parvanoff написа:volf написа: Не призовавам да не се гласува. Казвам, че можем да си спестим разочарованието от политическия си избор ако не гласуваме.
Не провеждам политическа агитация. Показвам с факти от къде идват не малка част от проблемите ни и че, политическите ни пристрастия по никакъв начин няма да ги решат. Голяма част от законите в тази държава заобикалят изискванията на Европейските правни конвенции и не обслужват интересите на обикновения гражданин. При все това дори и на днешния ден за размисъл не съм пристъпил изискванията на, който и да е закон.
Да, не врат ами шия...Не призовавам да не се гласува. Казвам, че можем да си спестим разочарованието от политическия си избор ако не гласуваме.Само да добавя, че не по-различно ще бъде при БСП или който и да е било друг.Ти си общонационално заблуден, ако смяташ, че твоят глас е от значение!Аз съм от хората гласували за ГЕРБ и признавам грешката си, че въобще съм гласувал.
Ааа, не... ти изобщо не призоваваш да не гласуваме. Пак ще кажа, не е сега моментът за такива мнения. Толкова е трудно да се въздържиш един-два дни...
Да не говорим за изрази, като:Дано имаш желание да не бъдеш мракобесник и роб!Време е да се раззомбираш!
Защото току виж, че се окаже, че ти си зомбиран...Има един хубав израз, който обичам често да повтарям-когато посочиш някого с пръст, не забравяй, че останалите три сочат към теб!
Не си разбрал същноста и не приемаш фактите в копнатото мнение за такива, защото се определяш некомпетентен в материята !- дотук добре. Оказва се обаче, че и правно си неподготвен.
По отношение на "един хубав израз, който обичам често да повтарям":
Думите обличат мисълта тъй, както дрехите обличат тялото, а по облечените мисли често съдим за тяхното съдържание.
В твоя случай си използвал много силни и дори красиви думи на които единственият недостатък е, че им липсва смисъл.
Образно казано, на голо тяло си завързал папионка.
Ще компенсирам усилията си да търся смисъла с един малък, но съвсем искрен подарък за теб - ето тази