Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 02 юли 2016 18:40

James Beattie написа:
CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Станко е много прав за това, че не са русофили и не лижат задника на Русия, тъй като те са путинофили.

Просто сме ценители на справедливостта и свободата 8-)

СТАНКО , а ти беше ли вчера на площада в София , за да посрещнеш наркоманизираните ти руски господари с американските мотори? Можеше да ти излезне късмета :) Някой щеше да те качи и да те откара в Сибир за прислужник.

А ти беше ли при платените Асен Гонови протестърчета 8-) Що на всичките ви протести се налага да се плаща на протестиращите :?: Как пък един протест не можете да направите спонтанно като хората 8-) Плащат ви да ходите да ви бият 8-) Вие сте придобили стокхолмски синдром бе, комсомолци 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 юли 2016 18:47

язе написа:
James Beattie написа:
CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Станко е много прав за това, че не са русофили и не лижат задника на Русия, тъй като те са путинофили.

СТАНКО , а ти беше ли вчера на площада в София , за да посрещнеш наркоманизираните ти руски господари с американските мотори? Можеше да ти излезне късмета :) Някой щеше да те качи и да те откара в Сибир за прислужник.

Понеже и аз попадам в определението, ще ти отговоря. Русофил и слуга, са взаимноизключващи се понятия. 8-)

Уточни в кое определение попадаш, че заради това криво колело Станко, големи обърквания стават. Ти русофил ли си, защото Станко каза, че тук няма русофили. И ако той е прав, няма русофили, значи си слуга, така ли?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 02 юли 2016 18:50

CTAHKO написа:
James Beattie написа:
CTAHKO написа:

А ти беше ли при платените Асен Гонови протестърчета 8-) Що на всичките ви протести се налага да се плаща на протестиращите :?: Как пък един протест не можете да направите спонтанно като хората 8-) Плащат ви да ходите да ви бият 8-) Вие сте придобили стокхолмски синдром бе, комсомолци 8-)

Щом говориш за "Стокхолмски синдром" , значи ме познаваш :) Това не може да е случайност,xixixi. Други новинарски сайтове ли четеш, мършо, русофилска?
Ще ти предоставя снимки от вчерашната среща между българските русофилски плужеци и техните господари рокерите. Русофилите изядоха повече бой, отколкото будните български граждани, които са поддръжници на Запада. Жалко, че не си бил там, за да изядеш няколко тупалки от анти-холхоските българи.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юли 2016 19:06

James Beattie написа:Щом говориш за "Стокхолмски синдром" , значи ме познаваш :) Това не може да е случайност,xixixi. Други новинарски сайтове ли четеш, мършо, русофилска?
Ще ти предоставя снимки от вчерашната среща между българските русофилски плужеци и техните господари рокерите. Русофилите изядоха повече бой, отколкото будните български граждани, които са поддръжници на Запада. Жалко, че не си бил там, за да изядеш няколко тупалки от анти-холхоските българи.

Знаем, знаем, не стига че са будни русофобите, ами са и умни и красиви срещу някой и друг скъсан лев 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 02 юли 2016 19:29

CTAHKO написа:
James Beattie написа:Щом говориш за "Стокхолмски синдром" , значи ме познаваш :) Това не може да е случайност,xixixi. Други новинарски сайтове ли четеш, мършо, русофилска?

Знаем, знаем, не стига че са будни русофобите, ами са и умни и красиви срещу някой и друг скъсан лев 8-)

На нас "Русофобите" ни плащат по 750 долара на ден , за да злорадстваме против русофилските плужеци :) Не е е зле. 5250 долара = към 7-8к лева на седмица. Завиждайте , русофили :) "Америка за България" ни плаща доста, за да спамим по 2 часа на ден. Жалко за вас, русофилите... Путкин нищо не ви дава :0 Расия е бедна страна... Те блядовете едва събират пари за патронче водка в края на деня, а камо ли за вечеря.
Станете соросоиди и ще имате яка заплата :) От вас зависи...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 юли 2016 19:55

James Beattie написа:
CTAHKO написа:

На нас "Русофобите" ни плащат по 750 долара на ден , за да злорадстваме против русофилските плужеци :) Не е е зле. 5250 долара = към 7-8к лева на седмица. Завиждайте , русофили :) "Америка за България" ни плаща доста, за да спамим по 2 часа на ден. Жалко за вас, русофилите... Путкин нищо не ви дава :0 Расия е бедна страна... Те блядовете едва събират пари за патронче водка в края на деня, а камо ли за вечеря.
Станете соросоиди и ще имате яка заплата :) От вас зависи...

Ти от Оня свят ли пишеш? Не знаех, че и в ада има интернет.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 02 юли 2016 20:00

[quote="Кашчей"][/quote]
Търся те от 2 дена ;) Я кажи, кой е този уродлив шлюхин на подписа и аватара ти. Искам да го видя в Гугъл.На противно нищежество изглежда, затова го търся. Кажи му името, за да видя в нета.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 юли 2016 20:17

James Beattie написа:
Кашчей написа:

Търся те от 2 дена ;) Я кажи, кой е този уродлив шлюхин на подписа и аватара ти. Искам да го видя в Гугъл.На противно нищежество изглежда, затова го търся. Кажи му името, за да видя в нета.

Тоя в ада при теб няма да дойде, а като си толкова умен си го намери сам!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 02 юли 2016 20:19

Кашчей написа:
James Beattie написа:
Кашчей написа:

Еми , пробвах с десен бутпон и с Гугъл, ама не показва този урод. Кажи ми кой е, ако може.
Този педал ме отвръщава, ама искам да знам кой е в руската Йерархия.

Повръща ми се като го гледам ... И знам , че ти си го сложил на подписа си ... Още по-зле ми става. Русофилски чебураш .... повращня на него

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 юли 2016 20:24

James Beattie написа:
Кашчей написа:
James Beattie написа:
Кашчей написа:

Еми , пробвах с десен бутпон и с Гугъл, ама не показва този урод. Кажи ми кой е, ако може.
Този педал ме отвръщава, ама искам да знам кой е в руската Йерархия.

Повръща ми се като го гледам ... И знам , че ти си го сложил на подписа си ... Още по-зле ми става. Русофилски чебураш .... повращня на него

Аз с вампири не приказвам твърде! Доколкото си спомням, преди 3 години щеше да мреш, та знам ли те колко си читав сега.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”