Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 10:56

Teo написа:
Чакай малко бе, ти се съмняваш, че няма да доминираме догодина в Б група ли?

Това какво значение има? Доминирайте си, ние ще ви чакаме.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 фев 2016 10:57

Питах за връзки, а не за формално спазване на закона.Даже не с връзки, с рекет сте в "А" група.Ще стане интересно като си замине Тиквата, а с него и "собствениците", че и ГБС си поиска парите за стадиона. :)

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 20 фев 2016 10:58

Teo написа:
vratar4eto написа:Това с Висшата лига е един доста опасен прецедент. Значи връщат ЦСКА с ново дружество и ако те пак почнат да взимат играчи, които не могат да си позволят, затъват в дългове и после... пак рестарт. Малко несериозно звучи.
Друг е въпросът, че ОНВ винаги ще си остане ОНВ (отбор насила влязъл)

Кой е казал, че ще сме с ново дружество? Разбери ти и останалите дете оревахте ортакъла, че ние ще си платиме на държавата. :idea: По един или друг начин ще стане това.
@ Повече тоя клуб няма да затъне. Един път да стъпиме на здрава почва, няма да се допусне втори път пропадане. Умишленото водене на клуба към фалит не успя. От сега нататък започва да се работи по европейски модел.

По мой сметки - 4 отбора от А група не разполагат с осветление... какво правят в А ГРУПА?
@ Ще добавя, че на 2 отбора от тия 4 терените им са тотални кочини като почне да вали. :idea:

За да се класирате за това лято трябва да е ново, че като гледам как вървят процедурите на сегашното...
но не това ми е идеята.
Откъде си сигурен, че няма пак да натрупате дългове? Той и Лупи говореше за "европейски модел".
Още повече, че вече ръководителите ви ще си мислят: "Няма страшно - и да фалираме, пак ще ни върнат", което си е предпоставка пак да се взимат играчи и да не се плаща на отборите, от които са дошли, както и на самите играчи. Тогава пак ли ще се рестартира?
Пък и други отбори могат да се възползват от този модел. Да спрат да плащат и като ножа опре до кокала да поискат "Супер лига". Следващите "Хипер лига" и т.н.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 11:00

гражданин от село написа:Питах за връзки, а не за формално спазване на закона.Даже не с връзки, с рекет сте в "А" група.Ще стане интересно като си замине Тиквата, а с него и "собствениците", че и ГБС си поиска парите за стадиона. :)

Някакви факти ще подкрепят ли твърдението ти, или сме на женския пазар?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 фев 2016 11:01

milen.hristov написа:Това наистина е най-слабият шампионат от както следя футбол т.е. някъде 1992-93. Също е толкова и скучен 4 мача на седмица и 9-10 отбора играещи до втръсване по 4-5-6 пъти. А група от всякъде заприлича на някакъв ВИП шампионат, само ВИП отбори гледани от ВИП фенове.

Милене, аз това го говоря още от лятото на 2015. Толкова жалък и протоколен шампионат не е имало от 1948 година. Едни и същи куфари ще си го мерят по 100 пъти колко слабо играят, докато други два ще си го мерят кой е по корупционен и ще си мислят, че играят някакъв добър футбол. БИЙ ЦСКА, БИЙ Локо СФ, БИЙ Литекс и стани шампион. А това сега просто няма го коментирам. Лудогорец и Левски ще разбиват всички и в преките двубой ще се реши кой е шампиона... очаквам 15-20 точкова преднина пред третия.
@ То не може едни да ядат сух хляб намазан с олио и да не могат си платят тока и водата, а другите с цялата държавна помощ и фармацевтно-корабни барони.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 20 фев 2016 11:03

Нуке, не знам от кой отбор си, предполагам от синия!?
Според много мнения и статии, които съм чел, последния срок за подаване на лицензионни документи е 31.03, нали така!?
Аз ти гарантирам, че до 31.03.2015 г. "ПФК Левски 14 АД" не е подписвал документи за разсрочване и погасил дължимото към сръбския и испанския си треньори, както и към 10-на състезатели! Имаше десетки публикувани интервюта с визираните личности с дати след 31.03.2015г.!
Да обсъдим и лиценза на Локо Пд., искаш ли? За едни фалшиви документи питам!?
В България всеки един закон се нарушава ежедневно и то не от кого да е, а именно от законотворците! Защо не потърсим сметка и от тях, а само и единствено от ЦСКА? И защо от ЦСКА(и феновете му)? Защо държавата не търси отговорност от ВБ, Гърнетата и Томов, а тези маргинални типове са покривани!? С какво е виновен бай Пешо от Радомир, та единствената му радост в живота е отнета от него?
Бай Пешо ли трябваше да осъществява конрол на въпросните лица, или държавата на която той цял живот е плащал данъци именно за това?!
Не сте нормални граждани вие, а обикновени запалянковци!

"МОРАЛИСТИ" , ХА
Последна промяна от Onze_dOr на 20 фев 2016 11:03, променено общо 1 път.
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 фев 2016 11:03

PFC Litex написа:От новия сезон ми е интересно, къде ще играят мачовете си Славия, Черно море, Ботев и Дунав Русе

Ако законите се спазват,следващият сезон трябва да го започнем от Б група,за което ние нямаме претенции,макар че има вероятност да ритаме и в Каварна,докато се построи.ако се построи/ градският стадион.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 фев 2016 11:06

Onze_dOr написа:Нуке, не знам от кой отбор си, предполагам от синия!?
Според много мнения и статии, които съм чел, последния срок за подаване на лицензионни документи е 31.03, нали така!?
Аз ти гарантирам, че до 31.03.2015 г. "ПФК Левски 14 АД" не е подписвал документи за разсрочване и погасил дължимото към сръбския и испанския си треньори, както и към 10-на състезатели! Имаше десетки публикувани интервюта с визираните личности с дати след 31.03.2015г.!
Да обсъдим и лиценза на Локо Пд., искаш ли? За едни фалшиви документи питам!?
В България всеки един закон се нарушава ежедневно и то не от кого да е, а именно от законотворците! Защо не потърсим сметка и от тях, а само и единствено от ЦСКА? И защо от ЦСКА(и феновете му)? Защо държавата не търси отговорност от ВБ, Гърнетата и Томов, а тези маргинални типове са покривани!? С какво е виновен бай Пешо от Радомир, та единствената му радост в живота е отнета от него?
Бай Пешо ли трябваше да осъществява конрол на въпросните лица, или държавата на която той цял живот е плащал данъци именно за това?!
Не сте нормални граждани вие, а обикновени запалянковци!

"МОРАЛИСТИ" , ХА

Ти ми гарантираш? Предполагам сам се досещаш колко смешно е това. Аз ти гарантирам обратното. И кво праим?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 фев 2016 11:06

Nuke написа:
гражданин от село написа:Питах за връзки, а не за формално спазване на закона.Даже не с връзки, с рекет сте в "А" група.Ще стане интересно като си замине Тиквата, а с него и "собствениците", че и ГБС си поиска парите за стадиона. :)

Някакви факти ще подкрепят ли твърдението ти, или сме на женския пазар?

Това ли измисли за оправдание?

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 20 фев 2016 11:07

Onze_dOr написа:Аз ви провокирам да се замислете, а не да носите от 9 кладенеца вода.......
Тиквуния не е ДЕМОКРАТИЧНА УК. Цигания няма 1/100 от икономическите показатели на Шотландия, нито фенската им култура, нито правната им система!
КАзах го вчера и на Кашчей, сега ще се повторя: "Когато има желание, начини се намират"! На БК ЦСКА не бе позволено да регистрира ново дружество в елита заради дълг от 500 000 лв. , но на БК "Левски" бе позволено да го направи с дълг 12 000 000 лв.
Хайде сега направи отново асоциации с Демократичните държави по света!

За баскетбола първо прочети малко и после говори. Поредната демагогия от ваша страна.
Първо БК "Левски" няма 12 млн. дълг. Тити каза, че толкова е получил отбора като спонсорство за 4 или 5 години от Цв. Василев. Не знам как точно във вашите глави това се превърна в дълг.
Баскетболният ЦСКА има ново дружество от няколко години, което развива детско-юношески спорт. Не съм чул то да изплаща дълговете на коеновото дружество. Никой не ги е спирал от участие в НБЛ. Просто Чакмаков каза, че няма състав за там и, доколкото знам, идеята е да се включат от сезон 2016/2017.

Върни се в “Свободна зона”