Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2024 17:27

Гладна Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

#закривай

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2024 17:49

Гонзо ще става шеф на БФС, натам вървят нещата... Интересно ми е, с какви аргументи са гласували за един тип, дето не е изкласил и осми клас... За*би факта, че старите ще са новите... Баси пародията...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: #закривай

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2024 18:49

Drunken_Master написа:Гонзо ще става шеф на БФС, натам вървят нещата... Интересно ми е, с какви аргументи са гласували за един тип, дето не е изкласил и осми клас... За*би факта, че старите ще са новите... Баси пародията...

А на мен винаги ми е било интересно на основата на какво повтаряте тази глупост за 8 ми клас? :lol: То вярно, че 15 пъти да ти рита задника ще да е тежко, но в никакъв случай не обяснява това лафче
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2024 18:52

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:Гонзо ще става шеф на БФС, натам вървят нещата... Интересно ми е, с какви аргументи са гласували за един тип, дето не е изкласил и осми клас... За*би факта, че старите ще са новите... Баси пародията...

А на мен винаги ми е било интересно на основата на какво повтаряте тази глупост за 8 ми клас? :lol: То вярно, че 15 пъти да ти рита задника ще да е тежко, но в никакъв случай не обяснява това лафче

То основния проблем е, че той е една жалка марионетка на предните управляващи. Затова ми е интересно, с какво може някой да се аргументира, че би дал гласа си за него. Иначе... силно се съмнявам, че има средно образование.

„Въпросът с дипломата на Георги Иванов трябва веднъж за винаги да приключи с проверка от страна на компетентните органи. Утре Гонзо може да се кандидатира и за президент на България, нищо че е учил само до 8-и клас“, мотивира се представител на фенклуба на ЦСКА в Самоков, откъдето също ще сезират прокуратурата за казуса с неистинските дипломи на Георги Иванов.
Според фалшивите документи, Георги Иванов – Гонзо е завършил средното си образование не в Пловдив, а в София – в 22-ро средно езиково училище „Георги Стойков Раковски“ през 1994 г. Твърди се, че настоящият кандидат за шеф на БФС се е явявал като частен ученик в елитна гимназия в периода от 1992 до 1994 г. Тези данни обаче лесно могат да бъдат оборени и окачествени като неистински, ако бъде погледната официалната статистика на футболния шампионат на България в същия период и бъде направена справка в спортните ежедневници.
Така ще стане известно, че на 27 юни 1991 г. юношата Георги Иванов (тогава на 15-годишна възраст) е повикан в мъжкия отбор на „Локомотив“ (Пловдив). Гонзо дебютира за родния си отбор в тогавашната „А“ футболна група през следващата 1992 г. и носи черно-белия екип на „Локомотив“ чак до лятото на 1997 г., когато е купен от „Левски“ и пристига в София. Следователно няма как Гонзо да е учил в София и то като частен ученик, тъй като през лятото на 1994 г., когато уж е издадена дипломата му завършено средно образование, той е живял в Пловдив и е бил трайно ангажиран в тренировъчния процес и с участие в мачове, провеждащи се в събота и в неделя, когато обикновено се явяват за уроци частните ученици.
Самият Георги Иванов също е признавал, и то пред огромна аудитория, че е учил само до осми клас. През 2010 г. Гонзо гостува в едноименното вечерно шоу на Слави Трифонов, излъчвано по Би Ти Ви, където разказва, че няма диплома дори за средно образование, тъй като за него футболът е основен приоритет в живота
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2024 18:56

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:

То основния проблем е, че той е една жалка марионетка на предните управляващи. Затова ми е интересно, с какво може някой да се аргументира, че би дал гласа си за него. Иначе... силно се съмнявам, че има средно образование.

И от какво се корени съмнението ти? :lol: Аз мога да ти дам един жокер, в спортните училища принципно не е нужно дори да ходиш и пак минаваш. ТОй не го знам в какво училище е бил, но тезата е тоооолкова нелепа, че просто няма на къде. Най-малкото, че можеш да твърдиш абсолютно същото за почти всеки от футболистите ни, включително барби и то със същата сигурност/основа (никаква). Да не говорим за кюрда :lol:
Принципно за да вземеш треньорска тапия ти трябва образователен ценз, човека има дори висше образование, а вие говорите за някакви смешни 8 класове.

Бих разбрал теза, че не е подходящ за президент на БФС, но не и как нямал 8 клас и заради това не ставал. :lol:
Аз лично смятам, че някой мениджър би трябвало да е президент, но клубовете това си избират. Иво Ивков повече би прилягал на тази позиция, но не и барби.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CapitanoPuyol

Мнениеот CapitanoPuyol » 15 мар 2024 19:07

Ето и един хубав анализ за кандидатурата на Георги Иванов - Гонзо:

ГЕОРГИ ИВАНОВ

СИЛНИ СТРАНИ: За разлика от Димитър Бербатов, който е с нулев административен и управленски опит и не е работил и ден след края на кариерата си, Георги Иванов – Гонзо не е напускал футбола от 2009 година насам. Той е минал през много длъжности – треньор, спортен директор в клуб, директор в БФС. В първата от тях може да се похвали с успешен престой в Черно море. Георги Иванов е свикнал да работи в екип, успешно да управлява хора и да носи необходимата отговорност.

За разлика и от Бербатов, и от Касабов, Гонзо няма никакъв проблем в комуникацията с хората. Той говори като равен дори с фенове, открит и честен е във взаимоотношенията си, притежава диалогичност. През годините си е изградил образа на „мъжкар“.

Георги Иванов – Гонзо избягва да напада конкурентите си за поста президент на БФС. Той обяви, че не разглежда Бербатов, Касабов, и останалите като врагове, а като опоненти в едно състезание.

И може би най-важното, което може да наклони везните в полза на Георги Иванов - Гонзо. Той единствен от сериозните кандидати за президент на БФС има ясна, смислена, работеща и изпълнима програма за управление на футбола ни. Докато Касабов изобщо няма програма, а тази на Бербатов е утопична и неизпълнима в следващите години.

СЛАБИ СТРАНИ: Един от най-уязвимите въпроси към Георги Иванов – Гонзо е този за образованието му. Неговите врагове не спират от години да подхвърлят, че той е учил само до осми клас. Самият Гонзо твърди, че има висше образование, което означава и средно. Според опонентите му те или са взети „по втория начин“ или са фалшиви, но доказателства в тази посока засега не са дадени. Иванов не е показал публично и дипломите си.

Георги Иванов е свързван с управлението на Борислав Михайлов, макар по-голямата част от работата му след края на кариерата на футболист да е минала в клубовете, а не в БФС. Противниците му, обаче го обвиняват за срамните резултати на националните отбори в последните години, защото той като технически директор носи пряка отговорност.

Засега Гонзо не е показал екипа си, с който смята да управлява, ако спечели Конгреса на БФС. Не са ясни и хората, които ще покани в Изпълкома, а това е органът който ще управлява футбола ни според неговите виждания.

Не на последно място кандидатурата му за президент на БФС носи негативи и заради факта, че част от делегатите са фенове на ЦСКА и е логично да са против него. В същото време не е ясно колко от „сините“ привърженици с право на глас на Конгреса ще го подкрепят само за това, че им е носил радост с фланелката на любимия тим. Гонзо е рекордьор по голове за Левски (15) във Вечното дерби с ЦСКА. Симптоматично е, че досега Иванов не е получил публично подкрепа нито от Герена, нито от който и да е друг клуб в елита.
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2024 21:01

Смити, доколкото разбрах той Гонзо май сам си е признал пред Дългия, че е стигнал само до 8-ми клас... А дипломи политиците ни си купуват, какво остава за някакъв футбалер. Кои са тия "Барби" и "Кюрда"? Извинявай, но не те разбирам... Интересна ми е само тая еуфория у синята секция... явно им харесва, че делото на Перукан ага ще бъде продължено. Или по-скоро... колкото да не е "чорбаря".

П.С.
Еуфорията у г... пардон, у сините фенове ми напомня на оня път като го налапаха на Делиормана само и само "оранжевите" да не станат шампиони. А кви оправдания четох само... Изображение
Единия (няма да посочвам имена) беше написал, че Турица нарочно изтървал дузпата... за да хлъзне Левски за евротурнирите. ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2024 22:48

Предлагам Божинов за отговорник на националния отбор. Гонзо може да цъде първият президент на ФС, който е и назионален селекционер. Ако в Африка не са ни изпреварили. След мачовете с Монголия, Азербейджан и Танзания очаквам да ни обясни как се развиваме в правилната посока. След това може да уреди приятелска турнир и с Търкс и Кейкокс, Кайманските острови и Вирджинските острови, за да си затвърдим позициите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 мар 2024 00:01

Не е нормално Гонзо да бъде "директор" пък вече за "президент" е скандално.
Един от основните проблеми в държавата е това че слушкащи неможачи със самочувствие без никакво покритие слушкат, слушкат и накрая получават постове и власт. Във футбола отдавна е така- един Е. Костадинов беше "директор" преди Гонзо:-). Не е и толкова фатално във футбола. То като се загледаш "юристконсулт на поликлиника" стана конст. съдя а преди това беше министър, "законотворец" и парламентарен шеф та Гонзо ли?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 мар 2024 00:05

Ти смятай какви уговорки е имало, щом се гласува за тоя тъпунгер, при положение, че печели още на първи тур и всеки с две мозъчни гънки знае, че като даде гласа си за него... фактически същите хора продължават да управляват родният ни футбол.

Поздрав и за тия дето гласуваха за него...
Червено-бели хулигани,
ебали Цеца жената на Гонзо,
еба я Косьо и цяла рота
курвето Цеца от село Мездра.
Къде е джипа бе нещастник?
Къде е джипа маймуно грозна?
Але але , але але ...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”