Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 дек 2024 19:25

ReBorn1982 написа:Не "забивам" в нета или на заведение. Плюс това много бързо си личи една жена каква е, поне за мен не е никак трудно. А и мъжете също .... комуникацията казва много. Не само словесната ....
Не се хващай сега, къде, как и по-какъв начин се случват нещата.
"Личи не личи"... Да беше 20-25 годишен, че да разсъждаваш така, ама си д'Рът кът' мене и чудесно знаеш, че т'ва не е точна нАука.

"Има всякакви", е най-точното определение за жените.
Както е верно и другото клише - "За всеки влак, си има пътници" !
Като цяло е добре човек да приеме, че една красива жена, е имала много мъже в живота си. По един или друг начин.
А дали ще продължи да е така, е въпрос на доста фактори ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 дек 2024 19:36

1. Не ме обиждай, не съм дърт като тебе, аз съм по-млад. Изображение

2. Във влак не се возя отдавна и не ме интересува дали има пътници. Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 дек 2024 20:07

Колкото по-дебело е портмонето, толкова по-голяма е любовта.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 дек 2024 21:10

tmanolov написа:Просто си малко по-циничен и си възприел един подход, който е различен от 99% от мейнстрийма - дали заради липса на пари, дали заради псевдоморал или вкоренени традиции/предразсъдъци - не знам.

Просто съм откровен и казвам каквото мисля без да се притеснявам какво ще си помисли някой. Нямам задръжки да кажа неудобните неща, които някои хора нямат желание да признаят дори да ги осъзнават дълбоко в тях.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 дек 2024 22:53

А защо мислиш, че ние не сме откровени и не казваме каквото мислим ??!

И не, дълбоко в себе си не "осъзнавам" нищо подобно.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 дек 2024 23:29

Бившият капитан на българския национален отбор - Стилиян Петров, коментира пред колегите от Sportal скандала, в който бе замесено и неговото име. Бившият капитан на Селтик и Астън Вила не присъстваше на вчерашното събитие "100 години български футбол", което бе организирано от Българския футболен съюз.

По-рано днес Борис Станков, който бе част от екипа на Димитър Бербатов в битката му за президентския стол в БФС обяви, че бившият нападател на ЦСКА и Манчестър Юнайтед не е получил покана, а имената на Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров дори не са били споменати по време на церемонията.

Маркетинговият директор на централата - Пламен Петров заяви, че Бербатов не е присъствал на церемонията, защото е блокирал номерата, от които са му звънели. Той добави, че Стилиян Петров е отказал поканата с думите "Не му е сега времето".

Бившият халф на Монтана и ЦСКА коментира лаконично:

"Проведен разговор с човек от Българския футболен съюз, все още чакам поканата! Явно за 150-годишнината ще е", коментира Стилиян.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 дек 2024 23:30

ReBorn1982 написа:А защо мислиш, че ние не сме откровени и не казваме каквото мислим ??!

И не, дълбоко в себе си не "осъзнавам" нищо подобно.

Знам, че сте или лицемерни или наивни. :lol: Не е задължително да е първото, в много случаи е и второто. Това е хубаво и сладко, но основно за момичета в лек вариант. Виждане на нещата в розово, както ни се иска да бъдат в един идеален за представите ни свят. После следва един сблъсък с реалността, разочарование или просто затваряне на очите и отричане на истината. Не малко хора обаче запазват тази сладка и детска наивност до сетния си дъх.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 дек 2024 10:03

Проблемът при теб е, че ти си имаш едно тунелно зрение /възприятие за света/ и си убеден, че друго нищо не съществува. И всеки, който вижда нещо друго, според теб е просто "лицемер" и "наивник". Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 дек 2024 10:20

Смит, за да има някаква тежест мнението ти в случая, трябва да си бил и от другата страна. Ти си дефиницията на кон с капаци и моето мнение е единственото правилно. Разбирам да си имал дългосрочна връзка/да си бил женен/да имаш деца/да си бил с всякакъв тип жени и тогава да даваш компетентно мнение поне от емпирична гледна точка да си ги преживял тези неща. Ако цял живот спиш със силиконови парцали за пари, можеш да дадеш точно мнение само за въпросните жени, които са огромно малцинство спрямо останалите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 дек 2024 11:16

Малко ще си променя мнението. :lol:
И двете страни сте прави. Вие търсите едно, а Смитката - друго. Все едно да спорите дали портокалите или бананите са по хубави плодове. Тук само ще го поправя Смитката и ще му кажа, че няма такъв филм една жена да е ''грозна'', ако пуска без пари. :lol: Просто жената те смята за готин и това я възбужда. Това е. Ние също смятаме силиконките за грозни и адска минавка да се дават некви безумни пари за тях и е безумие пък жената да дава хиляди левове да се цапа с боя.. :lol: Една жена ако е грозна....да, може да се докара за една пи*$шка, но жена с хубави черти й трябва малко грим. Наистина хубавата жена е като хубавата кола - не й трябва тунинг кой знае къв. Малко джантите, малко смяна на кожата на волана... и тва е. А един голф на 20 години може да го ''чипосаш'' и да изглежда ''яко'', но си е трошляк. Пак казвам всичко тва си е въпрос на вкус, така че всеки е прав за себе си.
Последна промяна от delqnski47 на 04 дек 2024 13:22, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”