Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 30 юли 2016 11:51

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:

Игра да споделиш, кога нашите пенсии и заплати ще стигнат тези във Флорида. Кажи, че пак да се посмеем дружно на веселото бъдеще, дето ни очаква. :lol:

Koгато политиката ни се изчисти от хората, бленуващи още по комунизма/соца, СССР, СИВ и т.н.
Те друго и не могат да правят, защото са си закърмени, и са си формирали мирогледа, в онази система.
Да, ГЕРБ са същите... Бих ги опреличил на "Западното крило" на БКП.
Не е тайна, че едно време в БКП, Запада си имаше симпатизанти, но това в никакъв случай не прави тези хора политици от западен тип.
Няма как да си завършил в България... Или в някое от училищата в бившият СССР и да можеш да провеждаш успешна политика от западен тип.

Инак смело твърдя, че ако ние разполагахме с ресурсите на Русия, щяхме да сме по-добре от тях.
Просто защото "на'ще" мутри са дилетанти в краденето, в сравнение с колегите си от КГБ.

Тц, Игра, няма никога да ги стигнем американците, защото никога няма да имаме колонии, които да бачкат за нас... Те така... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2016 11:59

Pampi, гледай този филм (ако не си го гледал). От миналата година е. За икономическата криза е, какво се крие зад американската икономика и как тръгва кризата в целия свят 8-) Играта също да му хвърли едно око, пък тогава пак да се замисли дали наистина иска да ги стигаме измислените западняци 8-) Пък накрая на филма си е казано всичко, както си е 8-)

http://zamunda.net/banan?id=470373&hit=1&t=movie
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 юли 2016 12:02

Как да ги стигнем американците. Там кандидатите за президент се знаят 1г преди вота, тук нашто Слънце рече, че ще си ги крие до септември месец. Баси пича, аз не виждам изобщо защо ще се харчат милиони за един фарс.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2016 12:07

fcb_bg написа:Как да ги стигнем американците. Там кандидатите за президент се знаят 1г преди вота, тук нашто Слънце рече, че ще си ги крие до септември месец. Баси пича, аз не виждам изобщо защо ще се харчат милиони за един фарс.

Да ги покаже направо след изборите 8-) Не виждам причина, защо изобщо трябва да се знае, за кого и за какво ще се гласува 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2016 12:10

CTAHKO написа:
Това го кажи на виетнамците, дето всяка година отчитат икономически ръст от 10% и дето цялата им политическа върхушка е завършила образованието си в България 8-) Пък и ющо политиката ни трябва да е от западен тип :roll: Не всички сме навити да изпращаме децата си да бомбят чужди държави на гъза на географията, под претекст, че защитаваме границите си 8-)

Че коя азиатска икономика, бивша соц. такава, сега при отворени параметри, не е във възход ? :lol:
Това само затвърждава тезата ми. 8-)

Инак, Запада бомбят навсякъде по света, Русия си бомбят около тех... Аз разлика не виждам.
Въпрос на възможности. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2016 12:14

pampi написа:
Тц, Игра, няма никога да ги стигнем американците, защото никога няма да имаме колонии, които да бачкат за нас... Те така... 8-)

Стига с тия колонии ...
Има редица страни, пропуснали възможноста да се развиват в социализъм, които немат колонии, и никога не са имали, които обаче, са по добре и от Щатите.
В същото време са съизмерими с нас, като население, природни ресурси и т.н.
Значи можело.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 юли 2016 12:21

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:

Стига с тия колонии ...
Има редица страни, пропуснали възможноста да се развиват в социализъм, които немат колонии, и никога не са имали, които обаче, са по добре и от Щатите.
В същото време са съизмерими с нас, като население, природни ресурси и т.н.
Значи можело.

Знаеш ли кое е едно от първите неща на които ме научиха българчетата? Как да прекарвам контролата в рейса и да не дупча билет. Викам им защо бе, тва са само 6 ст? Ами защото може. В тия "съизмерими с нас, като население, природни ресурси и т.н. " народопсихологията не е такава, мислА.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 юли 2016 12:32

А аз от руснаците научих, че може да караш по тротоарите. Що? Щото може и си спестяваш трафика...

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 30 юли 2016 12:39

Serafim написа:А аз от руснаците научих, че може да караш по тротоарите. Що? Щото може и си спестяваш трафика...

Да, ама те това са го научили от нас българите. Както и как да карат пияни, как да убиват себе си и семействата си понеже карат с 200 км. в час, само и само да стигнат до мястото 7-8 минути по-бързо. хехех 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2016 16:17

pampi написа:
1982 написа:Ах, тези зли САЩ, точно така, мачкайте ги русофилчета, не спирайте да мачкате. 8-)

Пумпи, миличко, какво стана с Гуантанамо, пак ли ще постъпиш като мишка (каквато несъмнено си) и няма да ми покажеш тези много организации, според които договорът бил нелегитимен ?? :lol: :lol: Ами ратификацията, която също била нелегитимна, чакам и за нея, миличък. 8-)

Пинокио ти верно, че си луд за връзване! :lol:
Аз ти посочих - ООН, щом не си съгласен, докажи, че няма организации.... чакам доказателства от теб... Чакам да докажеш, че ратификацията е легитимна. Пак ли ще постъпиш като мишка и ще отговориш на въпроса ми с въпрос? Чакам доказателства от теб, Дългоноско... :lol:

Какво ООН си посочил, покажи тяхно становище, че договорът за Гуантанамо е нелегитимен, дай линк да прочетем кога ООН е заявило, че договорът е нелегитимен ??? Твърдиш, че ООН казало, че е нелегитимен, но не можеш нищо да извадиш по темата. :lol:

Относно ратификацията - аз нямам какво да доказвам, ти си този, който твърди, че е незаконна, ти трябва да го докажеш, мишочето ми. ;) ;)

Дотук само лъжи от теб, нищо друго. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”