Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 08 юни 2025 14:31

Гласоподавателите на възраждане и величие са като 30-годишни от катуна, завършили началното и с психични отклонения. Така ми изглеждат хората.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 08 юни 2025 19:21

Сигурен съм, че много ще се обидят от такъв дървен философ като любовницата на Смит.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2025 21:01

19 мин. за "славянските държави и народи", от които 1 минутка за Държавата, заради която днес въобще, се говори за нЕкви "славяни". :roll: :lol:
За капак снимка на "славянската писменост", на която отгоре пише Българска Азбука ... :? :lol: :lol:
Пича е толко' комплексиран, че със сигурност е кремълска мурзилка ...

https://www.youtube.com/watch?v=4udUlJIaNmc
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2025 21:08

Принципно, тия дето вярват на тия малоумни тези за "древен" български произход и прочее... са долу-горе на твоето равнище. Имам предвид, не прочели и една книга през живота си.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2025 21:29

Знаеш ли въобще, какво означава "древност" ?
Древни са шумерите, "египтяните" ( нищо-общо с настоящата арабиризирана сволоч / ... Олмеките, асирийците, "китайците", акадците и разбира се "траките".
Никога не съм твърдял, че българите сме "древни".
Балхара/Бактрия, не е "древна държава".
Отстъпва доста на Шумер, Акад, различните китайски образувания, "траките" и т.н.
Както не-веднъж съм посочвал, ще трябват много доказателства, явно под формата на археология и палео-география, за да се докаже някаква пряка връзка между "траки" и българи.

Но така или иначе доказано във времето, "старите българи" се пръкват някъде около "времето на Христа", или малко преди това.
И си вървят с уникалното име, бит и култура.
Макар през известни периоди да попадат, къде доброволно ( като Съюзници ) ... Къде насила, като васали-федерати, на редица могъщи Формирования, като Персия, Хунският Съюз, "Византия", Готската Държава, Авария... И т.н.
В крайна сметка, всички тези Формирования, се оказаха преходни, и след сгромолясването им, ние пак се появяваме с името, бита и културата си.
За разлика от "славяните", които веднъж са "венети", следващият път "севери" ( макар това наименование да е с доказан готски произход ) ... После па "гети", серви, скити, сармати, сКлавини, сКлавони, берзити, слЕвени, слАвони... И т.н.
славЯни, вече доста по-късно, къмто 15-ти век. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2025 21:37

Извинявай, ти малоумен ли си? За какво ги пишеш тия огромни чаршафи? Да не мислиш, че ще ти чета. Предния път твърдеше, че имало източници за наличието на българи преди Христа, ама не си знаел кои са точно. Даваш ми автор, дето даже не е и историк, а е икономист по образование. Баси спрелия тип, майна...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 09 юни 2025 12:45

Подозирам, че тези източници се казват Иван Тренев.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2025 19:25

Drunken_Master написа:Извинявай, ти малоумен ли си? За какво ги пишеш тия огромни чаршафи? Да не мислиш, че ще ти чета. Предния път твърдеше, че имало източници за наличието на българи преди Христа, ама не си знаел кои са точно. Даваш ми автор, дето даже не е и историк, а е икономист по образование. Баси спрелия тип, майна...

Тоест, човек, който не е историк, не може да дава никакви исторически артефакти и източници ? :lol:
Просто си признай, че не желаеш нищо да оборва смехотворните ти теории... Ъъъъ, сори, теориите на менторите ти, които са долу-горе с около 2 гр. мозък, колкото да не се бутат из дърветата.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2025 22:13

Тъй... Обяснявам за последен път. Хора, които не са историци, да не се занимават с история. Точно заради такива като тях и ти, великий патриоте, не познаваш историята на собствената си държава. Останалото съм го обяснявал над 200 пъти, ама на теб, когато трябва ти отърва, когато...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Z

Мнениеот Drunken_Master » 10 юни 2025 00:40

Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”