Да де, аз с нормални жени общувам ;)Soulen написа:Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Thsmith написа:И? Протъркала ли се е? : ) Иначе да, може да си намериш и такава през, която не е минал никой. Някоя дебела и грозна, която никой не я иска примерно :lol: Сигурно ще е голям кеф.
Принципно и 1 ст. не бих дал за секс. С която и ще да е на света. Въпросът е принципен. За мен това е унизително .... още повече пък с някаква кyрва, колкото и ще да взима за "услугата" ....
Времето си е твое естествено.
Аз да попитам само, като излизаш с някоя, сметката делите ли си я или ти я плащаш? Като отивате някъде, кой плаща пътуването? Тя ли ти купува бижута или ти на нея? Дрешките?
И предполагам, че го правиш защото много обичаш да си говориш с въпросната дама, интересуваш се живо от мнението и по жизнени въпроси и инвестираш времето и парите си за да може да говориш с нея, а не за нещо друго? : )
Добре ли разбирам?
Айде аз да пробвам да отговоря също на въпросите.
Вярно, че от бая години съм с една жена и спомените взеха да избледняват, че станаха 10 години горе долу, но сметката съм я плащал аз в началото, нататък сме делили, даже съм бил и черпен в някои случаи. Пътуванията съм ги плащал пак аз, подаръци сме си подарявали и двамата. Говорили сме си много, пишели сме си в чатове с часове, даже съм осъмвал. Имаме и общи интереси по някои теми. Толкова ли странно ти звучи, че може да общуваш нормално с жена :lol:
Не с Лох Нес :)
Иначе се е случвало да общувам с интелигентни жени с които мога да говоря спокойно без да гледам часовника. Естествено с тях нямам никакво желание да правя каквото и да е друго. :lol: Съдба :roll:
---
п.с Как ставаше това делене на сметката? Аз си поръчах Х, на ти 50 лв, ти пи Y - 100 лв и бакшиша 50/50? :)