Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 28 окт 2024 00:10

Еми не съм изпуснал нищо : ) А от инат като смениха енджина и спрях : 0 Така едно време спрях Фифата като ми смениха копчета, нищо че уж можеше да си ги променя както си бяха :lol:
Иначе преди това съм правил с още двама идиоти по 20+ сезона на мултиплеър и то редовно.

Аз съм с Льо Ман. Бях хванал цаката и събрал само зверове. Правех меле на терена
Изображение
Последна промяна от Thsmith на 28 окт 2024 00:13, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 окт 2024 00:11

rhaegar написа:Playable, или view only?

Aз за това, че преди е била по-трудна и по-реалистична изобщо не съм съгласен. На FM 2008 какви успехи имах с един вече несъществуващ отбор. А за CM 03-04 да не говорим. Или пък Цигалко и CM 01-02.

Сега, според мен е доста по-реалистична. Играчите мрънкат буквално за всяко нещо... Морала им пада най-редовно за каквито се сетиш глупости.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 окт 2024 00:19

Thsmith написа:Еми не съм изпуснал нищо : ) А от инат като смениха енджина и спрях : 0 Така едно време спрях Фифата като ми смениха копчета, нищо че уж можеше да си ги променя както си бяха :lol:
Иначе преди това съм правил с още двама идиоти по 20+ сезона на мултиплеър и то редовно.

Хаха, горе долу и аз там някъде спрях Фифата :lol:

Иначе ФМ с 2025 ще минат към Unity и ще изглежда още повече като ФИФА, но е толкова зле в момента, че 2025 ще излезе догодина през март. Първоначално беше отложена за края на ноември, после направо я изхвърлиха в коша. По принцип ако не бяха задължени от спонсорските договори да пускат нова игра всяка година, сигурно съвсем щяха да я отпишат и да минат на 2026 направо, като пуснат някакъв патч с промоции/изпадания/трансфери за 2024.

Drunken_Master написа:Aз за това, че преди е била по-трудна и по-реалистична изобщо не съм съгласен. На FM 2008 какви успехи имах с един вече несъществуващ отбор. А за CM 03-04 да не говорим. Или пък Цигалко и CM 01-02.

Сега, според мен е доста по-реалистична. Играчите мрънкат буквално за всяко нещо... Морала им пада най-редовно за каквито се сетиш глупости.

Тя никога не е била особено трудна, ако знаеш какво правиш. Просто резултатите идваха по-реалистично.
Иначе това с играчите пък е точно най-нереалното, ти го поздравяваш че е дебютирал за националния си отбор например, или му хвалиш формата, той ти вика "еби се лайнар, от тебе не ща нищо" и понеже е лидер/титуляр пада морала на целия отбор. Това ли е реалистично? Или да му обещаеш че ще започва повече мачове, той да се контузи за три месеца и накрая да се разсърди че не е играл и не си спазил обещанието си. Или същото обещание да се брои само за мачове от първенството и изобщо да счита че е бил титуляр за купата, или за ЕКТ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 окт 2024 00:29

rhaegar написа:Иначе това с играчите пък е точно най-нереалното, ти го поздравяваш че е дебютирал за националния си отбор например

Когато го поздравяваш за дебют или за дебютен гол за националния абсолютно никога не ти реагира лошо. Не знам, как си останал с такова впечатление.

rhaegar написа:1/ или му хвалиш формата, той ти вика "еби се лайнар, от тебе не ща нищо"

Tук съм съгласен. Поздравявам го, че е в отлична форма, той ми отговаря, че едва ли не го подценявам, можел и още по-добре. Някакви ей такива. Това е страшна тъпотия, тук няма две мнения. Не знам, защо са го направили така.

rhaegar написа:понеже е лидер/титуляр пада морала на целия отбор.

Абсолютно, да. Интриги... Няма ли ги? Малко ли случаи има когато отбора е срещу треньора, понеже треньора се държи лошо с тях, няма никакъв авторитет сред тях и т.н. Случаи - бол. Дори и у наш'та родна "А група". Даже си спомням... по "КОД СПОРТ", не помня кой беше... май Попето или Велизар Димитров, дето каза... "Треньора тръгне ли "на нож" срещу играчите - пиши го бегал!". Не забравяй, че лидера на отбора, все пак има някакъв авторитет сред останалите играчи. Освен това, всеки един отбор си има своите "групички". Когато един от тях не се чувства добре, напълно нормално е и другите да се опитват да му бъдат опора, подкрепа и т.н.

rhaegar написа:Това ли е реалистично? Или да му обещаеш че ще започва повече мачове, той да се контузи за три месеца и накрая да се разсърди че не е играл и не си спазил обещанието си. Или същото обещание да се брои само за мачове от първенството и изобщо да счита че е бил титуляр за купата, или за ЕКТ.

Е кога е ставало нещо подобно? Поне аз не помня... Принципно, аз ги въртя постоянно... иначе няма как, те напълно нормално да се сърдят, понеже на никой не му е ОК, да бъде "пейка". Това зависи и от самият договор, който си подписал. Един вратар, който е "backup" в ЦСКА, няма как да очаква, да "бие" Бусато за титулярната 11-ка.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 окт 2024 00:48

https://www.youtube.com/watch?v=2WLGI4hUsd0&list=RDMM&index=4

Наскоро гледах Дет Ноут , очакванията ми бяха твърде големи... на това аниме просто му липсва емоция.Не може да позволиш интелекта да контролира емоцията по тази начин, ако го направиш, просто се превръщаш в психопат.Човешката слабост е и човешката сила.Обичта е извън логиката.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 окт 2024 11:27

rhaegar написа:Аз сериозно я зарязах в последните 2-3 години, но като цяло има вече твърде много неща, които "чупят" енджина и няма как да не биеш. В смисъл, винаги е била направена така че да печелиш, освен ако не си пълен идиот, но определено я насочват към конзолните/мобилните играчи напоследък и основата е супер елементарна.

Лесна е защото AI не разбира от трансферна политика и дава огромни пари за стари неможачи. Ако правеха по-логични действия там, щеше да е по-трудно. А и се изпокарва с играчите си много често, щото не мисли като нас как да ги залъже и да ги продаде после без да пада морала.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 окт 2024 12:35

Ами те и това щяха да оправят, беше за 24, после за 25, накрая остана ***.

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 окт 2024 12:47

rhaegar написа:Ами те и това щяха да оправят, беше за 24, после за 25, накрая остана ***.

Аз не си купих 24, щото чаках 25. Сега ще чакам 26. Цъкам си хартстоун, когато не храня бебе и не сменям памперси :/
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 окт 2024 13:26

Drunken_Master написа:Когато го поздравяваш за дебют или за дебютен гол за националния абсолютно никога не ти реагира лошо. Не знам, как си останал с такова впечатление.

Зависи, понякога излизат със същото като за формата. "Отдавна трябваше да дебютирам / да вкарам гол, не е кой знае кво".

Drunken_Master написа:Абсолютно, да. Интриги... Няма ли ги? Малко ли случаи има когато отбора е срещу треньора, понеже треньора се държи лошо с тях, няма никакъв авторитет сред тях и т.н. Случаи - бол. Дори и у наш'та родна "А група". Даже си спомням... по "КОД СПОРТ", не помня кой беше... май Попето или Велизар Димитров, дето каза... "Треньора тръгне ли "на нож" срещу играчите - пиши го бегал!". Не забравяй, че лидера на отбора, все пак има някакъв авторитет сред останалите играчи. Освен това, всеки един отбор си има своите "групички". Когато един от тях не се чувства добре, напълно нормално е и другите да се опитват да му бъдат опора, подкрепа и т.н.

Да, съгласен съм, но то тъпото е че се случва дори когато им говориш позитивни неща. Разбирам да се разсърдят като продадеш капитан / лидер на отбора, или някой топ играч, който трудно ще замениш, но сърденето при добро отношение е много странно.

Drunken_Master написа:Е кога е ставало нещо подобно? Поне аз не помня... Принципно, аз ги въртя постоянно... иначе няма как, те напълно нормално да се сърдят, понеже на никой не му е ОК, да бъде "пейка". Това зависи и от самият договор, който си подписал. Един вратар, който е "backup" в ЦСКА, няма как да очаква, да "бие" Бусато за титулярната 11-ка.

Колкото и да ги въртиш, има си титуляри и резерви. На мен последно като играх на 24 с Левски Илиан Стефанов се разсърди точно за това. Беше постоянен титуляр в ЕКТ и резерва в първенството, защото мачовете бяха през три дни и за разлика от AI-то, ако ти пуснеш играч с нисък match fitness или sharpness, на 20-тата минута се е счупил, а техните си играят. И се наложи да го продам.

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 окт 2024 18:50

0:35 Негърът отляво :lol: https://www.youtube.com/shorts/0LVIiEGBC7s
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”