Ново скандално петно в/у България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Ново скандално петно в/у България

Мнениеот volf » 12 май 2013 00:01

parvanoff написа:
volf написа: Не призовавам да не се гласува. Казвам, че можем да си спестим разочарованието от политическия си избор ако не гласуваме.
Не провеждам политическа агитация. Показвам с факти от къде идват не малка част от проблемите ни и че, политическите ни пристрастия по никакъв начин няма да ги решат. Голяма част от законите в тази държава заобикалят изискванията на Европейските правни конвенции и не обслужват интересите на обикновения гражданин. При все това дори и на днешния ден за размисъл не съм пристъпил изискванията на, който и да е закон.

Да, не врат ами шия...
Не призовавам да не се гласува. Казвам, че можем да си спестим разочарованието от политическия си избор ако не гласуваме.

Само да добавя, че не по-различно ще бъде при БСП или който и да е било друг.

Ти си общонационално заблуден, ако смяташ, че твоят глас е от значение!

Аз съм от хората гласували за ГЕРБ и признавам грешката си, че въобще съм гласувал.

Ааа, не... ти изобщо не призоваваш да не гласуваме. Пак ще кажа, не е сега моментът за такива мнения. Толкова е трудно да се въздържиш един-два дни...
Да не говорим за изрази, като:
Дано имаш желание да не бъдеш мракобесник и роб!

Време е да се раззомбираш!

Защото току виж, че се окаже, че ти си зомбиран... ;) Има един хубав израз, който обичам често да повтарям-когато посочиш някого с пръст, не забравяй, че останалите три сочат към теб! ;)

Не си разбрал същноста и не приемаш фактите в копнатото мнение за такива, защото се определяш некомпетентен в материята !- дотук добре. Оказва се обаче, че и правно си неподготвен.
По отношение на "един хубав израз, който обичам често да повтарям":
Думите обличат мисълта тъй, както дрехите обличат тялото, а по облечените мисли често съдим за тяхното съдържание.
В твоя случай си използвал много силни и дори красиви думи на които единственият недостатък е, че им липсва смисъл.
Образно казано, на голо тяло си завързал папионка.
Ще компенсирам усилията си да търся смисъла с един малък, но съвсем искрен подарък за теб - ето тази :) .

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2013 00:01

Това с бюлетините е зверски скандал.Само някой който е светнат с изборите да ми каже как с тях може да се фалшифицират изборите.Щото нали се изготвят секционния протокол и той се размножава на ксерокс и така всички партии разполагат с него?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 12 май 2013 00:02

parvanoff, тези неща, който си изброил се случиха при абсолютно всички управляващи България през последните десетилетия. Много неприятни неща, да, но много неприятни неща се случиха и през последните три години и половина. Аз не ти казвам да гласуваш за Станишев, за Доган или Сидеров. Опитвам се да те накарам да видиш, че между тях и Бойко разлика няма. Ако успееш да го разбереш, дори в деня за размисъл, по-добре за теб. Ако не го проумееш?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 май 2013 00:15

Българският народ не живее добре и това е в следствие на всички управляващи партии през последните 24 години. Включително и партия ГЕРБ. Престанете да защитавате тоя Бойко, защото аз по-нагъл човек от него не съм виждал никога. Всички да излезем да гласуваме. За ДПС ли, за БСП, за ГЕРБ, за ГОРД :lol: Я не се излагайте. Няма да гласувам, защото няма за кой. Аз съм за това да се свика референдум и да се вземе решение. Една политическа партия, която се явява на избори трябва да има ясна програма и цели. Ако тази програма и цели не са в ускорен ход на седмият месец от тяхното управление шут в задника и нови избори докато дойде някой, който да работи в интересите на народа. Докато не ми се гарантира такова нещо, аз няма да гласувам.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 00:18

volf написа: Не си разбрал същноста и не приемаш фактите в копнатото мнение за такива, защото се определяш некомпетентен в материята !- дотук добре. Оказва се обаче, че и правно си неподготвен.
По отношение на "един хубав израз, който обичам често да повтарям":
Думите обличат мисълта тъй, както дрехите обличат тялото, а по облечените мисли често съдим за тяхното съдържание.
В твоя случай си използвал много силни и дори красиви думи на които единственият недостатък е, че им липсва смисъл.
Образно казано, на голо тяло си завързал папионка.
Ще компенсирам усилията си да търся смисъла с един малък, но съвсем искрен подарък за теб - ето тази :) .

Изрази се адски интелигентно-поздравления! Само дето с толкова много думи нищо не каза, но това е нормално за повечето тук! ;) Все пак наистина ще призная, че аз не бих могъл да се изразя по толкова интелектуален и възвишен начин, но и нямам претенции да съм кой знае колко начетен! Но определено има явни неща, които се виждат, а ти ги показах. Фактът, че можеш да се изразяваш така говори само едно-много добре знаеш какво казвам и какво те питам, но изглежда нямаш точен отговор на написаното... ;)

Gateca написа:parvanoff, тези неща, който си изброил се случиха при абсолютно всички управляващи България през последните десетилетия. Много неприятни неща, да, но много неприятни неща се случиха и през последните три години и половина. Аз не ти казвам да гласуваш за Станишев, за Доган или Сидеров. Опитвам се да те накарам да видиш, че между тях и Бойко разлика няма. Ако успееш да го разбереш, дори в деня за размисъл, по-добре за теб. Ако не го проумееш?

Аз много добре проумявам какво си написал и за пореден път ще ти кажа, че не е моментът да правя политически агитации и да казвам кой-какво е направил или не в тази държава. Вече сме в територия, в която всеки сам за себе си, без чужда помощ трябва да определи кое е правилно и кое не, за кой да гласува и кой-какво е направил. Но е нормално да се възмутиш, като виждаш явните агитации на някои тук, включително и на теб. Казах ти, не е сега времето! И когато казваш, че всички са на един хал, то ти не предлагаш конструктивен изход, което само по себе си мен лично не ме удовлетворява. ;)
Относно този, който е писал преди мен. Никой нямаше да защитава Борисов, ако тук нямаше толкова хора, които откровено в деня за размисъл агитират против него, включително и ти! Съвсем друго нещо е, че е хубаво всеки да си поставя достижими цели... ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 май 2013 00:24

11.05.2013
По повод съобщения в средствата за масова информация относно проведени действия по разследването в печатница в гр. Костинброд, Пресцентърът на прокуратурата уведомява за следното:
След получен сигнал и извършена спешна проверка от органите на Държавна агенция „Национална сигурност", Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за престъпления по чл. 282 НК и по чл. 1б9г НК. На 10.05.2013 г., късно вечерта е извършен оглед на местопроизшествие в сградата на печатница „Мултипринт" в гр. Костинброд, както и разпити на свидетели. В складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. „Мултипринт" ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества.
Разследването по досъдебното производство продължава. По тази причина и с оглед предстоящото гласуване на 12.05.2013 г., прокуратурата ще предостави допълнителна информация през следващата седмица. Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана.
Повече не виждам какво да се коментира точно кратко и ясно и хората от Костинброд няма нужда да ги впрягат да оправдават този или онзи.И тука разни защитници които всячески искат да вменят че нямало нищо и това било кьорфишек и нямало нищо вярно и било манипулация.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2013 00:25

Момчета преди да хвалите Бареков за това че е голям журналист,прочетете следващите редове,аз не съм го харесвал и когато лижеше задните части на ЦЦ и ББ,отвратен съм и сега когато с бялата си ризка е готов да се самозапали за демокрацията в България,защото знам че утре пак ще е с победителите и ще е жив и здрав и с добри доходи за разлика от повечето от нас, откакто изгони Люба от ефира и започна да налага едва ли не цензура над предаванията на всички водещи, много хора започнаха да превключват на други канали.Повечето тук сте футболни фенове,защо не си зададете въпроса как Бареков уплаши БФС и му прехвърлиха правата за тв излъчване.Не беше ли отвратително неговото показване по време на футболни мачове барабар с наследника му,няма такава простотия в никоя телевизия по света. И дано собствениците на тази телевизия най-накрая разберат колко вреден за тях е този служител, защото за мен той не може да се нарече журналист. Защото журналистическата етика изисква съответният журналист да не показва толкова явно пред зрителите пристрастията си към една или друга политическа сила.В случая Бареков си позволи с арогантните си изявления да говори срещу ГЕРБ, срещу Борисов, а доскоро се чудеше как да лакейничи пред него. В подкрепа на коментара си ви пускам следното: "Бареков преди: "Бойко Борисов е политически и научен феномен от световна величина".
"Бойко е политически и научен феномен от световна величина. Тепърва предстои да бъде открит и изследван от сериозни умове по света. Изключително реактивен спрямо нагласите на населението политик. Великолепен комуникатор на обществото. Бойко не говори от името на елита или само от името на народа. Борисов е връзката между двете части на обществото, той е посредник и същевременно делегиран посланик на масите пред тези “там горе“. Бойко не е популист, той е протагонист на социалната пиеса, която играем всеки ден в живота. С две думи, тази личност играе главната роля и явно на нас ни харесва много повече от всички досегашни "Първи“ в държавата."“Сблъсъкът Първанов – Борисов е сблъсък между два различни политически проекта с две противоположни политически ценности. Не случайно едрият капитал и олигархията застана на страната на Георги Първанов. Това не е заради кризата и заради Дянков, а заради желанието на Борисов България да не се управлява от шепа "назначени бизнесмени”. Макар че Борисов разполага само с подкрепата на интернет, нищо чудно медиите в интернет да се окажат по-влиятелни от останалите традиционни медии.“ И ОЩЕ:

"Дайте ми съвет, вие разбирате от медии. Какво да направим в тая ситуация."

"Този боклук, който тук беше стоварен под формата на трактористки машини да се омита още днес от столицата, където сме дошли пак казвам да си изкарваме хляба, защото в противен случай аз ще оглавя едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията и не се знае ние какво можем да направим - можем да режем гуми, може да палим трактори. Аз не желая някакви разюздани селяни наистина в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба."
"Ахмед Доган и Иван Костов са професорите в българската политика, но има един-единствен политик в България за 20 години. И това е Бойко Борисов."
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 00:27

GOLEADOR написа:Това с бюлетините е зверски скандал.Само някой който е светнат с изборите да ми каже как с тях може да се фалшифицират изборите.Щото нали се изготвят секционния протокол и той се размножава на ксерокс и така всички партии разполагат с него?

Зверски скандал го правим ние. Никой нищо не знае в момента, но по-назад казаха, че е допустимо да има бюлетини на такова място, като брак и по закон се допуска 5 процента брак. Само че тук започнаха да раздават присъди-сигурно пишат съдии от различни съдилища в България и раздават присъди. И тук пак иди-дойди, но самите партии взеха да раздават присъди, което в този ден е недопустимо, защото те са напълно наясно какъв ден е днес и са напълно наясно какви ще са последствията от едни такива думи и действия... Иначе много хора казаха, че е почти абсурдно да се мисли, че тези бюлетини могат да влязат в някаква употреба... Лошото е, че така се петни името на държавата ни по целия свят, без изобщо да се знае дали наистина има нещо незаконно във всичко това...
grasiani написа:Разследването по досъдебното производство продължава. По тази причина и с оглед предстоящото гласуване на 12.05.2013 г., прокуратурата ще предостави допълнителна информация през следващата седмица. Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана.
И тука разни защитници които всячески искат да вменят че нямало нищо и това било кьорфишек и нямало нищо вярно и било манипулация.

Сам си го написал, а продължаваш да твърдиш, че знаеш повече от самата прокуратура...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 12 май 2013 00:35

parvanoff, моля те за извинение, че нарекох болшинството гласуващи за ГЕРБ идиоти, като поставих и теб под този знаменател. Явно си имаш някакви твои си аргументи, защо трябва да подкрепиш ГЕРБ, които не мога да разбера, както ти не можеш да разбереш моите. Явно мислиш, че днес се осъществи конспирация против ГЕРБ, това ще се установи не в подходящ момент дали е така, или не. След като мислиш, че най-доброто нещо за България е да бъде управлявана от Бойко Борисов отиди и го подкрепи. За мен светлина в тунела, кой да ни управлява няма. Разочарован съм тотално от водещите политически партии. Ще гласувам утре, но не вярвам гласът ми да донесе добро на страната ми, който и да спечели.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2013 00:36

parvanoff,скандала е зверски защото заради тези бюлетини има протестиращи които искат да се отменят тези избори.За това попитах и дали някой знае как тези бюлетини могат да подменят вота.Нали има секционен протокол който се ксерокопира за всички?Как аджеба може да се подмени вота и на кому са нужни тези бюлетини.Ако БСП толкова твърди ,че с тях може да се гласува ,да им ги дадат и да видим дали ще спечелят изборите.
Последна промяна от GOLEADOR на 12 май 2013 00:38, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”