Поздрав за всички русофили с една много хубава песен:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a22Dev3XHsU[/youtube]
Парад на Победата - на живо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Re: Парад на Победата - на живо
sbornaq написа:Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
Пожелавам на всеки да присъства на такъв внушителен военен парад, защото едно е да го гледаш по телевизията, съвсем друго е да го гледаш на живо - тръпката и емоциите са съвсем различни!
До утре сутринта съм в Москва , след което хващам обедния влак за Саранск, където вдруги ден ще гледам срещата Мордовия (Саранск) - Зенит , ще се разходя малко из Саранск ще разгледам забележителностите на града и на 12 май вечерта се връщам в Санкт Петербург!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ!
Айде и в тая тема да ти кажа,че нас ни боли дедовия къде си ходил ти,блятска подлого.
Маги Стралска написа:язе написа:Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
а правиш ли разлика.... между фашизъм... и национал-социализъм?....
Ся, ако обясниш и разликата, цена нямаш.
прочети в уикипедия.... там доста добре са описани....
Глупостите в уики съм ги чел. Допусках, че имаш по- правдоподобно обяснение... Е, сгреших- голяма работа.
... и после внезапно си направих секуро.
Mitko-Levskar написа:sbornaq написа:Днес присъствах на живо на Парада на Победата в Москва!За първи път имам честта да гледам такъв голям парад на живо! Беше много вълнуващо събитие! Имах честта да видя за първи път велик политик като Владимир Владимирович Путин на живо!Парадът се проведе без грешка и беше много внушителен! След това се включих в "Бесмърният полк" (Имам дядо по бащина линия , който е загинав във Великата Отечествена Война)! Шествивето беше внушително имаше на 600 000 души и беше много добре направено!
Пожелавам на всеки да присъства на такъв внушителен военен парад, защото едно е да го гледаш по телевизията, съвсем друго е да го гледаш на живо - тръпката и емоциите са съвсем различни!
До утре сутринта съм в Москва , след което хващам обедния влак за Саранск, където вдруги ден ще гледам срещата Мордовия (Саранск) - Зенит , ще се разходя малко из Саранск ще разгледам забележителностите на града и на 12 май вечерта се връщам в Санкт Петербург!
С ДНЁМ ПОБЕДЫ!
Айде и в тая тема да ти кажа,че нас ни боли дедовия къде си ходил ти,блятска подлого.
Ако не беше Русия , все още щяхме да сме турски вилает! Благодарение на братския руски народ България се ОСВОБОЖДАВА от турско РОБСТВО!Факт!

Аз нали все задавам въпроси, на които никой не смее да отговори, както въпроса комунистите ли ни освободиха от турско робство или комунистите унищожиха държавата, която ни освободи от турско робство, и сега да попитам нещо, на което едва ли някой ще отговори.
Даже няма да питам как стана, че 50 години след Втората световна война, загубилите войната в лицето на Германия, пращаха хуманитарна помощ на спечелилите - Русия. Интересно ми е какво се случи някъде в края на осемдесетте с така наречената Перестройка. Това не постави ли края на държавата, която "освободи" света от фашизма? Има ли някаква разлика между Царска Русия, СССР и настоящата Русия? Интересно е, че двете държави - България и СССР бяха при една и съща политическа система, която рухна. И на практика управляващите двете държави в момента са правителства, дошли на власт след промените. Доста неясно е как някои "мозъци" тук направо боготворят управляващите Русия, а ненавиждат нашите управляващи?
Даже няма да питам как стана, че 50 години след Втората световна война, загубилите войната в лицето на Германия, пращаха хуманитарна помощ на спечелилите - Русия. Интересно ми е какво се случи някъде в края на осемдесетте с така наречената Перестройка. Това не постави ли края на държавата, която "освободи" света от фашизма? Има ли някаква разлика между Царска Русия, СССР и настоящата Русия? Интересно е, че двете държави - България и СССР бяха при една и съща политическа система, която рухна. И на практика управляващите двете държави в момента са правителства, дошли на власт след промените. Доста неясно е как някои "мозъци" тук направо боготворят управляващите Русия, а ненавиждат нашите управляващи?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Маги Стралска
язе написа:Маги Стралска написа:язе написа:Маги Стралска написа:fcb_bg написа:Аз за последно видях едни украинци гордо да опъват нацисткото знаме и да използват нацистки емблеми. Ти?
а правиш ли разлика.... между фашизъм... и национал-социализъм?....
Ся, ако обясниш и разликата, цена нямаш.
прочети в уикипедия.... там доста добре са описани....
Глупостите в уики съм ги чел. Допусках, че имаш по- правдоподобно обяснение... Е, сгреших- голяма работа.
и кво като нямам.... такива простотии не ме интересуват.... достатъчно е че знам че има разлика.....
sbornaq написа:
Абе Александров, кажи си че си руснак, аз се чудех на какъв се правиш...
Аз съм българинрусофил! Понимаеш?[/quote]
Ами не, не разбирам. И много се дразня, като някой с имперски комплекси ми говори на своя си език, сякаш съм длъжен да го разбирам

За мен си един клоун, пък ти се изживявай какъвто си щеш
- Маги Стралска
demy27 написа:Аз нали все задавам въпроси, на които никой не смее да отговори, както въпроса комунистите ли ни освободиха от турско робство или комунистите унищожиха държавата, която ни освободи от турско робство, и сега да попитам нещо, на което едва ли някой ще отговори.
отговора е кодиран в съществителното "мозъци".... и кавичките....

diplomat написа:
Абе Александров, кажи си че си руснак, аз се чудех на какъв се правиш...
Ти му вярваш ли?

Хич не ми пука какъв е...
Имам един преподавател (за разбирачите, които ме плюят постоянно - за Дайнов иде реч
), който постоянно говори на "ъндърстенд". Ако знаех, че ще ме скъса още първия семестър, такива майни щях да му тегля... Такива себични педерасти много ги ненавиждам.