Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот kartago » 03 юни 2013 07:27

Laetitia написа:Не съм учила 4 езика, за да ми казва някой си анонимник "смешница", така че...
Biris Norte написа:Ако беше малко по-образована нямаше да оцветяваш този ден! Ако не те интересуваше мнението ми нямаше да го коментираш така ,че си мълчи смешница !

Това е едно от най-комичните "оплаквания", които съм чел тука! Имам позната от Варна, която знае 6 езика (включая шведски и японски), та тук не е езиково училище, Стоичков и "люн и люз" ама цял свят го знае. За смешница си права, но поне ако беше научила и българския, обръщението към тебе щеше да е след...запетайка! И другия път давай линк! Със здраве! (някой ако иска това да го качи в темата за гафове във форума)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 юни 2013 07:29

haha написа:Защо мен ме наказвате за глупости, а когато постна сигнал с откровени обиди не се обръща никакво внимание?

Ами сигурно си постнал нещо където и ти си сгафил нещо и си си го получил! Хайде да прочетеш правилата и да видиш дали те наказваме за "глупости", става ли?!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 юни 2013 14:55

Започнете да обръщате повече внимание на подфорум Левски :!: Писна ни всеки ден един и същи индивиди да си избиват комплексите в темите ни. Кога най-после ще вземете мерки ?

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 03 юни 2013 18:48

Интересно как втори ден една откровена лъжа продължава да стои във форума!!!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=137491&st=0&sk=t&sd=a
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 03 юни 2013 21:03

Ще има ли най-накрая наказание за субекта КНДР или той е неприкосновен?

Наказателен кодекс Чл. 108 (2)

Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева.

"Гербът на Република България е изправен златен коронован лъв на тъмночервено поле във формата на щит. Над щита има голяма корона, първообраз на която са корони на български владетели от Втората българска държава, с пет кръста и отделно кръст над самата корона. Щитът е поддържан от два златни короновани изправени лъва, обърнати към щита от лява и дясна хералдическа страна. Те стоят върху две кръстосани дъбови клонки с плодове. Под щита върху прехвърлена през краищата на дъбовите клонки бяла лента с трикольорен кант е изписано със златни букви "Съединението прави силата"

http://forum.gong.bg/gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=137245
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 юни 2013 21:19

stn написа:Ще има ли най-накрая наказание за субекта КНДР или той е неприкосновен?

Наказателен кодекс Чл. 108 (2)

Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева.

"Гербът на Република България е изправен златен коронован лъв на тъмночервено поле във формата на щит. Над щита има голяма корона, първообраз на която са корони на български владетели от Втората българска държава, с пет кръста и отделно кръст над самата корона. Щитът е поддържан от два златни короновани изправени лъва, обърнати към щита от лява и дясна хералдическа страна. Те стоят върху две кръстосани дъбови клонки с плодове. Под щита върху прехвърлена през краищата на дъбовите клонки бяла лента с трикольорен кант е изписано със златни букви "Съединението прави силата"

http://forum.gong.bg/gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=137245

С какво е опетнил герба на РБ съответният потребител?
Юрист си уж, а не знаеш какво е опетняване?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 03 юни 2013 22:26

viewtopic.php?f=42&t=137555&start=30
hristo1306 написа:Честито отново трофей на клуб "Калъфка"! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Нека традицията да продължи !

Да се научат да изписват правилно имената на отборите.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 05 юни 2013 15:44

kartago написа:
Laetitia написа:Не съм учила 4 езика, за да ми казва някой си анонимник "смешница", така че...
Biris Norte написа:Ако беше малко по-образована нямаше да оцветяваш този ден! Ако не те интересуваше мнението ми нямаше да го коментираш така ,че си мълчи смешница !

Това е едно от най-комичните "оплаквания", които съм чел тука! Имам позната от Варна, която знае 6 езика (включая шведски и японски), та тук не е езиково училище, Стоичков и "люн и люз" ама цял свят го знае. За смешница си права, но поне ако беше научила и българския, обръщението към тебе щеше да е след...запетайка! И другия път давай линк! Със здраве! (някой ако иска това да го качи в темата за гафове във форума)

Кратко,точно и ясно! :twisted:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

haha

Мнениеот haha » 05 юни 2013 18:35

kartago написа:
haha написа:Защо мен ме наказвате за глупости, а когато постна сигнал с откровени обиди не се обръща никакво внимание?

Ами сигурно си постнал нещо където и ти си сгафил нещо и си си го получил! Хайде да прочетеш правилата и да видиш дали те наказваме за "глупости", става ли?!

Не споря за наказанията, а за това, че тук докладвам откровени обиди и не се взимат абсолютно никакви мерки! Ето, днеска някакъв си "Отбора на народа" пуска хиляда безсмислени теми, Капитан Стотълмайер го репортват хиляда пъти, защото псува като каруцар, но тук не се възприемат никакви мерки!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 юни 2013 19:12

cska/viewtopic.php?f=2&t=137761&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Мисля, че е редно да се раздадат малко банове. ;)
[center]1914[/center]

Върни се в “Свободна зона”