СПОРТ=ПОЛИТИКА! Пасове и голове=лъжи и кражби! Едните плачат от кеф, другите от страх! ДИ ВЕЛТ: Управлява ви МАФИОТ
varna-sport.com 21.01.2011 09:53
Спорт и политика е едно и също нещо! Пасовете и головете във футбола са равни на лъжите и кражбите в политиката. Едните плачат от кеф или мъка след изпусната победа. Другите от страх и заплахи за живота им. Ето затова "Варна спорт" набляга на тези най-вълнуващи българина области на живота, които на практика са едно и също - състезание. Кой, как да излъже другия така, че да спечели.
Към днешна дата обаче България губи мача с Шенген. След Германия и Франция към държавите, които не ни искат се присъедини и Финландия. Още вчера германският вестник Ди Велт написа: Европа не реагира и докато спасява еврото, България се управлява от мафиота с името Бойко Борисов. Това пише журналиста Стефани Болцен. Френски министър на ЕС вчера обяви: България не трябва да бъде приета в Шенген, защото застрашава Шенгенското пространство. Ние не искаме информацията за Шенген да попада в ръцете на престъпни групировки.
Първият треньор на Бойко Борисов в каратето пък призна: Бойко се притесняваше, когато срещу него излизаше равен по сила съперник.
3 часа Ваньо Танов бе разпитван в следствието и на изхода заплака, заради семейството си и сина си, но преди това: Разговорът с Бойко Борисов е манипулиран.
"Този човек ще се самоизяде сам. Тръгна си днес преди гласуването. Пожела на слугите си "Приятна вечер" и замина. Ако вотът беше таен, нямаше да мине, категоричен е бившият ПР на МВР Стоичкова. - Нарушава поне 3 закона за средни и тежки престъпления, които като ги събереш са поне 15 г затвор. А ние чакаме Ди Велт да ни го казват, допълни Стоичкова.
Вотът не променя нищо, Продължаваме да живеем като оня ден и преди оня ден. Човек като Ваньо Танов като говори лъжи, плаче, защото знае, че има работа с мафиоти и Господ ще го накаже.
"За Борисов не е важна истината, а какво ще мислят хората. Той попадна в лавината от скандали и лъжи за първи път. Досега Борисов беше Свещена крава, от вчера не е. Следващият път ще е след седмица, след месец. Борисов вече е един обикновен политик, Симеон беше същия за определено време. Сега започва да се случва това, което се случи на всички останали - пада рейтинга и свършва като всички останали. С шут! Ние бяхме в приказен свят с Борисов, от който излязохме. Като в мита за Симеон, защо трябва да имаме доверие в някой, те са едни заболекари - необходимото зло", каза социолога Андрей Райчев.
Най-адекватно на разкриването същността на Бойко реагира американския посланник - Уорлик: Нито един човек в тази страна не е над закона.
"В тази история има нещо много лошо и не е Бирата, Борисов просто е уредил поредния клиент. И това се случва всеки ден. Влязохме в спирала на подслушването. Страшно е, че се подслушват власт и опозицията. Това означава че подслушват нашата власт, която сме избрали, подслушват нас. Това трябва да се прекрати. И за това е виновен Цветанов", категоричен е Райчев.
Снимка Чичко Гугъл
Цветанов извади Бойко на светло! Който МВР вади от МВР умира. Двамата вече са политически трупове. Всичко е въпрос на време.
Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Докато ние му се радваме, в Европа го виждат така.
Ди Велт : "Борисов управлява България с машинации, близки до методите на мафията."
И още : "Докато хвърля сили в спасяването на еврото, Европа изпуска от погледа си Източна Европа, където подкопават демокрацията."
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
С държанието си, на мен Бойко Борисов ми харесва.От гледна точка на управлението аз гласувах в анкетата с ДА ,но си мисля че дали добре оправлява ще се рабере след няколко години и щеше да е по точно да гласувам с "не мога да преценя"
Това че няма алтернатва е много лошо защото знаем какво означава силна резервна скаймека.Означава силен отбор.Сега всички останали които виждаме като евентуална алтернатива, са се излозжили няколко пъти, и при все това че притежават безгранчна наглост пак не могат да заяват че искат избори защото много добре знаят какво ще стане.Нищо добро за тях.Колкото са сега ( като борй в парламента) може да станат по малко.
Така че доволни,недоволни,това е положението.
На мен лично ми е странно как мислят някои хора тук.Чета неща от рода: "Бойко Борисов съсипа това,съсипа онова" И се чудя,тия хора знаят ли какво е направено в последните 20 години че сега да твърдят че е съсипано.Нали трябва да е направено за да се съсипе.В последните 20 години само се граби.Никой не си мръдна пръста,нищо да направи за по добър живот на хората,за по добро образование,за по добра инфраструктура,за по развита икономика.И вместо ( мойта логика на там води) да псуваме ония които са били управляващи тия 20 години,ние констатирайки ( вече и малоумик това може да го констатира тъй като е очевидно) колко неща са съсипани,ги прехвърляме на отговорноста на оня който е бил управляващ една годна и половина.
Айде стегнете се малко.За управлението на Бойко Борисов ( както и за всяко друго) според мен може да се съди поне след 4-5 години.
А съсипията от ония които са били на власт в последните 20 години е явна.Въпроса е дали въобще някой сега е способен да оправи тази бъркотия.
Аз мисля че ще е много трудно това да стане в следващите 3-4 години.Като според мен на България са нужни минимум 30 години за да се види някаква промяна и поне малко да заприличаме на европейска държава.И това може да стане ако всички които управляват през това време, вървят в една и съща посока,а именно към подобряване и покачване ,стандарта и качеството на живот.
Това че няма алтернатва е много лошо защото знаем какво означава силна резервна скаймека.Означава силен отбор.Сега всички останали които виждаме като евентуална алтернатива, са се излозжили няколко пъти, и при все това че притежават безгранчна наглост пак не могат да заяват че искат избори защото много добре знаят какво ще стане.Нищо добро за тях.Колкото са сега ( като борй в парламента) може да станат по малко.
Така че доволни,недоволни,това е положението.
На мен лично ми е странно как мислят някои хора тук.Чета неща от рода: "Бойко Борисов съсипа това,съсипа онова" И се чудя,тия хора знаят ли какво е направено в последните 20 години че сега да твърдят че е съсипано.Нали трябва да е направено за да се съсипе.В последните 20 години само се граби.Никой не си мръдна пръста,нищо да направи за по добър живот на хората,за по добро образование,за по добра инфраструктура,за по развита икономика.И вместо ( мойта логика на там води) да псуваме ония които са били управляващи тия 20 години,ние констатирайки ( вече и малоумик това може да го констатира тъй като е очевидно) колко неща са съсипани,ги прехвърляме на отговорноста на оня който е бил управляващ една годна и половина.
Айде стегнете се малко.За управлението на Бойко Борисов ( както и за всяко друго) според мен може да се съди поне след 4-5 години.
А съсипията от ония които са били на власт в последните 20 години е явна.Въпроса е дали въобще някой сега е способен да оправи тази бъркотия.
Аз мисля че ще е много трудно това да стане в следващите 3-4 години.Като според мен на България са нужни минимум 30 години за да се види някаква промяна и поне малко да заприличаме на европейска държава.И това може да стане ако всички които управляват през това време, вървят в една и съща посока,а именно към подобряване и покачване ,стандарта и качеството на живот.
FIDEL написа:От какво да съм доволен? Малкия и средния бизнес закъсва тотално! Миналата година направих инвестиция ( строеж на заведение ) и бях на данъчен кредит около 150 000 лв. , които предварително бяха предназначени да се разплатя с доставчиците си. Добре, ама веднага ми назначиха ревизия, която протакоха от Юли до преди няколко дена. Данъчния служител учтиво ми обясни, че имат устно нареждане от горе, да забавят връщането на ДДС до след нова година, за да излезе хазната на 0, т.е. Държавата е разграбена нацяло. От там аз не мога да се разплатя с всички и ги повличам и тях - кой с кредит към банка, кой не внесъл осигуровки,данъци и т.н. Случаите като моя са хиляди и къде къде за повече пари....Големите строителства на магистрали са пълен балон - на нито една фирма по АМ Тракия все още не е преведен и лев и много скоро и там ще гръмне. Градът ми (Сливен) е разкопан и погр**** град, а на кметът ни - мафиот - Бойко му целува плешивото теме, а Цецко го определя като "набеден". Всичкия бизнес тук е обречен, понеже обръча около кмета не пуска нищо настрани, а доколкото научавам това почва да става национално явление, но обръча е около Б.Б. Популизмът му е жесток - може ли за 365 дни да има 7000 медиини изяви, АМ Люлин я откриваме вече 4-5 пъти по 2-3 км - това е смешно, да не казваме жалко. Метрото се строи вече толкова години , а той си приписва заслугата изцяло негова - процес повече от 10 години. А тоталитаризма е пълен - може ли днес да се гласува явно, поименно и изправен - това ли е демокрацията...?!! На следващите избори може да има само една бюлетина, както едно време....но тогава беше по-добре.... Алтернативата за мен е само коалиция от много партии - дори и БСП и СДС.
П.П. По-глупав, необразован и некадърен премиер НИКОГА не сме имали! Абсолютен простак!
прави ми впечатление, че хората, които се опитват да правят нещо (каквото и да било, са против управлението, а тези, които са за, са на принципа "еми няма други, еми турците в Турция, комунистите еди кво си..... наядоха се крадците"
ама, какъвто народа - такива и управляващите (в случая ГЕРБ)
иначе държавата в момента е нещо като ЦСКА - дължи пари на много хора, ама те не могат да си ги вземат

[center]
[/center]

- Botevist_1912
- Контакти:
Гласувах, че не съм доволен. Според мен социалната политика на това правителство е много слаба. Замразени заплати и пенсии, а увеличаващи се цени на много стоки от първа необходимост. И после ми говорят, че било неизбежно, защото цените в Европа били високи. Да, високи са цените в Европа, но заплатите им са 10 - 15 пъти по-високи също.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Няма такова гласуване 102 / 102 с 23 въздържали се. Абсолютно равенство . Като стигнем 240 гласували си става направо "вот на недоверие" 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Съветски Комунист
НЕ, не съм доволен !!!
ГЕРБ са гадове, паразити, вредители, национални предатели и шибаняци!
Приказват тука тука някои папагали, че управлението нямало алтернатива и питат каква е алтернативата ? И крастава магаре да сложат за премиер пак ще е по-добре от ББ!!!
Алтернативата е тази: Правителството да пада!!!! Предсрочни избори!!! Борисов и Цветанов да бъдат съдени като съучастници на контрабандата , за масово обедняване и нанасяне вреди на милиони българи. За тях Народен съд и трудов лагер в Белене или по-добре в Сибир. Това трябва да стане и да е ясно, че с всеки такъв управляващ ще става същото. Ето това е алтернативата ...
Приказват тука тука някои папагали, че управлението нямало алтернатива и питат каква е алтернативата ? И крастава магаре да сложат за премиер пак ще е по-добре от ББ!!!
Алтернативата е тази: Правителството да пада!!!! Предсрочни избори!!! Борисов и Цветанов да бъдат съдени като съучастници на контрабандата , за масово обедняване и нанасяне вреди на милиони българи. За тях Народен съд и трудов лагер в Белене или по-добре в Сибир. Това трябва да стане и да е ясно, че с всеки такъв управляващ ще става същото. Ето това е алтернативата ...
-
Съветски Комунист написа:НЕ, не съм доволен !!!
Добре ....... и като се събуди, устанави ли, че сме 2011 г. ? ...

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Съветски Комунист написа:НЕ, не съм доволен !!!