Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Тоя беше вкаран в затвора за склоняване на проституция на непълнолетна от една Златка, която след това стана една от най-оборотните ескорти на обяви в София ; ) :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Специално за 1982 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
ReBorn1982
Никога не съм влизал в Алди, ама да има пък чак такЪви касиерки ??!
...... това беше верига за "бедняци", нали ?! Тип Лидл. 
Цените са горе-долу еднакви навсякъде. С петдесетина стотинки разлика, ако нямат намаления. Вчера видях бившия ни кмет да излиза от лидл с раница. Викам си закъсал е с парите :lol:
Влезеш за цира прибереш се с венерическа болест

Влезеш за цира прибереш се с венерическа болест

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
ReBorn1982
Е вашите кметове там не са ли все цоциалисти ??! ..... все народни хора, влече ги към "народните" магазини .... с "народни" цени. 
Дори е и бившо ченге. Общо-взето съсипа града за 10 години. Сегашния дори е по-зле. Пред нас асфалтират 50 метра тротоара трета седмица. Разбпах защо не можем да завършим магистрара за 50 години.
-
ReBorn1982
Коя строителна фирма "печели" общинските поръчки при вас ??? И на кого е ?
-
El_Capitano_Puyol
Предишният кмет беше от ГЕРБ 2011-2019 и направи много неща за Русе. Сегашният е пълна трагедия, разкопа целия град семката му червена да изгние. После жена му го хвана на калъп с любовница и го изхвърли от дома, а има 3 деца от нея, хахаха...
Барса и Лудогорец але, алеее...
Роан, декра, крис груп (май ги заличиха), инфрабулпак, космополитън, пътинженеринг, главболгарстрой, една шуменска, паркингите от по предишния кмет
Когото посочи един бивш областен управител.
Разкопаването на Русе започна 2014 без никакъв план и на парче.
Когото посочи един бивш областен управител.
Разкопаването на Русе започна 2014 без никакъв план и на парче.
El_Capitano_Puyol написа:Предишният кмет беше от ГЕРБ 2011-2019 и направи много неща за Русе. Сегашният е пълна трагедия, разкопа целия град семката му червена да изгние. После жена му го хвана на калъп с любовница и го изхвърли от дома, а има 3 деца от нея, хахаха...
А е в Русе всички ли са с по 3 деца :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...