Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Портокалите и бананите са кофти. Предпочитам праскови :)
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- delqnski47
- Контакти:
pomiqrat написа:Портокалите и бананите са кофти. Предпочитам праскови :)
Good one. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Малко ще си променя мнението. :lol:
И двете страни сте прави. Вие търсите едно, а Смитката - друго. Все едно да спорите дали портокалите или бананите са по хубави плодове. Тук само ще го поправя Смитката и ще му кажа, че няма такъв филм една жена да е ''грозна'', ако пуска без пари. :lol: Просто жената те смята за готин и това я възбужда. Това е. Ние също смятаме силиконките за грозни и адска минавка да се дават некви безумни пари за тях и е безумие пък жената да дава хиляди левове да се цапа с боя.. :lol: Една жена ако е грозна....да, може да се докара за една пи*$шка, но жена с хубави черти й трябва малко грим. Наистина хубавата жена е като хубавата кола - не й трябва тунинг кой знае къв. Малко джантите, малко смяна на кожата на волана... и тва е. А един голф на 20 години може да го ''чипосаш'' и да изглежда ''яко'', но си е трошляк. Пак казвам всичко тва си е въпрос на вкус, така че всеки е прав за себе си.
Къв ти е проблемът със силиконките? аз разлика между слагане на силикон и грим не виждам - и в двата случая е заблуда. да не говорим, че за да е "натурална", не следва и да се епилира, нали :mrgreen: На моята няколко пъти съм ѝ предлагал да си сложи силикон, аз ще го платя, ама тя не ще - не че и сега не е топ, ама щеше да е още по-топ :) Съшата работа и с татуировките - една над дупето си е топ, например. Виж вече извращенията във всяка една посока са си извращения, но да се ъпгрейдне - що не?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ReBorn1982 написа:Проблемът при теб е, че ти си имаш едно тунелно зрение /възприятие за света/ и си убеден, че друго нищо не съществува. И всеки, който вижда нещо друго, според теб е просто "лицемер" и "наивник".
О не, аз знам за съществуването на друго. Иначе да, болшинството, което вижда(твърди) нещо нереално е лицемер или наивник.
Всичко горе долу се измерва в $ и разликата е просто цената, а изключенията са (да има ги) нищожен процент.
Soulen написа:Смит, за да има някаква тежест мнението ти в случая, трябва да си бил и от другата страна. Ти си дефиницията на кон с капаци и моето мнение е единственото правилно. Разбирам да си имал дългосрочна връзка/да си бил женен/да имаш деца/да си бил с всякакъв тип жени и тогава да даваш компетентно мнение поне от емпирична гледна точка да си ги преживял тези неща. Ако цял живот спиш със силиконови парцали за пари, можеш да дадеш точно мнение само за въпросните жени, които са огромно малцинство спрямо останалите.
От коя друга страна и каква тежест? Аз не съм бил от страната на плячката и вечерята, но коментирам храната :lol:
* И да, бил съм с всякакъв тип красиви жени, като се има предвид тяхната еднаквост като цяло :lol: И не е нужно да си слагам въжето на шията за да знам какви са последствията.
И да отбележа само, че страничния поглед е най-безпристрастен и общ.
--
Вчера Мис Силикон стигна нови дъна с участниците. Не е истина как го правят това.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Soulen написа:Смит, за да има някаква тежест мнението ти в случая, трябва да си бил и от другата страна. Ти си дефиницията на кон с капаци и моето мнение е единственото правилно. Разбирам да си имал дългосрочна връзка/да си бил женен/да имаш деца/да си бил с всякакъв тип жени и тогава да даваш компетентно мнение поне от емпирична гледна точка да си ги преживял тези неща. Ако цял живот спиш със силиконови парцали за пари, можеш да дадеш точно мнение само за въпросните жени, които са огромно малцинство спрямо останалите.
От коя друга страна и каква тежест? Аз не съм бил от страната на плячката и вечерята, но коментирам храната :lol:
Добра аналогия с храната, която да използвам. Ти казваш, че има видове храни, които никога не би опитал. Как тогава ще имаш адекватно мнение за тях? А красиви жени е много субективно понятие. Ти намираш за красиво хилядите корекции, патешките джуки и огромните цици и задници, аз ги намирам за тотално отблъскващи.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Навсякъде нивото пада. Ако сега съм в средното ще ми викат зубър.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Препоръчвам. По темата за жените
https://m.imdb.com/title/tt14534796/
Забавно е как замунда качват епизоди на сериали преди showtime bulgaria :lol: Със седмица. Какъв е смисъла да им плащаш?
https://m.imdb.com/title/tt14534796/
Забавно е как замунда качват епизоди на сериали преди showtime bulgaria :lol: Със седмица. Какъв е смисъла да им плащаш?
Soulen написа:Thsmith написа:Soulen написа:Смит, за да има някаква тежест мнението ти в случая, трябва да си бил и от другата страна. Ти си дефиницията на кон с капаци и моето мнение е единственото правилно. Разбирам да си имал дългосрочна връзка/да си бил женен/да имаш деца/да си бил с всякакъв тип жени и тогава да даваш компетентно мнение поне от емпирична гледна точка да си ги преживял тези неща. Ако цял живот спиш със силиконови парцали за пари, можеш да дадеш точно мнение само за въпросните жени, които са огромно малцинство спрямо останалите.
Добра аналогия с храната, която да използвам. Ти казваш, че има видове храни, които никога не би опитал. Как тогава ще имаш адекватно мнение за тях? А красиви жени е много субективно понятие. Ти намираш за красиво хилядите корекции, патешките джуки и огромните цици и задници, аз ги намирам за тотално отблъскващи.
Естествено, че нямам. Кога си ме видял да коментирам соя, грах или спанак :) Или пък начините за хранене чрез шкембе.
Просто ги пропускам, понеже не са по моя вкус и изобщо не ги коментирам. И не, не намирам за секси огромни цици и задници, никога не съм го правил. Намирам за секси хубави цици с нормален размер от чашка C, D и DD, 34 до 36 :lol: Големи са E, F, FF и тн : ) Латино задници ненавиждам, там изобщо не ме търси. 8-) И да, харесвам корекциите, които правят жената красива, ако не е била преди това.
Всичко това няма отношения към парите и това, че всичко си има цена в 99% от случаите.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Даже и размерите на "чашките" е наизустил .....
Аз нищо не разбирам .... виж, по други чашки съм повече експерт.
Аз нищо не разбирам .... виж, по други чашки съм повече експерт.

Е то като погледнеш едни цици и веднага разбираш колко са големи и коя чашка са горе долу... ебати философията :lol:
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]