Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Шапки долу за полицая. Има нерви за тази работа https://youtube.com/shorts/es2efahg72I? ... Hc9hV62Nws
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
THE G.A.M.E
Тази година Доктора не писа за смяната на часа. Къде изчезна този социалист?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
В коментарната секция на гонг.
Форца Зимното часово време!
- Drunken_Master
- Контакти:
фм24
Добре са нещата...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Това ако е ФМ, просто си зареди повечето лиги и изобщо няма да побеждаваш и нещата ще станат реалистични :lol:
ужас :lol:
Eminem написа:
ужас :lol:
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- Drunken_Master
- Контакти:
Заредени са. Затова ти казвам, че това което пишеш няма нищо общо...
Първа и Втора дивизия на...
- Бразилското
- Аржентинското
- Испанското
- Английското
- Италианското
- Френското
- Румънското
- Португалското
- Колумбийското
- Германското
Нарочно съм пуснал повече лиги, понеже искам да имам по-голям избор за играчи. Все пак, Партизан не са особено силни финансово, нито пък някой ще иска, да рита в Сърбия. Даже някой път и Мексиканското първенство си пускам. Идват добри регенчета от там.
- Бразилското
- Аржентинското
- Испанското
- Английското
- Италианското
- Френското
- Румънското
- Португалското
- Колумбийското
- Германското
Нарочно съм пуснал повече лиги, понеже искам да имам по-голям избор за играчи. Все пак, Партизан не са особено силни финансово, нито пък някой ще иска, да рита в Сърбия. Даже някой път и Мексиканското първенство си пускам. Идват добри регенчета от там.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Сръбските регени са едни от най-добрите. Редовно в Левски купувах такива. Дотогава обикновено влизат и в ЕС и става още по-лесно.
Иначе да играеш с топ отбор в малка държава писва много бързо. Реално само евромачовете са от значение, а първенството след 3-4 сезона го печелиш без загуба.
Иначе да играеш с топ отбор в малка държава писва много бързо. Реално само евромачовете са от значение, а първенството след 3-4 сезона го печелиш без загуба.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:Заредени са. Затова ти казвам, че това което пишеш няма нищо общо...
- Бразилското
- Аржентинското
- Испанското
- Английското
- Италианското
- Френското
- Румънското
- Португалското
- Колумбийското
- Германското
Значи играта се е променила твърде много. Аз за последно 2012 играех преди да променят интефейса и след това се зарекох, че няма да я включа повече ; )
Там ако заредиш 20 тина топ първенства, просто забравяш с БГ отбор да биеш в Европа в първите 30 тина сезона ; ) Освен ако не рестартираш мачове де. Правеха нещата истински, но уви... развалиха я играта ):
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Drunken_Master написа:Заредени са. Затова ти казвам, че това което пишеш няма нищо общо...
- Бразилското
- Аржентинското
- Испанското
- Английското
- Италианското
- Френското
- Румънското
- Португалското
- Колумбийското
- Германското
Playable, или view only?
Thsmith написа:Значи играта се е променила твърде много. Аз за последно 2012 играех преди да променят интефейса и след това се зарекох, че няма да я включа повече ; )
Там ако заредиш 20 тина топ първенства, просто забравяш с БГ отбор да биеш в Европа в първите 30 тина сезона ; ) Освен ако не рестартираш мачове де. Правеха нещата истински, но уви... развалиха я играта ):
Аз сериозно я зарязах в последните 2-3 години, но като цяло има вече твърде много неща, които "чупят" енджина и няма как да не биеш. В смисъл, винаги е била направена така че да печелиш, освен ако не си пълен идиот, но определено я насочват към конзолните/мобилните играчи напоследък и основата е супер елементарна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага