Messi_fan написа:Adrian Monk написа:CTAHKO написа:...Кептън, що си с друг ник

Глупостите ти са същите, ама тръпката я няма

Значката ми е на трупчета заради едно не съвсем балансирано (според модераторите) изказване по повод на невисокия на ръст, но исполин чрез праведните си и богоугодни дела г-н Гриша Ганчев - да се слави името Му, високоуважавания и честен като сълза фин бизнесмен г-н Венци Стефанов и мача между техните отрочета онзи ден вечерта...

Благодаря, че си спомни за мен, душко!

Сигурно някой те е натопил пред модераторите.

А не, моето мнение си го написах черно на бяло под една статия и бях съвсем правилно санкциониран.

Не може всеки да си пише тук каквото му скимне.

Господата са два от стълбовете в Изпълкома, на които се крепи българският футбол и на които той дължи сегашния си разцвет.

А мащабният, юридически изряден и морално кристално чист проект "Микре-Етрополе" за нашия футбол е като каскадата "Белмекен-Сестримо", като Волго-Донския канал, като Транссибирската магистрала...една втора "национална кауза"...

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров