Red_Girl написа:Ти също си за бан!
Ти пък коя си,че да казваш кой е за бан и кой не?Не случайно съм дал и мойто мнение тук и ако модераторите преценят нека ме баннат,иначе ти също си за бан щото спамиш излишно в темата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Ти също си за бан!
Есиенчо написа:Red_Girl написа:Ти също си за бан!
Ти пък коя си,че да казваш кой е за бан и кой не?Не случайно съм дал и мойто мнение тук и ако модераторите преценят нека ме баннат,иначе ти също си за бан щото спамиш излишно в темата
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Син до гроб_ написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:
И на вас ли ви попречи съдията?Сигурно е спънал Делев, та тоя не уцели вратата?
Нем, наще продават нашите мачове и не ги боли за отбора..Смърт за тях!
А защо не продадоха мача първия полусезон,тикви червени?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Re: XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив
от cunimepox на 22 Май 2013 22:03
никки1912 написа:
Много глупости гледам пишат тук рогатите наркофашисти. Истината е, че сега както и в Пловдив домуса се бяха подсигурили със съдиите. Не може за 15 минути да ти свирят две измислени дузпи и да продължиш да играеш все едно нищо не е било. Все едно още като започнеш работа и те глобят с две надници и ти да работиш с удоволствие. В момента на първите две места са отбори, които се различават от другите единствено по работата си със съдиите или другите начини, но идват европейските турнири и там ще берат плодовете от това.
ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ПРОДАЖНО ЖЪЛТО КОПЕЛЕ!
Red_Girl написа:Която е безсмилена във форума на Литекс, ето и линк към нея..
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=3&t=136475
Есиенчо написа:Red_Girl написа:Която е безсмилена във форума на Литекс, ето и линк към нея..
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=3&t=136475
И какво стана сега на "безмислената" ми тема даже и анкета сложиха а![]()
sin4ec написа:redhooligan написа:Blagoy написа:Един въпрос- вие турци ли сте, че наричате Стоичков "кюрд" и го мразите? Мразите човек, който смятате за "кюрд". А турците мразят кюрдите. Извод- турци сте.
Най-добрия коментар от всички до сегаДобре го написа
![]()
Един кюрд си е кюрд. Ние не го мразим, а го презираме. Какви са му отношенията с турците си е негов проблем. Той се афишира като небългарин, та да се оправя там- все ни е през оная работа. Ако ще в Афганистан да ходи-днес се нагъзи на Локо Сф и си сра на устата, пък вий си му правете евалла-лошо няма. Да ви еб. и ташаците смешни!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Rivaldo10 написа:Каква е целта на подфорум Левски? Всяка нова тема се слива с вече съществуваща, става страхотна каша и накрая се получава тема, която е обединена с поне други 3, на които пък се редуват мнения и нищо не се разбира! Ще се промени ли нещо, защото подфорума в сегашният си вид е меко казано дразнещ за мен и още много други потребители?!
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Thsmith, tmanolov и 5 госта