Иначе преди това съм правил с още двама идиоти по 20+ сезона на мултиплеър и то редовно.
Аз съм с Льо Ман. Бях хванал цаката и събрал само зверове. Правех меле на терена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rhaegar написа:Playable, или view only?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Thsmith написа:Еми не съм изпуснал нищо : ) А от инат като смениха енджина и спрях : 0 Така едно време спрях Фифата като ми смениха копчета, нищо че уж можеше да си ги променя както си бяха :lol:
Иначе преди това съм правил с още двама идиоти по 20+ сезона на мултиплеър и то редовно.
Drunken_Master написа:Aз за това, че преди е била по-трудна и по-реалистична изобщо не съм съгласен. На FM 2008 какви успехи имах с един вече несъществуващ отбор. А за CM 03-04 да не говорим. Или пък Цигалко и CM 01-02.
Сега, според мен е доста по-реалистична. Играчите мрънкат буквално за всяко нещо... Морала им пада най-редовно за каквито се сетиш глупости.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Иначе това с играчите пък е точно най-нереалното, ти го поздравяваш че е дебютирал за националния си отбор например
rhaegar написа:1/ или му хвалиш формата, той ти вика "еби се лайнар, от тебе не ща нищо"
rhaegar написа:понеже е лидер/титуляр пада морала на целия отбор.
rhaegar написа:Това ли е реалистично? Или да му обещаеш че ще започва повече мачове, той да се контузи за три месеца и накрая да се разсърди че не е играл и не си спазил обещанието си. Или същото обещание да се брои само за мачове от първенството и изобщо да счита че е бил титуляр за купата, или за ЕКТ.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
rhaegar написа:Аз сериозно я зарязах в последните 2-3 години, но като цяло има вече твърде много неща, които "чупят" енджина и няма как да не биеш. В смисъл, винаги е била направена така че да печелиш, освен ако не си пълен идиот, но определено я насочват към конзолните/мобилните играчи напоследък и основата е супер елементарна.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

rhaegar написа:Ами те и това щяха да оправят, беше за 24, после за 25, накрая остана ***.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:Когато го поздравяваш за дебют или за дебютен гол за националния абсолютно никога не ти реагира лошо. Не знам, как си останал с такова впечатление.
Drunken_Master написа:Абсолютно, да. Интриги... Няма ли ги? Малко ли случаи има когато отбора е срещу треньора, понеже треньора се държи лошо с тях, няма никакъв авторитет сред тях и т.н. Случаи - бол. Дори и у наш'та родна "А група". Даже си спомням... по "КОД СПОРТ", не помня кой беше... май Попето или Велизар Димитров, дето каза... "Треньора тръгне ли "на нож" срещу играчите - пиши го бегал!". Не забравяй, че лидера на отбора, все пак има някакъв авторитет сред останалите играчи. Освен това, всеки един отбор си има своите "групички". Когато един от тях не се чувства добре, напълно нормално е и другите да се опитват да му бъдат опора, подкрепа и т.н.
Drunken_Master написа:Е кога е ставало нещо подобно? Поне аз не помня... Принципно, аз ги въртя постоянно... иначе няма как, те напълно нормално да се сърдят, понеже на никой не му е ОК, да бъде "пейка". Това зависи и от самият договор, който си подписал. Един вратар, който е "backup" в ЦСКА, няма как да очаква, да "бие" Бусато за титулярната 11-ка.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта