Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 05:56

diplomat написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
sin4ec написа:Да, интересно ще е решението на арабелите за плащанията на нефта. Приемат ли и друга валута, освен долара, ще настане феноменален купон! Именно на Пиндостан му пари под гъза, а някак нашите СМИ не забелязаха посланието на Китай до Русия " Каквото ви спрат, ние ще ви го доставим!". Защо ли? Само война може да спаси фалиралите " Господари на света", но те нямат нито потенциал, нито мозък да я спечелят. Всичко си идва на мястото. Всеки сън има край.

Абе как арабите ще се откажат от долара бе ти луд ли си? Кадафи започна да прави тия номера, даже обмисляше "нефтена валута" и виж какво му се случи. Всеки арабски велможа три пъти ще си почеше чаршава дето го носи на главата си преди да прибегне до подобно средство за самоубийство. Нали за 15 минути ще намерят доказтелства, че е антидемократичен и яде хора и живи крави и въобще има да отговаря пред трибунала в Хага.

Викаш Кадафи светец да го направим и да почнем да му се молим, а? :? 8-)

Не. Не казах това и ти прекрасно го разбираш. Другия път пробвай да репликираш някоя моя мисъл а не твое предположение. Не е чак толкова сложно, сестра ми се научи малко преди да започне да ходи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 сеп 2014 09:49

Betchualeng Arnaikem написа:
Eminem написа:
FLANKER написа:Не'къв, си е избил семейството в САЩ! Отново ! Осем човека!

Това не е новина. Няма как да е, след като тези масови убийства са всеки ден. По-голяма новина е ако завали дъжд.
Това ще е така, докато продават оръжия сякаш са шоколадови бонбони.
В САЩ е пълно с прости хора и с ненормалници.

Първо.. дори да е новина - не е политическа.
Второ.. не е проблема в продажбата на оръжия. Разрови на колко места по света хората купуват оръжия горе-долу свободно и няма такива проблеми. И обратното: и много много оръжие в някои страни стават купчина убийства.

Такаа ... Няколко неща - първо, САМО в Щатите знам да се продават свободно АВТОМАТИ :!: Това не е Counter Strike, бе :lol: Айде, пистолети - ОК, но като видя MP5 и Famas да се продава сводобно ... :o Второ, масовите убийства като това са едно 60% в Щатите, те са и доста хора, а другаде може и да се потулват ... Трето, най-голямата репресия на правителството на САЩ към хората е т.нар. "федерален" закон, който въведоха след 11-ти септември. С него се разрешава да да те следят, обискират и т.н без съдебна заповед ( под претекст в съмнения за тероризъм ), което пряко противоречи на 4-тата поправка :!: И последно - ко става със самолета :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2014 10:45

Със свободната продажба на оръжие Щатите имат най-въораженото опълчение в света.
Можеби само швейцарците им съперничат в този аспект.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 сеп 2014 10:50

THE G.A.M.E написа:Със свободната продажба на оръжие Щатите имат най-въораженото опълчение в света.
Можеби само швейцарците им съперничат в този аспект.

На швейцарците им ги дава държавата, т.е. пак има някакъв контрол, не може да си откачен и да ходиш в казармата :lol: :lol: А и не съм чул някой да излезе в центъра на Цюрих и да разстреля 15 човека :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2014 10:54

boabbb написа:На швейцарците им ги дава държавата, т.е. пак има някакъв контрол, не може да си откачен и да ходиш в казармата :lol: :lol: А и не съм чул някой да излезе в центъра на Цюрих и да разстреля 15 човека :roll:

Наскоро имаше някакъв подобен случай в Швейцария, но наистина, подобни неща са изключително рядко там.

Докато в Щатите си е ежедневие.
Но зад Океана умишлено създават подобни ситуации... В смисъл, свободната продажба на оръжие.
"Сърцето" често пише, че Русия се готви за воина... Щатите също, като на никой няма да му е лесно, ако реши да се бие на територията на САЩ.
Буквално всеки "Янки" е минимум с пистолет, и то не газов. :lol:
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 сеп 2014 10:56

Русия никога няма да нахлуе в Щатите, без това да е отговор на агресия от тяхна страна ;) За обратното, обаче, не съм сигурен :( Така или иначе, който отвори война на Русия, получава парад в столицата си :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2014 11:05

Не, не, не казвам, че САЩ се готвят да се бият с Русия.

Но въоражаването на населението е целенасочена политика при тях.
Даже мисля, някъде съм чел, че това се разрешава със спец закон, след ВСВ, като "Янките" са смятали, че японците рано или късно ще потърсят реванш.
Пък Япония по-време на ВСВ, действително са имали планове за десант на Западното крайбрежие. ;)

Доста вода изтече от тогава, но законът си стои в сила и днес.
Добре е населението да е въоражено, когато наистина има заплаха за това, чужда армия да нахлуе на територията ти.
Лошо е обаче да имаш население, което е въоражено до зъби, и което е зомбирано ежедневно с екшън филми и игри с подобен жанр. :lol:
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 сеп 2014 11:18

Тия са опасни :lol: :lol: Като севернокорейците, които си мислят, че всяка държава има ядрени бомби :mrgreen: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2014 12:28

THE G.A.M.E написа:Не, не, не казвам, че САЩ се готвят да се бият с Русия.

Даже мисля, някъде съм чел, че това се разрешава със спец закон, след ВСВ, като "Янките" са смятали, че японците рано или късно ще потърсят реванш.
Пък Япония по-време на ВСВ, действително са имали планове за десант на Западното крайбрежие. ;)

Добре е населението да е въоражено, когато наистина има заплаха за това, чужда армия да нахлуе на територията ти.
Лошо е обаче да имаш население, което е въоражено до зъби, и което е зомбирано ежедневно с екшън филми и игри с подобен жанр. :lol:

Това си е тяхна вътрешна политика и си е тяхно право. Ако не се лъжа, една от поправките в Конституцията им беше свързана с личното оръжие. Но да имаш оръжие съвсем не значи, че си добър войник или изобщо ставаш за такъв. САЩ имат достатъчно силна армия, за да си защитят територията. В Донбас се видя, че доброто командване може да спечели дори срещу по-многоброен и по-добре въоръжен противник.
Но според мен личното оръжие там е разрешено за защита на дома и личната неприкосновеност. Не може всяка негърска банда да е въоръжена до зъби, а хората-не.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 сеп 2014 14:19

sin4ec написа:
THE G.A.M.E написа:Не, не, не казвам, че САЩ се готвят да се бият с Русия.

Това си е тяхна вътрешна политика и си е тяхно право. Ако не се лъжа, една от поправките в Конституцията им беше свързана с личното оръжие. Но да имаш оръжие съвсем не значи, че си добър войник или изобщо ставаш за такъв. САЩ имат достатъчно силна армия, за да си защитят територията. В Донбас се видя, че доброто командване може да спечели дори срещу по-многоброен и по-добре въоръжен противник.
Но според мен личното оръжие там е разрешено за защита на дома и личната неприкосновеност. Не може всяка негърска банда да е въоръжена до зъби, а хората-не.

То да са само черните, ами латиносите, в частност картелите? Отделно има много различни групировки, дори от бели хора, като Арийското братство, те са много силни по затворите, има си и Китайска мафия, ИРА също се знае, че има влияние на територията на САЩ, там е пълна лудница просто, наистина. :lol:

Върни се в “Свободна зона”