Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 08 юли 2016 17:40

pampi написа:
Soulen написа:Въпрос към Пампи. Ако чужда страна ни окупира, независимо коя, и наложи ред тук и ние тръгнем нагоре. Вдигне се стандарта и корупцията намалее, ти против ли ще си?

За да не е толкова едностранно, да кажем, че ни се наложи да знаем 2-ри официален език. :roll:

Втори език ще учат тия лекета русофобите. Аз жив няма да дочакам някой да ни окупира...

Аз ти говоря хипотетично. Честно казано нямам скрупули към държавно-административната единица България. Тя нищо не прави за народа си, и съм убеден, че шепа хора биха тръгнали да я защитават безвъзмездно. Предпочитам по-хубав живот и чужди хора да ни управляват, отколкото байганьовщина и Боко. Всъщност ние и сега не сме суверенни и пак ни управляват отвън. По-добре да е без посредник. Повече за народа ще остане. Много бих се радвал да се осъществи СЕЩ при положението обаче да няма българи в управлението на България.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 08 юли 2016 17:45

Soulen написа:
pampi написа:
Soulen написа:Въпрос към Пампи. Ако чужда страна ни окупира, независимо коя, и наложи ред тук и ние тръгнем нагоре. Вдигне се стандарта и корупцията намалее, ти против ли ще си?

За да не е толкова едностранно, да кажем, че ни се наложи да знаем 2-ри официален език. :roll:

Втори език ще учат тия лекета русофобите. Аз жив няма да дочакам някой да ни окупира...

Аз ти говоря хипотетично. Честно казано нямам скрупули към държавно-административната единица България. Тя нищо не прави за народа си, и съм убеден, че шепа хора биха тръгнали да я защитават безвъзмездно. Предпочитам по-хубав живот и чужди хора да ни управляват, отколкото байганьовщина и Боко. Всъщност ние и сега не сме суверенни и пак ни управляват отвън. По-добре да е без посредник. Повече за народа ще остане. Много бих се радвал да се осъществи СЕЩ при положението обаче да няма българи в управлението на България.

Всички управници са един дол дренки, еле па чуждите за 26 години ни превърнаха в бананова република. В момента целият свят се управлява от международни корпорации, за съжаление...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 юли 2016 18:49

Ти да се сещаш за такъв случай? Щото аз не... :? :?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юли 2016 18:52

След 1396-а сме напълно окупирани от чужда страна, наложен е ред и така сме тръгнали нагоре, че и асансьор на небостъргач да ни завиди на скоростта тогава!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 юли 2016 22:31

Кашчей написа:

След 1396-а сме напълно окупирани от чужда страна, наложен е ред и така сме тръгнали нагоре, че и асансьор на небостъргач да ни завиди на скоростта тогава!

Окупирани сме от по-ниско развита страна и затова тръгваме надолу.

Чехия и Словакия са окупирани от Австро-Унгарската империя и след отделянето на Чехословакия, са много по-напред да кажем, отколкото ако ги беше окупирала Османската империя.

Язе има такъв случай. Когато Англия е окупирана от Уилям Завоевателя. От една абсолютно неразвита аграрна страна, неговия род прави най-голямата империя съществувала някога.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 юли 2016 00:18

Soulen написа:
pampi написа:

Няма ли да е по-лесно да вземеш да се преместиш някъде, вместо да променяме България заради теб? Хем втори език ще учиш, по-хубав живот и чужди хора ще те управляват, хем без посредник. Замислял ли си се? :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 юли 2016 02:06

Разбира се, че ще напусна при първата добра възможност. Единствено семейството ми ме задържа тук. В България няма живот за младите хора, които искат да се развиват. В Англия имам повече близки отколкото тук.

Знаеш ли кое е най гадно? Като чуеш българска реч в чужбина, докато си на екскурзия. Веднага минавам на другия тротоар :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юли 2016 03:36

Ако трябва да бъдем точни, британската империя не се разгръща в следствие Уилям the Conqueror, а главно след реформата на Хенри и Кромуел (да не се бърка с Оливър Кромуел) и Англиканската църка и протестанска ценности, а именно личната облага, стремежа към максимално богатство като висш добродетел и етк.

Протестантската етика и духът на капитализма от Макс Вебер е много подходяща ако ти се чете на тази тема.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 юли 2016 09:24

dunavfc написа:Пампи, толкова ли е трудно да се асимилира, че Крим е в пределите на Украйна след разпадането на СССР и Русия няма никакви правови праеомощия там ?

Дунаве, спрете се с този Крим вече.На Запад от него са се дислоцирали истински фашистки убийци.
Знаеш ли какво става в Горловка?

Догади ми се от всички " евроценности"...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 юли 2016 09:27

Soulen написа:Разбира се, че ще напусна при първата добра възможност. Единствено семейството ми ме задържа тук. В България няма живот за младите хора, които искат да се развиват. В Англия имам повече близки отколкото тук.

Знаеш ли кое е най гадно? Като чуеш българска реч в чужбина, докато си на екскурзия. Веднага минавам на другия тротоар :mrgreen:

Ми к' во чакаш , взимай родителите и действай.
Ние врабчетата оставаме...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”