Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Кога ще ги стигнем американците?!?

Мнениеот язе » 31 юли 2016 16:30

Messi_fan написа:
Adrian Monk написа:
CTAHKO написа:...Кептън, що си с друг ник :? Глупостите ти са същите, ама тръпката я няма 8-)

Значката ми е на трупчета заради едно не съвсем балансирано (според модераторите) изказване по повод на невисокия на ръст, но исполин чрез праведните си и богоугодни дела г-н Гриша Ганчев - да се слави името Му, високоуважавания и честен като сълза фин бизнесмен г-н Венци Стефанов и мача между техните отрочета онзи ден вечерта... 8-) Благодаря, че си спомни за мен, душко! :)

Сигурно някой те е натопил пред модераторите. :? :|

Фак! :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 31 юли 2016 16:52

Messi_fan написа:
Adrian Monk написа:
CTAHKO написа:...Кептън, що си с друг ник :? Глупостите ти са същите, ама тръпката я няма 8-)

Значката ми е на трупчета заради едно не съвсем балансирано (според модераторите) изказване по повод на невисокия на ръст, но исполин чрез праведните си и богоугодни дела г-н Гриша Ганчев - да се слави името Му, високоуважавания и честен като сълза фин бизнесмен г-н Венци Стефанов и мача между техните отрочета онзи ден вечерта... 8-) Благодаря, че си спомни за мен, душко! :)

Сигурно някой те е натопил пред модераторите. :? :|

А не, моето мнение си го написах черно на бяло под една статия и бях съвсем правилно санкциониран. :) Не може всеки да си пише тук каквото му скимне. ;) Господата са два от стълбовете в Изпълкома, на които се крепи българският футбол и на които той дължи сегашния си разцвет. :) А мащабният, юридически изряден и морално кристално чист проект "Микре-Етрополе" за нашия футбол е като каскадата "Белмекен-Сестримо", като Волго-Донския канал, като Транссибирската магистрала...една втора "национална кауза"... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2016 16:59

...и като АЕЦ Белене.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 юли 2016 18:23

Тия ли лъжеха народа си през 60-те, че цигарите били готино нещо и цял Холивуд беше нает да пафка по филми и плакати?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 юли 2016 18:36

И товите хора мноооого да внимават в картинката, щото Баце явно им е дигнал мерника:

Понеже в медиите не са цитирани точните му думи, затова чуй аудиото:

https://www.24chasa.bg/media/Documents/audio_3007.mp4

Къде е Ирак? Извинявайте.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Uncle_Sam
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Uncle_Sam » 31 юли 2016 19:24

Не мога да разбера защо някакво лапе се прави на мен! Не съм такава значима фигура, въпреки че познавам Тръмпм.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 31 юли 2016 19:25

Не знам някой да е умрял пушейки цигари, но използвайки МПС, наркотици или алкохол, да.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 31 юли 2016 19:37

Охооо, чичуути Сам, махнаха ли ти бана ? Този път май само за 6 дни. :mrgreen: Веднага се активизира от акаунтчето си. Това означава ли, че чичууту брийзи скоро няма да го виждаме ? Или ще водиш кореспонденция и от тоя акаунт, за да разсееш съмненията. хахаха не, че не си разкрит, ама все пак. аххахах :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2016 19:49

Uncle_Sam написа:Не знам някой да е умрял пушейки цигари, но използвайки МПС, наркотици или алкохол, да.

Нещо за каубоя на "Марлборо" да си чувал и за заведеното от жена му дело срещу "Филип Морис"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 31 юли 2016 19:55

Кашчей написа:
Uncle_Sam написа:Не знам някой да е умрял пушейки цигари, но използвайки МПС, наркотици или алкохол, да.

Нещо за каубоя на "Марлборо" да си чувал и за заведеното от жена му дело срещу "Филип Морис"?

В САЩ се съдят, защото са си изгорили езика, пиейки горещо кафе. Много добър пример.

За разлика от теб, месчо, никога не съм бил банван.

Върни се в “Свободна зона”