Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 27 юли 2016 01:13

Не бъди толкова сигурен .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 юли 2016 02:27

Кашчей написа:
1982 написа:Не, просто цитирам няколко русофила от форума, които плашеха Истанбул със С-400. Обърни се към тях.

От форумните русофили, нито Синчец, нито Фланкер, нито fcb ще напишат подобна глупост. Ако я е писал фенът на Меси-няма се учудя!

Но защо не коментираш лицемерието и не го посочваш, както го правиш с ЕС и САЩ? Защото доскоро Русия и Турция бяха на нож, Путин им налагаше санкции и ги заплашваше, че Русия забавя, но не забравя, а сега даже икономически и енергийни проекти ще възобновяват... Аз го разбирам, въпрос на интереси, но къде е правдата и ценностната система в случая, с която Русия се прокламира толкова? Нито ИД унищожиха, нито предприеха действия срещу турците, дори когато знаеха, че те работят и търгуват с ИД. :roll:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юли 2016 10:19

diplomat написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Не, просто цитирам няколко русофила от форума, които плашеха Истанбул със С-400. Обърни се към тях.

От форумните русофили, нито Синчец, нито Фланкер, нито fcb ще напишат подобна глупост. Ако я е писал фенът на Меси-няма се учудя!

Но защо не коментираш лицемерието и не го посочваш, както го правиш с ЕС и САЩ? Защото доскоро Русия и Турция бяха на нож, Путин им налагаше санкции и ги заплашваше, че Русия забавя, но не забравя, а сега даже икономически и енергийни проекти ще възобновяват... Аз го разбирам, въпрос на интереси, но къде е правдата и ценностната система в случая, с която Русия се прокламира толкова? Нито ИД унищожиха, нито предприеха действия срещу турците, дори когато знаеха, че те работят и търгуват с ИД. :roll:

Чакай сега, нали като бяха на нож, не беше вярно, че Турция върти бизнес с чалмарите :? Или обърнахте опорните точки ... Вие вярно ще излезете платени :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 юли 2016 10:44

Кашчей написа:

В мнението на 1982 едва ли най-важното е с какво точно Русия ще стреля по Турция.
Важното е, че преди няколко месеца някои тъпани тук бяха крайно щастливи, че Русия ще напада Турция. Сега същите тъпунгери са щастливи, че Русия и Турция се прегръщат и са първи дружки.
На фона на всичко това, да коментираш, дали Русия ще мята камъни с прашка или ще стреля с балистични ракети също е доста тъпо.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2016 10:45

Ясно е като бял ден, че нито САЩ имат намерение да правят реална демокрация при чалмарите, нито пък Русия и Турция ще скъсат окончателно каквито и да било отношения в мирно време.
Също така е ясно, че Русия не беше в Сирия за да бори "И.Д."
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2016 10:54

@demy27
Не разбирам какво точно искате от Русия?Наложи ембарго,то изпълни целта си - Ердоган клекна пред Путин и той арестува пилотите свалили руския самолет.Сега Русия какво трябва да прави според вас?Да се отметне и да предяви още искания ли?И какви да бъдат те?Ако Турция изпълни и тях Русия отново ли трябва да се отмята и да поставя още условия или тогава вече може да се върне към нормализиране на отношенията с Турците.Айде по-сериозно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2016 10:59

THE G.A.M.E написа:Ясно е като бял ден, че нито САЩ имат намерение да правят реална демокрация при чалмарите, нито пък Русия и Турция ще скъсат окончателно каквито и да било отношения в мирно време.
Също така е ясно, че Русия не беше в Сирия за да бори "И.Д."

Май сама страна не може да пребори ИД.Отделно умерените ислямисти стават крайни за нула време,а ние и САЩ подкрепяме тях.Явно трябва да се търси светско правителство,но демократичната общност иска да го свали.А свали ли го идват ислямистите и става мазало.Трябва да се разсече този омагьосан кръг иначе войната в Сирия скоро няма да спре.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 юли 2016 11:30

GOLEADOR написа:@demy27
Не разбирам какво точно искате от Русия?Наложи ембарго,то изпълни целта си - Ердоган клекна пред Путин и той арестува пилотите свалили руския самолет.Сега Русия какво трябва да прави според вас?Да се отметне и да предяви още искания ли?И какви да бъдат те?Ако Турция изпълни и тях Русия отново ли трябва да се отмята и да поставя още условия или тогава вече може да се върне към нормализиране на отношенията с Турците.Айде по-сериозно.

Аз от Русия не искам абсолютно нищо, по простата причина, че Русия няма какво да ми предложи и да ми даде :)
Само съм против това, Българи да поставят интересите на Русия преди интересите на България. Тук във форума е пълно с такива.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2016 11:52

demy27 написа:
GOLEADOR написа:@demy27

Аз от Русия не искам абсолютно нищо, по простата причина, че Русия няма какво да ми предложи и да ми даде :)
Само съм против това, Българи да поставят интересите на Русия преди интересите на България. Тук във форума е пълно с такива.

Трябва да гледаме нашите си интереси и да ги отстояваме.А не като ни размахат Путин като плашило и ние да се хващаме на въдицата като гол шаран.Щото ще си купуваме руска газ от Турски поток и ще се чудим защо тя е добра ако идва от Турция и лоша ако минава през България.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2016 15:47

boabbb написа:Чакай сега, нали като бяха на нож, не беше вярно, че Турция върти бизнес с чалмарите :? Или обърнахте опорните точки ... Вие вярно ще излезете платени :x

ЧЕкай малко, това че Турция върти бизнес с ИД го твърдеше именно самата Русия. Дори разни видеа с камиони ни се пускаха, всеки ден се изнасяха нови и нови данни. Какво стана, вече Турция не върти ли бизнес с ИД, че Русия отново се прегръща с нея ??! Или всичко е било евтина лъжа на Москва ??!

Определено Русия много се изложи в последната година и се врътна на няколко пъти по отношение на Турция.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”