1982 написа:И като е била такава всенародна радост, защо нямаше честен референдум и народът да се изкаже по въпроса ??
Какъв референдум бе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:И като е била такава всенародна радост, защо нямаше честен референдум и народът да се изкаже по въпроса ??
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:1982 написа:И като е била такава всенародна радост, защо нямаше честен референдум и народът да се изкаже по въпроса ??
Какъв референдум беЗнаеш ли Чърчил и Сталин колко ги вълнува дали ще има референдум в България или не
Нещата са се решили много преди да влезнат руските войски в България. По-интересното е, защо всички плюете по руснаците, а си мълчите угодно за ролята на Чърчил и англичаните за случилото се в следващите 45 години
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:Паметници на хора, убивали българи пряко или непряко, не трябва да съществуват, важи и за този на американските летци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
dunavfc написа:CTAHKO написа:Хайде беКой започна да говори за окупация? Каква конфронтация и къде я видя??? Кое му е безсмисленото на въпроса? Ще ми дадеш ли отговор или не? Толкова ли е сложен за теб
Като говориш за окупация и окупатори, ще ми кажеш ли колко са и жертвите на окупаторите от тази окупация
Хич не се опитвай да се измъкнеш. Чакам си отговора.
Хиляди са, искаш точни данни ли ? Колко са жертвите на Османската инвазия на Балканите ? На Византия ? Знае, ли какво означава ОКУПАЦИЯ ? Навлизането на чужда армия в дадена страна, какво е ?
CTAHKO написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:Хайде беКой започна да говори за окупация? Каква конфронтация и къде я видя??? Кое му е безсмисленото на въпроса? Ще ми дадеш ли отговор или не? Толкова ли е сложен за теб
Като говориш за окупация и окупатори, ще ми кажеш ли колко са и жертвите на окупаторите от тази окупация
Хич не се опитвай да се измъкнеш. Чакам си отговора.
Хиляди са, искаш точни данни ли ? Колко са жертвите на Османската инвазия на Балканите ? На Византия ? Знае, ли какво означава ОКУПАЦИЯ ? Навлизането на чужда армия в дадена страна, какво е ?
Хиляди са, ама друг пътНУЛА, zero, 0
Да приемам ли, че руско-турската освободителна война 1878-ма година я приемаш като окупация за нас
1982 написа:diplomat написа:Паметници на хора, убивали българи пряко или непряко, не трябва да съществуват, важи и за този на американските летци.
Абсолютно съм съгласен и за американските летци.
Единствено приемам паметник на руската царска армия, освободила България.
1982 написа:diplomat написа:Паметници на хора, убивали българи пряко или непряко, не трябва да съществуват, важи и за този на американските летци.
Абсолютно съм съгласен и за американските летци.
Единствено приемам паметник на руската царска армия, освободила България.
diplomat написа:Съветската армия не знам дали е дала жертви, ама имало е убити партизани и борци срещу фашизма, но нищо сравнение с 12 000 убити българи от комунистите, интелигенцията на народа, а хиляди други са били потискани и мачкани цял живот. Паметници на хора, убивали българи пряко или непряко, не трябва да съществуват, важи и за този на американските летци.
CTAHKO написа:diplomat написа:Съветската армия не знам дали е дала жертви, ама имало е убити партизани и борци срещу фашизма, но нищо сравнение с 12 000 убити българи от комунистите, интелигенцията на народа, а хиляди други са били потискани и мачкани цял живот. Паметници на хора, убивали българи пряко или непряко, не трябва да съществуват, важи и за този на американските летци.
Абе я се спрете с тази окупацияТа ние сме съюзници на Германия, заради която цяла Европа се тресе във война, ама искате щото са руснаци и да ни подминат и оставят един от съюзниците на врага си в тила
А какъв е съюзника на врагът ти
Я да ви попитам, как и защо Англия влиза във войната? Ами ако бяха влезнали британски или американски войници, окупация ли щеше да е или освобождение
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта