Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Serafim » 29 юли 2016 23:41

Кво става ве? Държат ли се още в Крим или се пуснаха? Изравниха ли заплатите на хората там? Я икономистите и политолозите и най-вече икономиста-политолог СТАНКО да каже.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2016 00:10

Аз предполагам, че заплатите в Крим са станали поне като тези във Флорида. :lol: :? :mrgreen:
Тъй де, нали и двете неща са полуострови. :roll: :geek:

Който мисли обратното, е гнусен соросоид. :evil: :o :shock: :x
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 юли 2016 09:12

THE G.A.M.E написа:Аз предполагам, че заплатите в Крим са станали поне като тези във Флорида. :lol: :? :mrgreen:
Тъй де, нали и двете неща са полуострови. :roll: :geek:

Който мисли обратното, е гнусен соросоид. :evil: :o :shock: :x

В момента заплатите и пенсиите в Крим са четири пъти по-големи от колкото в Украйна. Това мисля, че е достатъчно за отговор на въпроса.
България също е на полуостров, Игра да споделиш, кога нашите пенсии и заплати ще стигнат тези във Флорида. Кажи, че пак да се посмеем дружно на веселото бъдеще, дето ни очаква. :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 30 юли 2016 09:46

pampi написа:
В момента заплатите и пенсиите в Крим са четири пъти по-големи от колкото в Украйна. Това мисля, че е достатъчно за отговор на въпроса.
България също е на полуостров, Игра да споделиш, кога нашите пенсии и заплати ще стигнат тези във Флорида. Кажи, че пак да се посмеем дружно на веселото бъдеще, дето ни очаква. :lol:

Ние вече настигаме Флорида. Щом Ники Младенов като външен министър се отчита на американски посланици за АЕЦ Белене, а Митов ходи на конгреса на Демократическата партия...

Те са наши съюзници и ни помагат. Виж какви милиарди се наливат от САЩ тук. Гоним и надминаваме Израел вече.

Интересното е, че играта си мисли, че е много смешно като говори за соросоидите. Ама точно Ники-то Младенов е член на "Отворено общество". Същото се отнася и за Томислав Дончев, който въвежда лобисткия закон за 100-годишните концесии, съгласно който бг общините трябвало да плащат на концесионера...

Държавата се разпада, ама слепци като дъ гейм си правят плоските шеги, заблуждавайки се, че са много оригинални... Простотия до шия...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2016 10:48

Ах, тези зли САЩ, точно така, мачкайте ги русофилчета, не спирайте да мачкате. 8-) 8-)

Пумпи, миличко, какво стана с Гуантанамо, пак ли ще постъпиш като мишка (каквато несъмнено си) и няма да ми покажеш тези много организации, според които договорът бил нелегитимен ?? :lol: :lol: Ами ратификацията, която също била нелегитимна, чакам и за нея, миличък. 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 юли 2016 10:56

1982 написа:Ах, тези зли САЩ, точно така, мачкайте ги русофилчета, не спирайте да мачкате. 8-) 8-)

Пумпи, миличко, какво стана с Гуантанамо, пак ли ще постъпиш като мишка (каквато несъмнено си) и няма да ми покажеш тези много организации, според които договорът бил нелегитимен ?? :lol: :lol: Ами ратификацията, която също била нелегитимна, чакам и за нея, миличък. 8-)

Пинокио ти верно, че си луд за връзване! :lol:
Аз ти посочих - ООН, щом не си съгласен, докажи, че няма организации.... чакам доказателства от теб... Чакам да докажеш, че ратификацията е легитимна. Пак ли ще постъпиш като мишка и ще отговориш на въпроса ми с въпрос? Чакам доказателства от теб, Дългоноско... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2016 11:36

pampi написа:

Игра да споделиш, кога нашите пенсии и заплати ще стигнат тези във Флорида. Кажи, че пак да се посмеем дружно на веселото бъдеще, дето ни очаква. :lol:

Koгато политиката ни се изчисти от хората, бленуващи още по комунизма/соца, СССР, СИВ и т.н.
Те друго и не могат да правят, защото са си закърмени, и са си формирали мирогледа, в онази система.
Да, ГЕРБ са същите... Бих ги опреличил на "Западното крило" на БКП.
Не е тайна, че едно време в БКП, Запада си имаше симпатизанти, но това в никакъв случай не прави тези хора политици от западен тип.
Няма как да си завършил в България... Или в някое от училищата в бившият СССР и да можеш да провеждаш успешна политика от западен тип.

Инак смело твърдя, че ако ние разполагахме с ресурсите на Русия, щяхме да сме по-добре от тях.
Просто защото "на'ще" мутри са дилетанти в краденето, в сравнение с колегите си от КГБ.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2016 11:41

Ейййй, това за малко да ме няма и гледам младите и неграмотни покемони са се развихрили 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 юли 2016 11:45

1982 написа:Ах, тези зли САЩ, точно така, мачкайте ги русофилчета, не спирайте да мачкате. 8-) 8-)

Не бе добри са. И троловете им, наети да тролят срещу партийния конкурент на Кил са демократични и добри тролове. В САЩ може да се троли, другаде това те същите го осъждат като нагла практика.Добри са, няма за какво да се закачи човек. ЕЕееех, мама му стара, я кажи как да закачим руската авиация към бомбардировките в Манбидж, че да им припишем стотиците цивилни жертви за нула време.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2016 11:49

THE G.A.M.E написа:Koгато политиката ни се изчисти от хората, бленуващи още по комунизма/соца, СССР, СИВ и т.н.
Те друго и не могат да правят, защото са си закърмени, и са си формирали мирогледа, в онази система.
Да, ГЕРБ са същите... Бих ги опреличил на "Западното крило" на БКП.
Не е тайна, че едно време в БКП, Запада си имаше симпатизанти, но това в никакъв случай не прави тези хора политици от западен тип.
Няма как да си завършил в България... Или в някое от училищата в бившият СССР и да можеш да провеждаш успешна политика от западен тип.

Това го кажи на виетнамците, дето всяка година отчитат икономически ръст от 10% и дето цялата им политическа върхушка е завършила образованието си в България 8-) Пък и ющо политиката ни трябва да е от западен тип :roll: Не всички сме навити да изпращаме децата си да бомбят чужди държави на гъза на географията, под претекст, че защитаваме границите си 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”