Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 15:07

Viv.Brooke написа:Не знам, но след като гледах лекцията на една дама, която задава куп въпроси, определено съм склонен да вярвам в конспирацията.
Клипа съм го пуснал на страница 30. Лекцията е от 2 части.
Основните зададени въпроси са много на брой като:
Защо останките от небостъргачите са толкова малко;
Защо на земята виждаме разтопен метал, но не и запалена хартия около него;
Защо не са отчетени сеизмични трусове, които отбелязват струтването;
Защо хората скачат и се съблича извън сградата при положение, че мокри те дрехи биха ги предпази ли повече;
Защо и как са оцелели етажи от кота 0;
Защо и как стоманата се разпрашава, срязва, огъва;
Защо това, което свети, не пари...

Кажи на тази дама да отвори официалния доклад и да прочете, там пише всичко. Или е по-лесно направо да сере и плюе, да раздава компетентното си мнение, чукча писател, не читател ?!

Този официален доклад е писан от хора, които разбират много повече от тази дама. Куп хора, специалисти в различни области.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 29 май 2016 15:15

Официалния доклад си е официален. Виж видеото. Има снимки, интересно е. Лично аз нито го приемам, нито го отхвърлям. Някой ден, ако е имало конспирация ще излезе наяве. Дотогава няма как да твърдя нещо, в което не съм компетентен. Просто споделих.
https://youtu.be/YKueInBh4wE
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 15:17

е, не може да поставяте само едната гледна точка, без да се запознат с другата. просто няма смисъл.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 15:19

Viv.Brooke написа:Официалния доклад си е официален.

Значи, да не гледам официалния доклад, съставен от купища специалисти в най-различни области, които са разследвали случая, а да гледам някаква дама, дето е гледала 2-3 видеа и вече й е ясно всичко ??! :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 май 2016 15:34

bobmarli написа:Относно т.нар free fall падане на сградата във всяка снимка и всяко видео ясно се вижда, че колоните се чупят много преди пропадането на самата сграда. Не само че, колоните падат по бързо от сградата, но изпреварват и облака с останки, който също ясно се вижда, че пада по-бързо от самата сграда. Това ясно доказва, че сградата пада доста по бавно от free fall скорост

Малко и факти.
http://www.debunking911.com/freefall.htm
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2016 15:40

il4o_iliew написа:Васко, ти не си разбрал идеята на темата. Аз не съм физик/инжинер и не мога да дам компетентно мнение какво е станало на този ден. Това, което правя в темата е опровергаването на една теория на конспирацията. А именно, че Боинг 767, може да развие 900 км/ч на морско ниво. Фирмата производител твърди, че не може, защото това би надвишило в пъти максималната мощност на двигателите и самолетът би се разпаднал във въздуха.

Ок, в такъв случай защо ми пробутваш свидетели, според което това е било малък самолет?
il4o_iliew написа:Втората теория на конспирацията, която опровергавам е, че три небостъргача могат да рухнат със скорост на свободно падане, вследствие на пожар.

Смяташ, че небостъргачите рухват със дкорост 250км/ч? Защото там някъде е скоростта на свободното падане.
il4o_iliew написа:Третата теория на конспирацията, която опровергавам е, че самолет може да пробие стоманен небостъргач без децелерация в противоречие с третия принцип на механиката на Нютон, а носът му може да се покаже от другата страна на сградата с непокътнат нос.

За пръв път чувам теорията за носа. Ако това е било Чесна или Круз или каквото и да е друго, тогава логично ли ще е носа да излезе невредим от другата страна?
il4o_iliew написа:Четвъртата теория на конспирацията, която опровергавам е, че самолет от мащабите на Боинг, направляван от аматьор пилот може да направи такива спиращи дъха маневри, че да разбие самолет в пентагона без да остави следи по моравата, без да се разбие в електрически стълбове във Вашингтон, да остави дупка в стената на Пентагон 3 пъти по-малка от напречния му диаметър и да изчезне безследно. Говорим за самолет, дълъг близо 50 метра и тежащ над 80 000 кг.

По-горе те питах под какъв ъгъл е ударът. Колкото по-тъп е ъгълът спрямо земята, толкова по-малко следи по трасето(моравата) ще има.

il4o_iliew написа:Първо ми намери самолет Боинг 767, развил 900 км/ч на морско ниво. Като го намериш, тогава ще си говорим и за небостъргача и рухването му. Отново за еманйсети път питам обаче. боинг с какъв размер се удря/удря ли се изобщо в WTC 7?
Oтново ти казвам. Отговорите трябва да ги дават тези, които лансират официалната теория на конспирацията от 11/9. Онази теория за джихадистите махмурлии с непромокаемите лични карти. Не аз. Аз такива теории не изповядвам и не ги тросвам пред очите на хората всяка година на тази дата. ;)

Така е. Те са дали някакви отговори. От теб зависи да докажеш, че грешат. А не да ми даваш за примери Чесна, когато ти изнася и Круз, когато довода с Чесната почне да издиша заради въпросната скорост.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 15:46

Аз имам въпрос към илчо - възможно ли е един отбор, който едвам се е спасил от отпадане, с играчи в най-добрият случай - средно ниво, без никакви традиции във върха на класирането да стане шампион на Англия?

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 29 май 2016 15:52

1982 написа:
Viv.Brooke написа:Официалния доклад си е официален.

Значи, да не гледам официалния доклад, съставен от купища специалисти в най-различни области, които са разследвали случая, а да гледам някаква дама, дето е гледала 2-3 видеа и вече й е ясно всичко ??! :mrgreen: :mrgreen:

"Значи, да не гледам официалния доклад" - не съм казал такова нещо. Казах, че той е официален и се приема за такъв. Сами сме били свидетели на куп подобни неща, за които се пише една угодна за пред масата хора теза, а реалностите са други. И все пак не твърдя, че другите тези за верни.
Та защо да няма и друг прочит? Мислиш ли, че ако американците сами са си сринали сградите или пък руснаците/китайците са ги бутнали някой ще си признае? Както и да е. Аз не искам да те убеждавам в нищо, дори не само теб. Всеки има право да чете/пише/гледа каквото си иска. Мен ми беше интересно, гледах го. Заради това и го споделих.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 29 май 2016 16:17

bobmarli написа:Аз имам въпрос към илчо - възможно ли е един отбор, който едвам се е спасил от отпадане, с играчи в най-добрият случай - средно ниво, без никакви традиции във върха на класирането да стане шампион на Англия?

Да, Лестър е шампион на Англия, с играчи средно ниво и без традиции във върха на класирането...
... и после внезапно си направих секуро.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 16:45

язе написа:
bobmarli написа:Аз имам въпрос към илчо - възможно ли е един отбор, който едвам се е спасил от отпадане, с играчи в най-добрият случай - средно ниво, без никакви традиции във върха на класирането да стане шампион на Англия?

Да, Лестър е шампион на Англия, с играчи средно ниво и без традиции във върха на класирането...

Да, възможно е пилоти без опит, но с основни познания да уцелят 400 метрова сграда.

Върни се в “Свободна зона”