин, Медведев и т.н., каква би била реакцията на съответните руски органи!?...
![]()
А, това, че си читак и тролваш българите във форума, как ти се вижда
Леевски, оле
- Captain Stottlemeyer
boabbb написа:...А, това, че си читак и тролваш българите във форума, как ти се вижда
Ами по същия начин аз ще ти отговоря, че не е вярно, а ти си шиптар и руска подлога. Моята дума срещу твоята...
По темата: Древните фенове на "Лацио" са казвали: "Quod licet Iovi, non licet bovi". Явно вече никой не се съобразява с руснаците, а на тях и на техните подлоги остава само да квичат жално във форумите!..
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 сеп 2016 14:02, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:За руските хакери не знам дали стават все по-нагли, но за руските тролове като авторчето на темата, русначето от Губкин - fcb и останалите руски подлоги във форума (те се знаят) е ясно, че определено стават все по-тъпи (ако това изобщо е възможно). Те определено не разбират (или не желаят да разберат - важното е да вземат рублите), че със своите писания във форума дразнят и настройват непредубедените читатели срещу Русия и руския народ. Иначе казано, вместо да изпишат вежди - вадят очи.Особено противни са намесите на лицето с никнейм fcb, живеещо у нас, което по стар имперски навик си позволява да се бърка в нашите - българските работи (нямам предвид конкретната тема) и да обижда български ръководители. Интересно ми е, ако например аз живеех и си изкарвах хляба в Русия, и същевременно тролвах в руските форуми, обиждайки Путин, Медведев и т.н., каква би била реакцията на съответните руски органи!?...
![]()
Кептън, хайде
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Captain Stottlemeyer
CTAHKO написа:...Кептън, хайдеС подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя
Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди
Станко, ще трябва да те разочаровам.
Кептъна гори литър масло на 1000 км, ти какво чакаш от него

Леевски, оле
Аз като ви казвах, че мафията WADA обслужва американските спортисти и за тях допинг тестове има само в удобен за тях момент и ако дадат положителни допинг проби , мафията WADA ги крие, вие ми се смяхте! Сега видяхте ли че се оказах прав! Айде да видим , дали мафията WADA ще накаже сестрите Винъс и Серена Уилямс, Симона Байлс и Елена Деле Дон?
Съмнявам се , но браво на руските хакери, поздравявам ги за смелата им постъпка да разкрият лицемерието на американската мафия WADA, която мери с един аршин спрямо руските спортири и с коренно друг аршин спрямо американските!
Съмнявам се , но браво на руските хакери, поздравявам ги за смелата им постъпка да разкрият лицемерието на американската мафия WADA, която мери с един аршин спрямо руските спортири и с коренно друг аршин спрямо американските!
Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:...Кептън, хайдеС подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя
Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди
Станко, ще трябва да те разочаровам.Предвид характера на моята работа (ежедневни преводи от и на 3 езика) мозъкът ми прави такава умствена гимнастика и е в толкова добро състояние, че твоето трайно увредено от пушенето мозъче може само да му завиди.
А иначе не си ти, който ще ми нареждаш в този форум, малък хасковски пикльо!...
Ехааа, впечатлени сме от твоите полиглотски умения (нали върху това е акцента на целия ти пост)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Warped написа:fcb_bg написа:Warped написа:fcb_bg написа:Тоя път явно не е фейк, ала "чистача блъсна пробите".
И как определи че не е фък темата![]()
Признанията на Симон звездата стигат ли? Ама да - земам забранени лекарства, ама ми е позволено.
Чакам ся и брадърите да кажат как им е позволено от УАДА да лупат по кофа конски зоб за обяд, щото такава им била физиката и требвало да се поддържа.
Почна да си мирише здраво, ама пък кой ли съм аз да река дали е фък или ньее.
По спокойно ще спукате нерв. Я вземете прочетете нещо и вижте, че повече американци са наказвани за допинг от руснаци. С всичките разкрития за професорите и докторите.
Мхм, малко след или към края на кариерите, когато са показали на света, какви добри спортисти имат и всички са направили добри пари, а такива като теб са цъкали с език на 'успехите" им.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.