Teo написа:
Чакай малко бе, ти се съмняваш, че няма да доминираме догодина в Б група ли?
Това какво значение има? Доминирайте си, ние ще ви чакаме.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:
Чакай малко бе, ти се съмняваш, че няма да доминираме догодина в Б група ли?
Teo написа:vratar4eto написа:Това с Висшата лига е един доста опасен прецедент. Значи връщат ЦСКА с ново дружество и ако те пак почнат да взимат играчи, които не могат да си позволят, затъват в дългове и после... пак рестарт. Малко несериозно звучи.
Друг е въпросът, че ОНВ винаги ще си остане ОНВ (отбор насила влязъл)
Кой е казал, че ще сме с ново дружество? Разбери ти и останалите дете оревахте ортакъла, че ние ще си платиме на държавата.По един или друг начин ще стане това.
@ Повече тоя клуб няма да затъне. Един път да стъпиме на здрава почва, няма да се допусне втори път пропадане. Умишленото водене на клуба към фалит не успя. От сега нататък започва да се работи по европейски модел.
По мой сметки - 4 отбора от А група не разполагат с осветление... какво правят в А ГРУПА?
@ Ще добавя, че на 2 отбора от тия 4 терените им са тотални кочини като почне да вали.
гражданин от село написа:Питах за връзки, а не за формално спазване на закона.Даже не с връзки, с рекет сте в "А" група.Ще стане интересно като си замине Тиквата, а с него и "собствениците", че и ГБС си поиска парите за стадиона.
milen.hristov написа:Това наистина е най-слабият шампионат от както следя футбол т.е. някъде 1992-93. Също е толкова и скучен 4 мача на седмица и 9-10 отбора играещи до втръсване по 4-5-6 пъти. А група от всякъде заприлича на някакъв ВИП шампионат, само ВИП отбори гледани от ВИП фенове.
PFC Litex написа:От новия сезон ми е интересно, къде ще играят мачовете си Славия, Черно море, Ботев и Дунав Русе
Onze_dOr написа:Нуке, не знам от кой отбор си, предполагам от синия!?
Според много мнения и статии, които съм чел, последния срок за подаване на лицензионни документи е 31.03, нали така!?
Аз ти гарантирам, че до 31.03.2015 г. "ПФК Левски 14 АД" не е подписвал документи за разсрочване и погасил дължимото към сръбския и испанския си треньори, както и към 10-на състезатели! Имаше десетки публикувани интервюта с визираните личности с дати след 31.03.2015г.!
Да обсъдим и лиценза на Локо Пд., искаш ли? За едни фалшиви документи питам!?
В България всеки един закон се нарушава ежедневно и то не от кого да е, а именно от законотворците! Защо не потърсим сметка и от тях, а само и единствено от ЦСКА? И защо от ЦСКА(и феновете му)? Защо държавата не търси отговорност от ВБ, Гърнетата и Томов, а тези маргинални типове са покривани!? С какво е виновен бай Пешо от Радомир, та единствената му радост в живота е отнета от него?
Бай Пешо ли трябваше да осъществява конрол на въпросните лица, или държавата на която той цял живот е плащал данъци именно за това?!
Не сте нормални граждани вие, а обикновени запалянковци!
"МОРАЛИСТИ" , ХА
Nuke написа:гражданин от село написа:Питах за връзки, а не за формално спазване на закона.Даже не с връзки, с рекет сте в "А" група.Ще стане интересно като си замине Тиквата, а с него и "собствениците", че и ГБС си поиска парите за стадиона.
Някакви факти ще подкрепят ли твърдението ти, или сме на женския пазар?
Onze_dOr написа:Аз ви провокирам да се замислете, а не да носите от 9 кладенеца вода.......
Тиквуния не е ДЕМОКРАТИЧНА УК. Цигания няма 1/100 от икономическите показатели на Шотландия, нито фенската им култура, нито правната им система!
КАзах го вчера и на Кашчей, сега ще се повторя: "Когато има желание, начини се намират"! На БК ЦСКА не бе позволено да регистрира ново дружество в елита заради дълг от 500 000 лв. , но на БК "Левски" бе позволено да го направи с дълг 12 000 000 лв.
Хайде сега направи отново асоциации с Демократичните държави по света!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта