Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот haha » 05 юни 2013 20:09

Хайде да видим, дали сега ще бъдат взети някакви мерки,ето ви докладване по правилата:

LordSirAlexFerguson написа:Краваря е великИзображение,колкото е велик и Кличко в бокса,хвана най-слабите години на бокса,когато бяха Тайсън,Холифилд и Ленарк Луис го нямаше на картата.
Също е и с ведерер,на 25-6 години като беше се появи АКАДЕМИК РАФА и Федята му стана ученик,а послед се появи и Джокович,ДелПОТРО,А.Мъри и го разкриха щo за набеден тенесист е.Изображение

slavia/viewtopic.php?f=43&t=136639&st=0&sk=t&sd=a&start=110#p4764721
Неправилно изписване на името на тенисист. Ако прегледате страницата, ще видите, че потребителят спами безразборно, с цел да дразни другите пишещи. Доколкото знам, тези неща са против правилата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 юни 2013 20:26

Без име написа:http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=137761&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Мисля, че е редно да се раздадат малко банове. ;)

Да, за вас.. Щото нямате работа в тая тема.

turbogena написа:Нормално е да са в някаква еуфория ,защото от Гърнето и Праховеца едва ли има по-зле :mrgreen: Друг е въпроса дали не се радват предварително ,защото сделката все още не е факт. А и Гришата много добре знае колко задължения има този отбор. Предстои да видим какво ще стане.
Иначе кюрда въобще не ме притеснява. Тоя го ебахме 4 пъти тоя сезон. Доказан некадърник на треньорския пост. А и като му знам характера ,най-много да му писне по некое време и да си бие камшика... :lol: :lol:

http://forum.gong.bg/posting.php?mode=quote&f=53&p=4767161
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 05 юни 2013 21:03

Без име написа:http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=137761&st=0&sk=t&sd=a&start=60

Не че нещо имам против теб ама понеже си тръгнал да подаваш сигнали да попитам и аз кога ти ще бъдеш наказан за това, че във всяка една тема наричаш ЦСКА "красноармейци"?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 юни 2013 21:06

j0rka7aa написа:

Не че нещо имам против теб ама понеже си тръгнал да подаваш сигнали да попитам и аз кога ти ще бъдеш наказан за това, че във всяка една тема наричаш ЦСКА "красноармейци"?

И нека покажем:

Без име написа:Отново красноармейският отбор е обединен с друг! Честити нови 5 ЧЕСТНИ титли! Да им се кефите със здраве! А синовете и внуците ви да си ги признават като чисти красноармейски спечелени от самия ЦСКА, а не от друг отбор :)

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=137769&st=0&sk=t&sd=a&start=10
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 юни 2013 21:20

Красноармейци означава червени армейци, нали уж сте "армейци" вече обиждате ли се ? Или екипите ви не са червени :?

Red_Neck написа:
727150 написа:ЦСКА "Септемврийско знаме" вече се казва ЦСКА"Захарно петле" .

Калъфка Подуене ... още ли мърдате ....?

ПП: или предпочиташ Кабрио София?

viewtopic.php?f=2&t=137769&st=0&sk=t&sd=a&start=30
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 юни 2013 21:29

И тук:

Без име написа:Никога ЦАРСКИЯТ клуб няма да бъде зачислен към комунистическото отроче! Никога! И по-добре не давай статистики за евентуално причисляване, защото това НЯМА да се случи! Никога няма да се забрави избиването на царските офицери от комунистическите отрепки !

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=137769&start=110

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 юни 2013 22:01

Много ли ти бъркам в душичката, че се стараеш по всякакъв начин да ме банираш? :lol:
Комунистически отрок означава дете на комунизма. Няма нищо нарушаващо правилата. ;)

ЕДИТ: Май не само аз, след като докладваш и левскари писали си мнението в СПАМ темата...
Ах, колко жалко е да си...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 юни 2013 22:35

Без име написа:Много ли ти бъркам в душичката, че се стараеш по всякакъв начин да ме банираш? :lol:
Комунистически отрок означава дете на комунизма. Няма нищо нарушаващо правилата. ;)

ЕДИТ: Май не само аз, след като докладваш и левскари писали си мнението в СПАМ темата...
Ах, колко жалко е да си...

Мога да си го позволя. А ти си говори. ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 05 юни 2013 23:00

Явно оскверняването на герба и знаменото не означава нищо за модераторите, както и расизма
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=137777&st=0&sk=t&sd=a
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 юни 2013 14:41

Червени_шампиони написа:Харесва ми как всички се насраха и говеда и жълтурци и всякаква 3 годишна зелена паплач, че ЦСКА може би отново ще си стъпи на краката. Стоичков, Ганчев, Божков, Орманджиев, Стойчо....... :P

viewtopic.php?f=2&t=23437&start=2630
Sh. Group написа:Жалка пародия са рогата с нещастните си опити да блеснат с интелект, че чак и емблема направили....вместо да остроумничите бегом за вазелин, че голямо клатене ви чака по случай юбилея.

gong/viewtopic.php?f=2&t=137769&start=310
[center]1914[/center]

Върни се в “Свободна зона”