Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Dust » 11 дек 2024 18:46

Бербатов трябва да има диплома по "Спортен мениджмънт" от НСА.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2024 20:58

Странно е как човек с една мозъчна гънка с ТЕЛК, която дели с още един съфорумец от летището, определя кой какъв е...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 дек 2024 21:04

https://lifestyle.bg/stories/20-godishnata-milionerka-ot-onlyfans-koyato-e-oshte-devstvena-sofi-reyn-za-predizvikatelstvata-na-profesiyata.html

Тая малка пикла прави по 4 млн. $ на месец ..... разбира се, тя не е виновна. Учудващото е колко много милиони изключително прости мъже има, които да си дават парите за такива щуротии ....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2024 21:14

И е наела мъж, който да отговаря на съобщенията на други мъже :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 дек 2024 21:20

По принцип "никой" не обича успелите. Нека си печели мацката.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 дек 2024 21:32

Нека си печели, като има толкова тъпаци да й плащат за някакви видеа и те да лъскат бастуните пред монитора .... "мъжете" на Запад са тотал щета явно, повечето или са меки китки и траверси, или мухльовци диванни чикиджии .....

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 11 дек 2024 22:07

pomiqrat написа:Странно е как човек с една мозъчна гънка с ТЕЛК, която дели с още един съфорумец от летището, определя кой какъв е...

Странно е колко си тъп, обаче не спираш да показваш тъпотията си, Лешник.,
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2024 22:28

Thsmith написа:Аз от любопитство да попитам, защо смяташ барби за не осмокласник? Смисъл Гонзи се знае, че има някакво висше, за барби и това не се знае и много ми е съмнително да е завършил нещо задочно в Леверкузен :lol:

Първо, какво ще рече "Барби"? Димитър Бербатов е един от малкото успешни футболисти у нас, доказали се и зад граница. Малко българи са го правили, повечето са от ЦСКА, има и тук-там някои и от гове... от Левски София. Барби, кво ще рече? Бербатов бил Барби, Ицо пък бил Кюрд. Аре за Ицо, ясно е що го мразите, ама за Берба? Той не ви е вкарал 4-ка, а се спъна в топката... Изображение

Второ, Гонзо напълно доказано е доста по-елементарен от Бербатов, достатъчно е да се чуят интервютата и на двамата, оня тъпунгер има малко по-богат речник от на плеймейтка. Не знам, как направи връзка между двамата.

Трето... Гонзо ако ще и да е с четвърти клас, боли ме шпека. По-важното е, че както и да го въртим, той е наследника на Перуката. От 13 души от неговият изпълком 5-ма (Атанас Фурнаджиев, Михаил Статев, Румян Вълков, Пламен Манолов и Даниел Панов) са от бившият на Михайлов, плюс оня дето играеше кючеци с него (Димитър Георгиев) под звуците на Преслава. Фактически почти половината от изпълкома са все хора на Боби, това как да го разбираме?! Да не говорим, по какъв начин беше избран... Адски съмнителен!??!? Ти да се кандидатираш два месеца преди изборите и да отнесеш конкурента си без абсолютно никаква програма... Това не е ли адски съмнително!?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 дек 2024 22:36

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Аз от любопитство да попитам, защо смяташ барби за не осмокласник? Смисъл Гонзи се знае, че има някакво висше, за барби и това не се знае и много ми е съмнително да е завършил нещо задочно в Леверкузен :lol:

Първо, какво ще рече "Барби"? Димитър Бербатов е един от малкото успешни футболисти у нас, доказали се и зад граница. Малко българи са го правили, повечето са от ЦСКА, има и тук-там някои и от гове... от Левски София. Барби, кво ще рече? Бербатов бил Барби, Ицо пък бил Кюрд. Аре за Ицо, ясно е що го мразите, ама за Берба? Той не ви е вкарал 4-ка, а се спъна в топката... Изображение

Второ, Гонзо напълно доказано е доста по-елементарен от Бербатов, достатъчно е да се чуят интервютата и на двамата, оня тъпунгер има малко по-богат речник от на плеймейтка. Не знам, как направи връзка между двамата.

Трето... Гонзо ако ще и да е с четвърти клас, боли ме шпека. По-важното е, че както и да го въртим, той е наследника на Перуката. От 13 души от неговият изпълком 5-ма (Атанас Фурнаджиев, Михаил Статев, Румян Вълков, Пламен Манолов и Даниел Панов) са от бившият на Михайлов, плюс оня дето играеше кючеци с него (Димитър Георгиев) под звуците на Преслава. Фактически почти половината от изпълкома са все хора на Боби, това как да го разбираме?! Да не говорим, по какъв начин беше избран... Адски съмнителен!??!? Ти да се кандидатираш два месеца преди изборите и да отнесеш конкурента си без абсолютно никаква програма... Това не е ли адски съмнително!?

Ще рече балеринката, която ми донесе толкова много радост като настъпи топката пред Иванков и беше основен виновник за кървавия гол на Гонзо. :lol:

Какво значи да правим разлика? Говориш за образование. Аз смятам, че няма никаква разлика между почти всички футболисти. Всички са завършили по един и същ начин. Просто много ви боли за това, че Гонзо си пребиваше като куче толкова години, когато и където ви хване. Точно заради това са тези шегички за неговото образование, което е абсолютно същото като това на другите.
Що се отнася до елементарност, Димитър Пенев при цялото ми уважение е връх в това отношение. Кюрда какъв се явява, но не виждам да скачаш за образованието му?

И да, барби почти всеки стъпил на земята футболен човек би го отнесъл не за 2 месеца, а за 2 седмици.

П.с аз нямам нищо против наследниците. Винаги съм казвал, че БФС има много кусури, но е единствената федерация, която не получава държавно финансиране, издържа се сама и отгоре на това строи инфраструктура. На никой национал не му е липсвало абсолютно нищо и с това не може да се похвали нито една друга федерация. Нито една!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2024 22:42

Кво се издържала сама, Берба каза, че федерацията била пробита от задължения...

Явно не е само Бербатов, и Корема го твърди същото...
Президентът на Славия и бивш член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов направи скандални разкрития около финансовото състояние на централата. Според него футболният съюз е оставен от предишното ръководство с милиони левове задължения, които сега Георги Иванов и екипът му трябва да покриват.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”