Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Руските хакери стават все по-нагли!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 сеп 2016 13:35

За руските хакери не знам дали стават все по-нагли, но за руските тролове като авторчето на темата, русначето от Губкин - fcb и останалите руски подлоги във форума (те се знаят) е ясно, че определено стават все по-тъпи (ако това изобщо е възможно). Те определено не разбират (или не желаят да разберат - важното е да вземат рублите), че със своите писания във форума дразнят и настройват непредубедените читатели срещу Русия и руския народ. Иначе казано, вместо да изпишат вежди - вадят очи. ;) Особено противни са намесите на лицето с никнейм fcb, живеещо у нас, което по стар имперски навик си позволява да се бърка в нашите - българските работи (нямам предвид конкретната тема) и да обижда български ръководители. Интересно ми е, ако например аз живеех и си изкарвах хляба в Русия, и същевременно тролвах в руските форуми, обиждайки Путин, Медведев и т.н., каква би била реакцията на съответните руски органи!?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2016 13:41

Captain Stottlemeyer написа:За руските хакери не знам дали стават все по-нагли, но за руските тролове като авторчето на темата, русначето от Губкин - fcb и останалите руски подлоги във форума (те се знаят) е ясно, че определено стават все по-тъпи (ако това изобщо е възможно). Те определено не разбират (или не желаят да разберат - важното е да вземат рублите), че със своите писания във форума дразнят и настройват непредубедените читатели срещу Русия и руския народ. Иначе казано, вместо да изпишат вежди - вадят очи. ;) Особено противни са намесите на лицето с никнейм fcb, живеещо у нас, което по стар имперски навик си позволява да се бърка в нашите - българските работи (нямам предвид конкретната тема) и да обижда български ръководители. Интересно ми е, ако например аз живеех и си изкарвах хляба в Русия, и същевременно тролвах в руските форуми, обиждайки Путин, Медведев и т.н., каква би била реакцията на съответните руски органи!?... :roll: 8-)

А, това, че си читак и тролваш българите във форума, как ти се вижда :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 сеп 2016 13:59

boabbb написа:...А, това, че си читак и тролваш българите във форума, как ти се вижда :?

Ами по същия начин аз ще ти отговоря, че не е вярно, а ти си шиптар и руска подлога. Моята дума срещу твоята... 8-)
По темата: Древните фенове на "Лацио" са казвали: "Quod licet Iovi, non licet bovi". Явно вече никой не се съобразява с руснаците, а на тях и на техните подлоги остава само да квичат жално във форумите!.. :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 сеп 2016 14:02, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 14:01

Captain Stottlemeyer написа:За руските хакери не знам дали стават все по-нагли, но за руските тролове като авторчето на темата, русначето от Губкин - fcb и останалите руски подлоги във форума (те се знаят) е ясно, че определено стават все по-тъпи (ако това изобщо е възможно). Те определено не разбират (или не желаят да разберат - важното е да вземат рублите), че със своите писания във форума дразнят и настройват непредубедените читатели срещу Русия и руския народ. Иначе казано, вместо да изпишат вежди - вадят очи. ;) Особено противни са намесите на лицето с никнейм fcb, живеещо у нас, което по стар имперски навик си позволява да се бърка в нашите - българските работи (нямам предвид конкретната тема) и да обижда български ръководители. Интересно ми е, ако например аз живеех и си изкарвах хляба в Русия, и същевременно тролвах в руските форуми, обиждайки Путин, Медведев и т.н., каква би била реакцията на съответните руски органи!?... :roll: 8-)

Кептън, хайде 8-) С подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя 8-) Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 сеп 2016 14:07

CTAHKO написа:...Кептън, хайде 8-) С подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя 8-) Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди 8-)

Станко, ще трябва да те разочаровам. :) Предвид характера на моята работа (ежедневни преводи от и на 3 езика) мозъкът ми прави такава умствена гимнастика и е в толкова добро състояние, че твоето трайно увредено от пушенето мозъче може само да му завиди. :) А иначе не си ти, който ще ми нареждаш в този форум, малък хасковски пикльо!... 8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2016 14:20

Кептъна гори литър масло на 1000 км, ти какво чакаш от него :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 14 сеп 2016 14:28

Аз като ви казвах, че мафията WADA обслужва американските спортисти и за тях допинг тестове има само в удобен за тях момент и ако дадат положителни допинг проби , мафията WADA ги крие, вие ми се смяхте! Сега видяхте ли че се оказах прав! Айде да видим , дали мафията WADA ще накаже сестрите Винъс и Серена Уилямс, Симона Байлс и Елена Деле Дон?
Съмнявам се , но браво на руските хакери, поздравявам ги за смелата им постъпка да разкрият лицемерието на американската мафия WADA, която мери с един аршин спрямо руските спортири и с коренно друг аршин спрямо американските!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 14:40

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Кептън, хайде 8-) С подлогата, памперса...и сам си знаеш пътя 8-) Само докато стигнеш, да не забравиш за къде си тръгнал, че тогава положението става траджиди 8-)

Станко, ще трябва да те разочаровам. :) Предвид характера на моята работа (ежедневни преводи от и на 3 езика) мозъкът ми прави такава умствена гимнастика и е в толкова добро състояние, че твоето трайно увредено от пушенето мозъче може само да му завиди. :) А иначе не си ти, който ще ми нареждаш в този форум, малък хасковски пикльо!... 8-)

Ехааа, впечатлени сме от твоите полиглотски умения (нали върху това е акцента на целия ти пост) 8-) Само дето тези работи ги пишеш на човек, който знае 8 езика перфектно, един разговорно и в момента учи десетият си език 8-) Та в сравнение с мен, ти си като новоизлюпено чавдарче току що прието в стройната пионерска организация 8-) Докато станеш комсомолец имаш още много път да извървиш 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 14:42

Това си е гадничко :|

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2016 15:19

Warped написа:
fcb_bg написа:
Warped написа:
fcb_bg написа:Тоя път явно не е фейк, ала "чистача блъсна пробите".

И как определи че не е фък темата 8-) :lol:

Признанията на Симон звездата стигат ли? Ама да - земам забранени лекарства, ама ми е позволено.
Чакам ся и брадърите да кажат как им е позволено от УАДА да лупат по кофа конски зоб за обяд, щото такава им била физиката и требвало да се поддържа.
Почна да си мирише здраво, ама пък кой ли съм аз да река дали е фък или ньее.

По спокойно ще спукате нерв. Я вземете прочетете нещо и вижте, че повече американци са наказвани за допинг от руснаци. С всичките разкрития за професорите и докторите. :lol:

Мхм, малко след или към края на кариерите, когато са показали на света, какви добри спортисти имат и всички са направили добри пари, а такива като теб са цъкали с език на 'успехите" им.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”