Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Делфините загинали поради военни учения на НАТО

Мнениеот il4o_iliew » 22 юли 2016 10:55

diplomat написа:Добре, кажи какво точно грешно или невярно съм написал? Аз съм готов да приема, че с тези учения се вреди на околната среда, ама като задам темата в обратна насока, веднага се почва с оправданията, "вероятностите" или пък директно се почва обиждането на "фили" и "фоби".

В случая си абсолютно прав. Не смятам да споря.

Написах постнатото, защото се сетих за една реплика от "Игра на тронове".
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2016 11:29

Всяка година си има мъртви делфини, делфина е хишник и търси храна, а така се заплита в мрежите( най вече в тези за калкан) и даляните на рибарите където има риба.А като се набие вътре няма излизане и така умират, защото дишат с бял дроб като нас, а като се оплетат в мрежите и се давят.Малко са рибарите които посягат на делфини, има си някакви морални правила.Браконерите са друга бира.
Ама кво очакващ от списвачи които си нямат понятие и търсят сензацията с някакво морско учение(Бриз се провежда всяка година) да наплюем лошите американци, и евтините путинофили като Гамюнчика, вдига пара, и другите путинофили пригласят.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2016 11:48

Сега за делфините ли се хванаха простите русофили ?! :lol: :lol: :lol: Уникални същества са, спор няма. Сигурен съм, че и ако бирата им се стопли на жегата, веднага ще видят в това дългата ръка на злите хамериканци. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2016 11:53

Путинофили, колега.Нека да бъдем коректни все пак. :lol: :lol:
Тука русофили, я има един двама я не. 8-)
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 юли 2016 12:27

ivan56 написа:Путинофили, колега.Нека да бъдем коректни все пак. :lol: :lol:

Въй бре, Ваня, Пинокио колега ли ти е? Ми така кажи, че и ти заработваш насъщния с тролене! Няма лошо, парите не миришат! Щом съвестта ти го позволява, напъвай? Още те чакам, да листнеш списъка на натровените съветски войници по националности. Не се ослушвай като лалугер в дупка!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2016 12:45

Гуантанамчо Мишока изисквал, хохохох :lol: :lol: :lol: :lol: Хайде, дай ти първо договорчето от Гуантанамо, да ти видим лъжата, тогава изисквай от другите. 8-) 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2016 12:59

pampi написа:
ivan56 написа:Путинофили, колега.Нека да бъдем коректни все пак. :lol: :lol:

Въй бре, Ваня, Пинокио колега ли ти е? Ми така кажи, че и ти заработваш насъщния с тролене! Няма лошо, парите не миришат! Щом съвестта ти го позволява, напъвай? Още те чакам, да листнеш списъка на натровените съветски войници по националности. Не се ослушвай като лалугер в дупка!

В петък, че ти листнем списъка Пупи, както обича да казва един банкер-родолюбец :lol:
Стана ли ракията :lol:
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 юли 2016 13:58

1982 написа:Сега за делфините ли се хванаха простите русофили ?! :lol: :lol: :lol: Уникални същества са, спор няма. Сигурен съм, че и ако бирата им се стопли на жегата, веднага ще видят в това дългата ръка на злите хамериканци. :mrgreen: :mrgreen:

Късата ръка на тъпака Фред Флинстоун, който се представя за министър на отбраната, по-скоро :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2016 14:13

Днес очакваме нова тема от Гамаюн/Алконост и там колкото още профили ползва този рубладжия. :lol: :lol: :lol: Примерно, "САЩ избиват пингвините в Сахара" или "Рояк американски пчели снощи нелегално е пресекъл границата с Мексико и е нажилил до смърт невинно тихуанско кученце". :mrgreen: :mrgreen:

Messi_fan

Re: Делфините загинали поради военни учения на НАТО

Мнениеот Messi_fan » 22 юли 2016 14:25

Alkonost написа:
NOMER14 написа:Учението БРИЗ е традиционно още преди падането на Берлинската стена. Цялото ни крайбрежие си разчленено на полигони.

Участвал съм в ученията ЩИТ, а веднага след тях съм ловил риба и по южното, и по северното ни крайбрежие. И вярвам много повече на местните рибари, отколкото на обясненията на абсолютно некомпетентни министри и платени еколози, които дума не обелват за дълбочинните натовски бомби, ръсени щедро около черноморските ни курорти.

Фактец. Но да не забравяме и гнусните янкофилчета и обамафилчета. Маке им крастава.

Върни се в “Свободна зона”