Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2025 19:21

Eminem написа:Пусни си европейските шоута на компанията, там атмосферата е много добра. Особено във Франция и Англия.

Много се радвам за Миро, дано скоро да вземе титла и да е сред главните в компанията.

Тези, които са дали палец надолу в статията, да се гръмнат!!!!!
Гледах завръщането на Русев и за съжаление ( дано не съм прав ) ... Не му готвят някаква водеща роля, за разлика от предходните му подвизавания във Федерацията.
Ако искаха да го вкарат пак в "Голямата Игра", щяха да го върнат на Манията.
А реално го връщат в някакъв безмислен дубъл-мач, без предистория, и явно без да се създаде такава.
Просто влезна и развали двубоя, тип - Аз съм Русев веееее ! :lol:

Според мен ролите му ще са второстепенни, от вида на... Да разваля мачове на нЕкои от "големите"/известните имена, или да прави мръсно на "Бейби-фейсовете", демек, ще е гадняр, дето разваля "шоуто".
Твърде вероятно няма да изкара пълният двугодишен договор, но отново се повтарям - Дано да греша !
И да го видим в големите екшъни, с популярните имена.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 апр 2025 20:04

THE G.A.M.E написа:
Eminem написа:Пусни си европейските шоута на компанията, там атмосферата е много добра. Особено във Франция и Англия.

Много се радвам за Миро, дано скоро да вземе титла и да е сред главните в компанията.

Тези, които са дали палец надолу в статията, да се гръмнат!!!!!
Гледах завръщането на Русев и за съжаление ( дано не съм прав ) ... Не му готвят някаква водеща роля, за разлика от предходните му подвизавания във Федерацията.
Ако искаха да го вкарат пак в "Голямата Игра", щяха да го върнат на Манията.
А реално го връщат в някакъв безмислен дубъл-мач, без предистория, и явно без да се създаде такава.
Просто влезна и развали двубоя, тип - Аз съм Русев веееее ! :lol:

Според мен ролите му ще са второстепенни, от вида на... Да разваля мачове на нЕкои от "големите"/известните имена, или да прави мръсно на "Бейби-фейсовете", демек, ще е гадняр, дето разваля "шоуто".
Твърде вероятно няма да изкара пълният двугодишен договор, но отново се повтарям - Дано да греша !
И да го видим в големите екшъни, с популярните имена.

Ако бяха го върнали на Мания, щеше да е срещу Ортън. Да, мач на Мания пред 60 000+, но загуба. И то бърза загуба. По-скоро са искали да го предпазят от това, тъкмо да се върне и да загуби.

Според мен, на Роу след мания(той също вече има аура на нещо значимо и голямо) беше по-добре да се върне, но наистина можеше да е в по-голям момент. Например, щеше да е хубаво да се завърне като третия член в отбора на Ролинс и Брон Брейкър. Все пак, Пол Хеймън първи подсказа, че Русев се завръща в един сегмент от "Разбиване".

Но пък целта им може би е била да представят новата му музика, както и видеостената, когато излиза.
Все пак, беше добра поява. Как лампите изгаснаха, а музиката предвещаваше, че идва нещо страшно.

Според мен, няма такава възможност.
Хората го харесват, реакцията на публиката беше много добра. Над милион гледания в ютуб и не видях ютубър, който да не се изкефи.
А самият Русев е надежден кечист във всяко отношение. Очаква се и Лана да се появи.
Дано да няма контузии, само това може да обърка плановете.

Аз мисля, че по някое време ще му дадат интерконтиненталната титла. Оттам нататък ще видим как ще се развият нещата. За шампионската не мога да си мечтая.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 апр 2025 15:39

Eminem написа:Но пък целта им може би е била да представят новата му музика
Новото интро не ме накефи някак си.
Сякаш трябваше да се запази "Русев Удря-Русев мачка"... Феновете в последните години го бяха понаучили на чист български и го повтаряха с музиката. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 апр 2025 16:51

И на мен ми се искаше да го бяха запазили.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 апр 2025 07:00

ДГЕ дали е AI
Изображение

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

хаштагбахмумайката

Мнениеот Drunken_Master » 28 апр 2025 22:44

Марек - Байерн '77Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 01 май 2025 05:57

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 май 2025 11:00

Още от Sniper Records впечатляваше с речетатив... Поздравления! Добро попадение! Искам да забележете колко неща се казаха (по страхотен начин) за две минути и половина.
https://www.youtube.com/watch?v=z5-TTpLM0cc
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 май 2025 20:35

Поздравления за човекът, който се целува с Азис.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 04 май 2025 19:53

Дартаняните от форума, някой може ли, да разкаже малко повече за Пламен Гетов!? Бахти бруталният нападател... Тоя вкара повече голове от пряк свободен, отколкото сигурно целият отбор на Левски в момента за последните няколко сезона. В смисъл... естествено, че бях наясно каква легенда е, но след като изгледах тоя клип направо съм без думи. Страхотен!
https://www.youtube.com/watch?v=NRG6pXHlBpY
Изображение

Върни се в “Свободна зона”