1982 написа:FLANKER написа:1982 написа:FLANKER написа:Какво правеше преводачката на Джеймс Уорлик в компанията на красивата и усмихната(да усмихната) шефка на Вътрешното ведомство?
пп.А в същото време "националния герой"-спортист и бизнесмен ,който има силен десен се оказа....с две преписки....
А аз пак те питам, понеже все избягваш отговора - какво правеше белокосата гювендия в НАТФИЗ в неделя вечер, при това - в изборен ден ??
Толкова ли е труден отговорът, че бягаш ??
Това е държавно учреждение. И аз, и ти също имаме право да влизаме,еле па народен представител.
Казах ти какво е правил там.Полицията е имала цялото време на света да открие и залови първия "боец" ,но не си е мръднала пръста.По -натам ,споменах -знаеш цялата история...
пп.Спартак(Пл)-ЦСКА ,започна.Успех!![]()
Това е нелеп отговор. Точно в деня на изборите, Волен ще ходи да прави сеири в НАТФИЗ, айде, моля ти се.
И на децата им е ясно, че това беше умишлена провокация от страна на Сидеров, всичко беше с цел да се направи нов скандал.
На мен също ми минават през главата подобни неща и има голяма доза логика.
Но мисълта ми беше друга-споменах вече...(полиция,протестиращи ,медии).Всичко е много странно.Аз има чувството ,че Сидеров очакваше и самия удар.Или наистина е пълна каша в главата му(пак казвам- той има хубави идеи),или наистина всички са много добри артисти.
пп.Сега разбрах ,че утре ще им свалят имунитета на двамата с Чуколов.Могат да бъдат задържани след това.ГЕРБ ще искат на всички депутати да се свали имунитета(дали това не бе целта на Сидеров с тези изпълнения).Отгоре на това ще има митинг на Атака пред парламента.Пак ще е шоу и мазеляк .Живеем в пълна лудница.