THE G.A.M.E написа:Eminem написа:Пусни си европейските шоута на компанията, там атмосферата е много добра. Особено във Франция и Англия.
Много се радвам за Миро, дано скоро да вземе титла и да е сред главните в компанията.
Тези, които са дали палец надолу в статията, да се гръмнат!!!!!
Гледах завръщането на Русев и за съжаление ( дано не съм прав ) ... Не му готвят някаква водеща роля, за разлика от предходните му подвизавания във Федерацията.
Ако искаха да го вкарат пак в "Голямата Игра", щяха да го върнат на Манията.
А реално го връщат в някакъв безмислен дубъл-мач, без предистория, и явно без да се създаде такава.
Просто влезна и развали двубоя, тип - Аз съм Русев веееее ! :lol:
Според мен ролите му ще са второстепенни, от вида на... Да разваля мачове на нЕкои от "големите"/известните имена, или да прави мръсно на "Бейби-фейсовете", демек, ще е гадняр, дето разваля "шоуто".
Твърде вероятно няма да изкара пълният двугодишен договор, но отново се повтарям - Дано да греша !
И да го видим в големите екшъни, с популярните имена.
Ако бяха го върнали на Мания, щеше да е срещу Ортън. Да, мач на Мания пред 60 000+, но загуба. И то бърза загуба. По-скоро са искали да го предпазят от това, тъкмо да се върне и да загуби.
Според мен, на Роу след мания(той също вече има аура на нещо значимо и голямо) беше по-добре да се върне, но наистина можеше да е в по-голям момент. Например, щеше да е хубаво да се завърне като третия член в отбора на Ролинс и Брон Брейкър. Все пак, Пол Хеймън първи подсказа, че Русев се завръща в един сегмент от "Разбиване".
Но пък целта им може би е била да представят новата му музика, както и видеостената, когато излиза.
Все пак, беше добра поява. Как лампите изгаснаха, а музиката предвещаваше, че идва нещо страшно.
Твърде вероятно няма да изкара пълният двугодишен договор, но отново се повтарям - Дано да греша !
Според мен, няма такава възможност.
Хората го харесват, реакцията на публиката беше много добра. Над милион гледания в ютуб и не видях ютубър, който да не се изкефи.
А самият Русев е надежден кечист във всяко отношение. Очаква се и Лана да се появи.
Дано да няма контузии, само това може да обърка плановете.
Аз мисля, че по някое време ще му дадат интерконтиненталната титла. Оттам нататък ще видим как ще се развият нещата. За шампионската не мога да си мечтая.