Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 02 юли 2016 11:59

Договорката е:
-съд за Челик
-компенсации за самолета..
-компенсации за семейството на загиналия пилот
-предаване на Русия на всички нейни граждани, членове на ИДИЛ и заловени от турците
-свободни зони за полети на руските ВКС и още куп неща...
Това, ако не е клякане на Ердодан, какво е?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 юли 2016 12:01

pampi написа:Договорката е:
-съд за Челик
-компенсации за самолета..
-компенсации за семейството на загиналия пилот
-предаване на Русия на всички нейни граждани, членове на ИДИЛ и заловени от турците
-свободни зони за полети на руските ВКС и още куп неща...
Това, ако не е клякане на Ердодан, какво е?

Шом не дават по битивиту как минимум Пу върти шамари за назидание на Ердо, начи нищо не става от тоя дребния мижитур.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 02 юли 2016 12:03

Player написа:
pampi написа:
...Йълдъръм говори пред парламентарната група на Партията на справедливостта и развитието. По-рано той каза, че Турция е готова да изплати компенсация на Русия за сваления руски бомбардировач Су-24.
„Съдържанието на писмото е ясно. Изразихме съжалението си и при необходимост ще изплатим компенсация. Двете страни желаят да нормализират отношенията си. Мисля, че нещата се подобряват”, заяви Йълдъръм по турския телевизионен канал TRT.
Бързата развръзка и задаващо се затопляне в отношенията на двете страни стана факт след писмото, което турският президент Реджеп Таийп Ердоган изпратил на Владимир Путин, в което изразява съжалението си за пръв път от свалянето на руския самолет в края на ноември. Писмото бе цитирано от Кремъл.
Освен това Ердоган поднесъл и съболезнования за гибелта на руския пилот.
Руските власти изтъкват, че едно от условията за нормализиране на отношенията с Анкара е изплащане на компенсации за нанесените щети...

Ако ще ми показваш как парите не миришат и че движат света си закъснял много. Къде тук има умоляване и молби? Има само доказателство, че за Путин всичко е пари.

Щом плащаш компенсации, значи се признаваш за виновен и победен. Де се е чуло и видяло победител и невинен да плащат компенсации? Чукотски хумор а? :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 юли 2016 12:03

Аз ли какво искам? Ами не е ли ясно? Не понасям и двете страни по ред исторически причини свързани с България и желая да се бият докато се заличат.
А вие и туркофили ли сте, че явно сте доволни, че Русия и Турция пак се прегръщат?
Уж не понасяте като мен Турция и би трябвало да сте разочаровани, че любимата ви матрьошка пак се целува с турчилята, но явно не е така.
Русофили = туркофили.
Последна промяна от Player на 02 юли 2016 12:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 юли 2016 12:04

Player написа:Аз ли какво искам? Ами не е ли ясно? Не понасям и двете страни по ред исторически причини свързани с България и желае да се бият докато се заличат.
А вие и туркофили ли сте, че явно сте доволни, че Русия и Турция пак се прегръщат?
Уж не понасяте като мен Турция и би трябвало да сте разочаровани, че любимата ви матрьошка пак се целува с турчилята, но явно не е така.
Русофили = туркофили.

Охо, искаш Русия да нападне най-големия регионален съюзник на САЩ? Бе ти изперкал ли си? Ти деца ако немаш и ти се мре, не сички сме с такъв акъл.

Ай да не започвам да давам примери за отношенията на български политици с турските такива. Ще ти се доповръща.
Последна промяна от fcb_bg на 02 юли 2016 12:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 02 юли 2016 12:05

Player написа:Аз ли какво искам? Ами не е ли ясно? Не понасям и двете страни по ред исторически причини свързани с България и желае да се бият докато се заличат.
Русофили = туркофили.

Къде прочете някой да е доволен бе, маниполаторче?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 юли 2016 12:13

fcb_bg написа:
Русофили = туркофили.

Охо, искаш Русия да нападне най-големия регионален съюзник на САЩ? Бе ти изперкал ли си? Ти деца ако немаш и ти се мре, не сички сме с такъв акъл.

Сега САЩ ли е проблема? Или друго извинение ще последва?
А иначе чак сега ли се сети за какво са оръжията? Ако много те е страх от оръжията, тогава защо се въоръжава до зъби страната ти? Кажи им да се разоръжат. Явно не искаш войни, но мразиш ЕС където бивши врагове заровиха томахавката и цел е щастието на хората, а не въоръжаването и дрънкането на железа по улиците, за да се плашат гаргите.
Много сте сбъркани русофилите( туркофилите).

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 юли 2016 12:16

pampi написа:
Русофили = туркофили.

Къде прочете някой да е доволен бе, маниполаторче?

Ами не виждам разочарование и критики към Кремъл от поддръжниците му? Мълчание пак е съгласие. Нищо не манипулирам, просто 2 и 2 е 4.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 юли 2016 12:19

Player написа:
fcb_bg написа:
Русофили = туркофили.

Сега САЩ ли е проблема? Или друго извинение ще последва?
А иначе чак сега ли се сети за какво са оръжията? Ако много те е страх от оръжията, тогава защо се въоръжава до зъби страната ти? Кажи им да се разоръжат. Явно не искаш войни, но мразиш ЕС където бивши врагове заровиха томахавката и цел е щастието на хората, а не въоръжаването и дрънкането на железа по улиците, за да се плашат гаргите.
Много сте сбъркани русофилите( туркофилите).

Не ме е страх от оръжията, страх ме е от такива като теб, къде искат други да се избиват. Оръжията не убиват хората. Хората убиват хората, оръжията са само средство за това. Да имаш оръжия, значи сигурност, а не че се готвиш да ги използваш.
ЕС прави мир и любов, а? Ама като французите в Алжир ли? Или като в Либия? Или европейските нефтено-газови копмании в Нигерия?
Туркофил ти е президента и половината правителство. Доказателства да дам ли?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 юли 2016 12:22

Къде са ни санкциите срещу Турция бе, ще ми разкажеш ли? Аз съм бил туркофил, егати майтапчията....

Върни се в “Свободна зона”